2011 Ekim Anneleri

ayy sevda haftasonu bende aldım bebek falan yaptım çok hoşuna gidiyo elinde yuvarlayıpp anneci goooooolll golll diyp duruyo yuvarlayıp üff üff diyooo ne anlıyosa yada şeklini neye benzetiyopsa kuşummmm

ayy sevda haftasonu bende aldım bebek falan yaptım çok hoşuna gidiyo elinde yuvarlayıpp anneci goooooolll golll diyp duruyo yuvarlayıp üff üff diyooo ne anlıyosa yada şeklini neye benzetiyopsa kuşummmm

bize eşimin halası böle cetvel uzunlugunda sekıl yapıcı bsyler verdı...hamuru yağurup o kalıpla cıcek felan basmaya calısıo..tabı eller daha gucsuz kıuşummun,bende yardı edıomm.bayılıo o cıceklere

bizimkindende araba çıktı onun şeklini öçıkarıyoo
sevda kız ondan şeker hamuru şekli çıkmazmı acepp bi gözünde canlandır :))))))))))))

bizimkindende araba çıktı onun şeklini öçıkarıyoo
sevda kız ondan şeker hamuru şekli çıkmazmı acepp bi gözünde canlandır :))))))))))))

aklıma gelmedı dımı sanıon:) ama olmaz seker hamuru az sert..ama bı gelsın hamurlarım denıcem boşa kalıplara para verdık dedım ılk gördüğümde

KIZLAR HAFTA SONU BAŞIMA NE GELDİ REALDE AKIŞVERİŞE GELMİŞTİK BABASI KASADA ALDIKLARINI GEÇİRİYOLARDI EFEYİ POŞETLERİN OLDUĞU YERE ÇIKARMIŞ YAN KASADAKIİ KADIN DEMİŞKİ ÇOK YANLIŞ YAPIYORSUNUZ İNDİRİN ONU HERYERİ KURCALIYOR
EŞİMDE DEMİŞKİ KEŞFETME DUYGUSU GELİŞİYO OĞLUMUN HERGÜN GÖRDÜĞÜ ŞEY DEĞİL MERAK EDİYOR ONDAN ÇIKARDIM DEMİŞ KADIN BIDI BIDI SÖYLENMİŞ EŞİM ANKLAMAMIŞ :))i BENDE DEVAM SÜTÜ ALMAMIŞIM ONU ALMAYA GİTMİŞTİM KASA KAOPANMADAN KOŞTUM KADIN YANIMA GELDİ BU SEFER ÇOCUĞU SIKMAMAK DOĞRU OLAN AMA SİZ FAZLA SERBEST BIRAKIYOSUNUZ ÇOK YANLIŞŞ BU ÇOCUK BURALARI KURCALIYO DEDİ BANA BENDE ANLAŞMIŞ GİB,İ EŞİMLE AYNI CEVABI VERDİMMİ AHAHAH KEŞFEDİYO YAVRUM BİLMİYOKİ KASA NEDİR AYRICA YAPMA DURDAN ANLIYCAK KADAR BÜYÜK DEĞİL İKİ YAŞINA BİLE GİRMEDİ DEDİMMMMMM ANAA KADIN CIOŞTUUBEN ÜNİVESİTE ÖĞRETİM ÜTYESİYİMDE CIR CIR CIRRRR BENMDE ÇOCUKLARIM VAR BEN BU ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMADIMDA ALLAHA ŞÜKRÜR HEPSİ ÜN,İ MEZUNUU MORON DEĞİL DEYNDE KAFAMIN TASI ATTIIIIIIII BANA BAK KADIN DEDİM ÇOCUKMU YETİŞTİRİYON NAPIOSAN YAP YÜRÜ GİTTTTT KOLUMDAN TUTTU EŞİMM BENİ UZAKLAŞTIRDI AHAHAH MANYAKMI NEE YAAAAAAAAA HALA ANLAM VEREMEDİM KADININ BU KADAR ÜSTÜNE DÜŞÜŞÜNEEEE

komiksiniz yaaa... bana da parkda biri tuturmus, elifin bezını gösterıo, bezımı acılmış çiş mii oooo..sana ne der gibi baktım, çişş dedim nevar...
kadın bakınıp duurodu habireee..manyak herkese karısıodu parkda... iş güzar cokkk..

