- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle diyorum,
pazar günü büyükada'ya gittik kızlar,
güzel bir gündü,
ben kararımı verdim kızlar, doğumgünü yapmayacağım
22 ekim salı günü küçük bir pasta alırım sadece pasta keseriz
geçen seneden kalan süsleri asarım (kızım özel bir gün olduğunu anlasın)
yeter,
cuma çıkmadan önce aydeba geldi, kızı ile
maşallah çok şeker ve tatlı,
aynen annesi gibi,
aydeba gelmene çok sevindim ve dilerim
en kısa zamanda çocuklarla buluşuruz,
Gunaydınlar
hastalarımız şifa, dertlilerimize deva, bebelerimize ve tüm sevdiklerimize sağlık, akılfikir, huzur ve hayırlı bol kazançlar diliyorum
aaaaaaaaa nedenn kızz nedeeyynnn yapp bence ne olacak sen neden kararsızz kalıyosunn
bu arada aaydeba minnak badeyi bişzde görebileydikk yaa çok merak ediyorum inşallah bi gün bebelerde kaynaşır oynarlarrrrrrr
görüşmenize sevindim nedense benm göğsüm kabardı ahaha :))
kızlar babamın sonuçlarından biri çıktı
allaha şükür temiz çıktı ve ilaç alacak,
tomografi sonucu da dün kargoya verilmiş
2 güne kadar gelir ve dilerim onda da önemli
bir şey olmaz ve en kötüsü ilaç tedavisi ile
geçer, babamın telefondaki sesi çok güzel
geliyordu o kadar mutlu oldum ki, dilerim
ciğerinden de bir şey olmaz ve temiz haberleri
sizlere veririm
günaydınnnnn,
çok teşekkür ederim Maral , o senin tatlılığın. Kızımla cuma günü maral'ı ziyarete gittik. bir anda bana estiler Bade'de yanımdaydı . gittik birlikte, o koca binada isimle bulmak biraz zor oldu ama başardım :)) sıra kartopu ve zefey de size de yakın zamanda uğrıycam . sevozy cim sen uzak kalıyorsun . arcemek te çok yoğun oluyor genelde .
ben sticker , dev çerçeve , afiş siparişimi verdim .
fotoğraf ister misiniz ?
gunaydın kk nın güzel anneleri, bnm kız geceleri yatmak bilmıo, oyun istio, çok gec yatıo,çenesi hic durmuoo,kendine kendine hep bişey anlatıo... Dıom ki;' elif azcık sussan,nasıl olur ?? ' bide bana seslenırken ' annemm' diye cağırıo ya,,ya ben ona bayılıyorum, agzını,dişini, damağını yesemmm kokusunu ceksemmm yetmıo yaa, dün pasaklı olmus kokuodu azcık, hava serin diye bıcıbıcı yapmadım:) bugun gidemde yapam:)
ayy çok özledim yaa minnak kuşumu cuma cumartesi pazar bide dünn evdeydim çoğunluklaa yaa çok alıştım kuşumaa anneci diyo işine gelince diline o çıkan minik çivi gibi dişini yerimm kutik dişlerinii oyy ter kokusunu bilem seviomm yaa yavrumun yerim onii
bu arada dün babası yoktuuu gece ıkı gibi geldi normalde her gece babası uyuturbende korktum uyumaz benle diye gece bire kadar uyumayan çocuk benle birlikte 12 de uyudu hemde zorlanmadım yanii acaba babasıyla oyun oynamakmı istiyıo kızlar çünkü sürekli bi silahını atıyo önüne babasının bi lego çantasını falanı filanı