2011 Ekim Anneleri

bhende hep giriom bakım bir ziyaretçi birde ben yinede yazamm diom kızlar gelince cevap verir ama bi bakıomki yeşil ışıkta yanıoo evet bu aralar saçmaladı kk

daha önce size söylediğim yer var ya oraya yazıyım mı buraya bilemedim ?
eevdeyim kargo bugün geliyor. 70 x100 65 tl yaptırdım ben . başka yerlerde çok daha pahalıydı . bu en uygunu . kargo gelsin foto çekip koyarım .

aaaaaa çok uyguna yaptrmışsınnn aydebaaaaa bana hep 75 85 öle fiyat verdilerrrrr

bakın mesela şuan aydeba kartopu ben varız ama sadece kendim görünüyorum
site yöneticileri duyun sesimiiiiiiiii

hala burda mısınız göremiyorum ?
zefey cim hazırda yoktu tabi ki . işe ilk sticker la başladık tam istediğim gibi bir sticker yaptı . sonra da diğer malzemeler için de aynı tema ile diğer ürünleri hazırladı bende beğenip onayladım . istediğin şekilde hazırlıyorlar ve extra ücret almadılar grafik tasarım için .
duvara asmak için afiş , çerçeve,sticker ve su şişesi etiketi yaptırdım . kargoyu bekliyorum gelecek bugün.

bende bunu yaptıram diyom kızlar tam konseptime uygun birebir aynırını yaptrciymm sonrada kartobnunu almıştım zatiii ona yapıştırırım efenin resminide koydururum olduda bitti keçe kesemem şimdik uğraşamamm

çok iyimiş ya piyasa göre süper yapmışsın sticker lara ne kadar ödedin o zaman şu yayoınladığını bastırıim kurabiyelere takimde tam takım olsun bende bu stckerdenn

zefey bizim aldığımız cupcake standı var ya ; çerçeve resmi koydun ya biraz evvel orada 25 tl yuhhhhh dedim yani

tüm ziyaretçileri görebiliyoreeeeeeeeee sanırım site yönetcisi sesimizi dyuyduuuuuuuu

zefey bizim aldığımız cupcake standı var ya ; çerçeve resmi koydun ya biraz evvel orada 25 tl yuhhhhh dedim yani

aydebaa sen ne zaman gelionn doğum günün ne zamannnnnnnnn bizimö doğum günülerine davetlisin haa unutmaa yaz listenee bebekk inşallah yağmur yağmazdaaaaaa sıkıntı olmazz çünkü ben sancı çekerken camdan bakıodum hep nasıl yağıyoduuudaaa yağmurlarlann doğurdumm kuşumuuuuuuuuuuuuuuu

Aydeba iyi oldu sayende farkına vardık sayfanın sorununun. Ben de ne zamandır bizim grup da girmiyor artık diye üzülüyordum.. Şimdi en azından hala birilerinin hep aktif olduğunu biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…