Oda yetmiyomuş gibi bizim saftrik elmır oğlumm düğünde iki arkadaş buldu kendinee kızz sonra birden 3.5 yaşında bi ıoğlanda ha gelşdi ama böle zayıf hiper aktif bişi bizim saftrık arkadaş canlısı tabi yanına gitti cici yapıo elini tutuop oynamaya çalıştıı bu bi andaa yavrumun saçından tuttuu silkelediiiiiiii masadan bi fırladım bağırdımki tüm salon baktıı neyse çocuğu aldım biraz masada oyaladım ama sahene boşya kimse oynamadı ışıklıdaa efeyi tutmak mümkün olmadı efe gittii o kızlarla oynar oynamaaz diğer oğlan geldimi tuttu yine çocuumun saçından yere düştü efe beni artık kim tutar gittim çocuğun kolundan tuttummmm kim bu çocuğun annesii gelsin buraya diye bağırdım kadın geldii dedim süslenip püslenip köşede oturmıcaksın çocuna sahip çıkıcaksın diyoki biz napıoruzz sahp çıkmaya çalışıyoruz durmuyo etmioo bilmemneeeee ben bilmem dedim masdem çocuğunun vurma huyu var yaa salmıcan yada sahip çıkıcan dedim ama elim ayam titredi anne olunca ne tuhaf duygular içine giriyomuş insann yani o kadını orda yolabilirdimm yanii ama tabiki kadın ılımlı kadındı
neyse aradan bi saat geçti annanesimi ne kokona gibi bi kadın geldi tyine efeye yanaşıtırıyo cici kardeş bilmem nee bende nolur nolmaz diye allahhdan gittim yanınaa çocuk bi anda penöçe attıııııı saçına başına saldırmaya çalışıyo kaptım çocuğu annanesine dedim noluyo yaa al çocunu git diyokii bişi yapmadıki kaçırmasam yapcaktı dedimm eşimde sinr oldu bana fazla tepki verdin o çocuk diyo ama kendimi tutamıyom kızlarrrrr ana olunca değiştim
yaa bizimki oyuncaklarını paylaşıyo arkadaş canlıısı bölee ama bu dayak yemesinide istemem yaniiii ben bencil olmasın sıcak kanlı olsun diye hep mahallenin cocuklarını eve dolduruyorum beraber otyunlar oynuyoz efe oyuncaklarını verdiriyom ama yanlışmı yapıyorumm dayak yerse yaa bu kreşte mıreştee ne bilem yaaaa

Kız ne cadalozsun sen. Biz seninle görüşsek sen bana düşman olursun. Malesef Mert'in bu aralar yolma huyu var. Aslında sevmek istiyor, yaptığı hareketin can yaktığını bilmiyor. Uyarıyorum sürekli ama çocuk laftan anlıyor mu. Ben zaten suratım harita gibi dolaşıyorum, malesef parkta çocukları da yoluyor. Nasıl hızlı hareket ediyor, kaşla göz arasında yapışıyor suratına anlamıyorum. Geçen hafta parkta 18 aylık Emir var, Gürcü bir de bakıcısı var. İkimiz de çocukların dibindeyiz, sen git Emir'in yüzünü yol, ikimiz de çocukların dibindeyiz ha. Nasıl yaptı anlamadık. Kızdık uyardık ama anlamıyor. Bakıcı nasıl üzüldü annesine ne diycem ben diye, o üzüldükce ben ve eşim de üzüldük. Sabahı sabah ettim. Allah'tan ertesi günü çocuğun annesiyle karşılaştık, hemen özür diledim Mert yaptı kusura bakmayın dedim. Yazık bakıcının üstüne giderler neden yaptırdın diye, suçluluk duyarım. Şimdi de parkta herkes Mert'ten korkuyor. Allah'tan bakıcılar genelde olgun insanlar da anlayışla karşılıyorlar. Mert'e de, kendi baktıkları çocuklara da oyun olduğunu anlatıyorlar.

kızlar selam ,
şu anda sadece ben ve 1 ziyaretçi gözüküyor . bi acayiplik var sitede . siz yazıyorsunuz ama çevrimiçi gözük müyorsunuz ? kapatıp açıyor musunuz sürekli ?

kızlar selam ,
şu anda sadece ben ve 1 ziyaretçi gözüküyor . bi acayiplik var sitede . siz yazıyorsunuz ama çevrimiçi gözük müyorsunuz ? kapatıp açıyor musunuz sürekli ?

Ben sabahtan beri hiç çıkmadım. Sen ve ben online gözüküyoruz sadece bende.

kızlar selam ,

sitede bi anormallik var galiba bende dikkat ettim meloş ve senn yeşil ışıın yanıyo ama allttaa sizi göstermiyoo

ahahaha niye düşman olamm kızzzz yaa daha biizmkiler tam anlamıyoda 3,5 dört yaşına girmiş çocuğa sahip çıkmıyosaa laf anlatamıyosa kızarım tabikidee yolarımdaa aaaaaaaaaaaaa snrlendim şimdiiiiiiiii yneeee çocuğun vuruyosa vurma huyu varsa yada yolmaa eşek kadardaa olmuşş sahip çıkıcaksın meydana salimde ne yapıosa yapsın demiyceksinnn yani kokona yaaaaa büyük yani daha biizmkiler sevgiyle karışık yapıo bişiler bizimkininde çok ısırma huyu vatr meselaaaa ama dışarda gözlerimi kocaman açınca yapmıyoooooo

bende sadece aydeba ve kendimi görüyorum.

aydeba nerede yaptırıyorsun sticerları.çok güzel olmuş. bende fotoğraf çercevesi sordum. 60 tl dediler 70x100 boyutunu . çizimide ben yollayacağım. yani dizaynı bize ait. çok pahalı geldi bana. ben belki sırf baskı yaptırır,alt kartonunu kendim yapar üstüne yapıştırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…