2011 Ekim Anneleri

kartopumdan devraldın sanırım :) sekerlemlerimin resmıı cekde whatsupdan at,bide kalplı güller,sağol cnm

koliyle kapattık bantladık dahada açamam ama yıldız şekerler çok güzll kek kalıplarına bayıldım yaaaaaaaaa keşke bende alaydımmm hayatta açılma yapmaz onlar tam istediğim gibiiiiiii bende sipariş vercemm hıh:))))))

kimse kimseyi takip edemeyeck yani. hangi üye nerede ne okuyor göremeyeceksin. peki prokart sahipleri içinde geçerlimi bu bunuda sosrmısın benim için zeynep?

hep zefey yuzunden, kartopumm ortadan kaybolunca gidip izini bulup getiriyodu hangi forumdaysa:)) millet rahatsız oldu demek :))

zefey ben de seni gördüm şu an.
foto yüklüyorummmm

:))))) wuuu

hep zefey yuzunden, kartopumm ortadan kaybolunca gidip izini bulup getiriyodu hangi forumdaysa:)) millet rahatsız oldu demek :))

vallaa yaa başka topiklere dadananııı tuttuğum gibi getirridim hey gidi günler heyyyyyyyyyy ziyaretçileri kovalardım şimdi kimin eli kimi cebinde olcak belli değilllllllllll

aaaaaaaaa sevda gördümm seni kızzz nerelerdesin yüzünü gören cennetlik oliiiiiiiiii

bigünde meloşu hafta sonu lahana sarmasımı arap dolmasımı ne öle bi topikte basmıştım hiç unutmam ahahahahah

zefey , bunun malzemesi 0,5 cm. fotoblok muş.
çok güzel bişiy ama içi dolu geldi tabi öyle saklarım partiye kadar.
belki seneye de başka bir tema da kullanabilirim .

neyse kızlar üyeler görünmüyor ama hala ziyaretçileri görebiliyoruz. şu anda 2 ziyaretçi varmış mesela

neyse onlarda artık görülmüyoruz deyip üye sıfatlarıyla girerler sisteme. nasılsa isimleri görülmeyecek hadi iyisiniz ziyaretçiler

ne saçma ya ziyaretçi görünüyo ama üyeler görünmüyor napim ben ziyatretciyi neye yarıolarkiiiiiiii hiç yazmadsak bile onlar bize bekii biz onlara ne okuolar onu da anlamiim orda durcanıza iki çift bişi yazında barii bilmedimiz bi konu vardsa aydınladıtım ama cıksssss ne bilem soğudum şimdi top,ikten

Ne kötü olmuş yaa.. Ben de günlerdir kimse girmiyor diye hayıflanıyordum... Derhal düzeltilsin, eski düzeni geri istiyoruz yöneticiler!

..........................................................................

Son düzenleme:
kartopu ve meloş sizi görüorum ama aşağıda yoksunuz çok saçma Mune ye sizde mesaj atın haydi ii akşamlar kızlar öptkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…