kartopu biz geldik sen yoksun hadi gel artık özledik
kızlar kaç gündür uykusuzum yorgunummmm yaa gözüm seyiriyo sabahtan beri hiç durmadıııııı şaban gibi ağzımda yukarı aşağuı istemsiz oynar diye çok korkiimm
arcemek , yapma etme bak ye . halsizleşirsin başka sağlık problemleri çıkar ortaya tabi benim gibi dee olma :))
bana da sağlık ocağı 21 ekime aşı günü verdi . bu aşı canlı aşıymış bişey yapmaz dedi ateş falan yapmazmış. doğumgünümüzü de ya 26- ya 27 ekimde yapmayı düşünüyorum . normalde 18 ekim bayramın 4.günü cumaya denk geliyor. ama tatile-yazlığa gidenler olur diye 19 - 20 ekim de yapamıycam .
maral sen kaç kilo çıktın kız ?
Ah canım yaa... Allah kolaylık versin. Çocuk hasta da ondan demi? Uyku olayını nasıl yaptınız, Efe hala geç mi yatıyor?.. İkinciyi doğurursan onu erken uyumaya alıştır bak. Ablamın ilk oğlu onlarla beraber yatağa girerdi, ikincisi şimdi 8 aylık onu erken yatmaya alıştırdı. Akşam insan dinlenmek istiyor biraz.
aynen dediğin gibi ama anne başında olmayınca böle oluyo annem çok uyutuyo uyandır diyom huysuzlanıyor diyo bana rahat vermii diyo bende kırabmıyorum ama bende dayanamıyorum artık yaa büyüdükçe düzelir diyee umut ediyorum belki öğlen uykusu kalkarsa diye inşallah
arcemek , yapma etme bak ye . halsizleşirsin başka sağlık problemleri çıkar ortaya tabi benim gibi dee olma :))
bana da sağlık ocağı 21 ekime aşı günü verdi . bu aşı canlı aşıymış bişey yapmaz dedi ateş falan yapmazmış. doğumgünümüzü de ya 26- ya 27 ekimde yapmayı düşünüyorum . normalde 18 ekim bayramın 4.günü cumaya denk geliyor. ama tatile-yazlığa gidenler olur diye 19 - 20 ekim de yapamıycam .
maral sen kaç kilo çıktın kız ?
Sevozy, ben de kendime çok kızıyorum ama yiyemiyorum artık. Şu anoreksik kadınlar gibi olacam diye korkuyorum. Yemekler gözüme iğrenç gözüküyor:) Onlar gibi yedikten sonra kusmak geçiyor aklımdan, ya da diyorum acaba yutmadan mı çıkarsam. İyice psikolojim gitmek üzere. Kendimden korkar hale geldim yani. Kilo falan derken sanırım sıyırmanın eşiğindeyim
kızlar kaç gündür uykusuzum yorgunummmm yaa gözüm seyiriyo sabahtan beri hiç durmadıııııı şaban gibi ağzımda yukarı aşağuı istemsiz oynar diye çok korkiimm
aynen dediğin gibi ama anne başında olmayınca böle oluyo annem çok uyutuyo uyandır diyom huysuzlanıyor diyo bana rahat vermii diyo bende kırabmıyorum ama bende dayanamıyorum artık yaa büyüdükçe düzelir diyee umut ediyorum belki öğlen uykusu kalkarsa diye inşallah
kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum,
iyi akşamlar...
ve zeyno dayanamaz susslerrrEki Görüntüle 785652
hahahahahahahaha kız sen dayanamayıp doğum gününüde erken kutlayacaksın bu gidişle
Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Bakıyorum özlemişsiniz beni sağolun
Yoğun 2 hafta geçirdim. Kuzenimin düğünü , işyerinde arkadaşların tatile gidişi , bakıcının tatilde olup burağa annemlerin bakması hepsi üst üste geldi. Neyse inşallah eylülden itibaren rahatlayacağım. Gerçi ondan sonrada burağın doğum günü telaşı başlayacak. Bakalım herşeyin hayırlısı.
kızz üç hafta üstüste düğün varr burağın doğumgünüsünün olduğu haftada(((((((((
gündüzmü düğünler? ben gündüz yapacağım doğum gununu. zaten yerde de bir türlü karar veremedim . hadi hayırlısı bakalım.