2011 Ekim Anneleri

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALARIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

günaydın kızlar,
2 gündür geç kalkıyorum kızlar ancak servise yetişebiliyorum,
dün üsküdar'a arkadaşa baş sağlığına gittik ve cemre'yi götürmedim
eve geldiğimde 22.15'ti ve kızımla babası kapıyı açtılar, kızımın söylediği
ilk şey ben üzüm yiyorum, sonra bolerosunu çıkarmamış hemen bana çıkart dedi,
akşam 23.33 te ancak yatırdım, sabah ise ancak kalktık,
allahtan bugün cuma ve son iş günü, dilerim güzel bir gün olur ve şu işlerimi
en azından yarım olanları sonuçlar diğer 2 işimden birini bitiririm,
ve babam için de güzel temiz bir haber alırız,

kızlar babamın sonuçlarından biri çıktı
allaha şükür temiz çıktı ve ilaç alacak,
tomografi sonucu da dün kargoya verilmiş
2 güne kadar gelir ve dilerim onda da önemli
bir şey olmaz ve en kötüsü ilaç tedavisi ile
geçer, babamın telefondaki sesi çok güzel
geliyordu o kadar mutlu oldum ki, dilerim
ciğerinden de bir şey olmaz ve temiz haberleri
sizlere veririm

Gunaydınlar
hastalarımız şifa, dertlilerimize deva, bebelerimize ve tüm sevdiklerimize sağlık, akılfikir, huzur ve hayırlı bol kazançlar diliyorum

günaydınlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle diyorum,

pazar günü büyükada'ya gittik kızlar,
güzel bir gündü,
ben kararımı verdim kızlar, doğumgünü yapmayacağım
22 ekim salı günü küçük bir pasta alırım sadece pasta keseriz
geçen seneden kalan süsleri asarım (kızım özel bir gün olduğunu anlasın)
yeter,

cuma çıkmadan önce aydeba geldi, kızı ile
maşallah çok şeker ve tatlı,
aynen annesi gibi,
aydeba gelmene çok sevindim ve dilerim
en kısa zamanda çocuklarla buluşuruz,

Amiinn sevozyy bacımmmmmmm

kızlar bu hafta sonuda kurabiye ağacımı süsleyebildim ponpon yaptım pelurdann ancaa yani çok erken gibi gelioo belki ama çalıştığımız için anca böle ufak ufak anca fırsatımız olutyyyoo

aaaaaaaaa nedenn kızz nedeeyynnn yapp bence ne olacak sen neden kararsızz kalıyosunn
bu arada aaydeba minnak badeyi bişzde görebileydikk yaa çok merak ediyorum inşallah bi gün bebelerde kaynaşır oynarlarrrrrrr
görüşmenize sevindim nedense benm göğsüm kabardı ahaha :))

Gunaydınlar
hastalarımız şifa, dertlilerimize deva, bebelerimize ve tüm sevdiklerimize sağlık, akılfikir, huzur ve hayırlı bol kazançlar diliyorum

amin canım

yok kız artık kararsız değilim kararımı verdim,
sadece benim heyecanını yoğun olarak hissettiğim bir gün olmaktan ileri gidemiyorsa
ve bu günü en yakınımla bile paylaşamıyorsam anlamı yok canım,
beni boşver de maşallah sen yavaş yavaş hazırlıkları yapıyorsun,

gözünüz aydın maral,inşallah diğer sonuçta güzel çıkar rahat bir nefes alırsınız canım

günaydınnnnn,
çok teşekkür ederim Maral , o senin tatlılığın. Kızımla cuma günü maral'ı ziyarete gittik. bir anda bana estiler Bade'de yanımdaydı . gittik birlikte, o koca binada isimle bulmak biraz zor oldu ama başardım :)) sıra kartopu ve zefey de size de yakın zamanda uğrıycam . sevozy cim sen uzak kalıyorsun . arcemek te çok yoğun oluyor genelde .
ben sticker , dev çerçeve , afiş siparişimi verdim .
fotoğraf ister misiniz ?

Yesss hemde heycanlaa fotoooooo

sticker ve fotoğraf çerçevesi

Eklentiler

• $sticker.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 32
  • $Deniz Aydýn.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 37
Ayyy denizzz cokk guzell olmus cok siriibbbbbnnnnn sanssli badeee yermm onuu

günaydın kızlarrrrrrrrr
içimde bi kıpırtıı varr hayrıoolaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çakk mıtlıuyum bugünnnnnnnn

gunaydın kk nın güzel anneleri, bnm kız geceleri yatmak bilmıo, oyun istio, çok gec yatıo,çenesi hic durmuoo,kendine kendine hep bişey anlatıo... Dıom ki;' elif azcık sussan,nasıl olur ?? ' bide bana seslenırken ' annemm' diye cağırıo ya,,ya ben ona bayılıyorum, agzını,dişini, damağını yesemmm kokusunu ceksemmm yetmıo yaa, dün pasaklı olmus kokuodu azcık, hava serin diye bıcıbıcı yapmadım:) bugun gidemde yapam:)

ayy çok özledim yaa minnak kuşumu cuma cumartesi pazar bide dünn evdeydim çoğunluklaa yaa çok alıştım kuşumaa anneci diyo işine gelince diline o çıkan minik çivi gibi dişini yerimm kutik dişlerinii oyy ter kokusunu bilem seviomm yaa yavrumun yerim onii

bu arada dün babası yoktuuu gece ıkı gibi geldi normalde her gece babası uyuturbende korktum uyumaz benle diye gece bire kadar uyumayan çocuk benle birlikte 12 de uyudu hemde zorlanmadım yanii acaba babasıyla oyun oynamakmı istiyıo kızlar çünkü sürekli bi silahını atıyo önüne babasının bi lego çantasını falanı filanı

Ayy kızlar plasma car bana yaradı yaa efe bisiklete biniyo bende onaa evin içinde pırrrrrrrrrr çarpışan aravbaa oynuyoruzzzz çok sevdim tam bana göre yaomışlar zaten 110 kg ye kadar taşıyabiliyomuşş

bu arada aydebaa biz netten aldık hangi site olduğunu kartoğppu biliyo ikimiz beraber sip ettik çnküü

benm kıscem, gunduz ablaları ıle oynamadıgında,yorulmuo,gecede bızle oynamak istıyıp yatmıooo..
bide 2 gundur oyun hamuru verııom.çok hoşuna gttı..dunkıler eskımıs hava alınca kurumus,dıom bn yarın kızıma gidim yenisini alıyım...oda arkamdan al,anne al, dıooo .... canımmmm yaaa..bugun reale gdresem alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…