2011 Ekim Anneleri

dur bakalım kızım gün ola harman ola.

kızlarr bu düğündeeee efeyee takım elbise giydirmek istiyorumdaa klasik ayakkabı şartmı sizce ya spor ayakkabı giydirsemde komikmi olurr yarrdımmmmmmmm minnacık cocuğaa köselemi alcam şimdikkkk

benim düğünümde büyük yiğenim 5-6 yaşlarındaydı annesi takım giydirmek istemişti o spor giymek istemişti, görümcemin oğlunu takımlı görünce hemen üstünü değiştirtti ancak altında spor ayakkabıları vardı, resimde belli oluyordu onun dışında çok sırıtmamıştı, bu arada 1,5 yaşındaki yiğenimin sünnet kıyafetinin altına spor ayakkabı almışlardı o da çok şık durmuştu (bej takım altında) bence kösele almana gerek yok, zaten koşturup duracak, resim çektirdiğinde kucağında olursa belli olacak o kadar yine de sen bilirsin canım, boşuna masraf yapma derim

bencede küçük yaa köseleyi kaç kez giyebilirki yaaa
haklısınnnnn

zefey ,
bence takım elbise altına güzel bir spor ayakkabı çok hoş durabilir .

yess spr ayakkabı giydirim kızlarr

kızlar bu aradaa şok şok şok bi haberle gülemmi ağlayammı şaşırdımm bu üç düğünden bi tanesiiii nişanı atmışş vazgeçmişlerrrr ama kızmı atmış erkekmi vazgeçmiş sölemiolarr şimdilik anammm çokmu dövüğndüm naptıysam çeyrekti elbiseydii ahahah ühühü ağlamakla gülmek arası kalmış smile

lmn cafede halay çektiğimizi düşnseneeahahah
bu arada siz beş altı ekimde burdamısınız belki o zaman yaparımmmm bende bayramdan önceki hafta yaparsammm hala kararsızım kocişimle bi konuşiimmmmm

buradayız canım. biz bayram haftası ve onun devamındaki hafta 30 ekime kadar yokuz. kısmetse.

kızlarr bu düğündeeee efeyee takım elbise giydirmek istiyorumdaa klasik ayakkabı şartmı sizce ya spor ayakkabı giydirsemde komikmi olurr yarrdımmmmmmmm minnacık cocuğaa köselemi alcam şimdikkkk

kızım şimdi gelinler bile spor ayakkabı giyoyor gelinliğin altına efe mi komik olacak. giyir gitsin. hem daha cool olur bence

korkulur senden zeynep hahahahahahaaaaaaaha

kızlar bi yazı okumuştum sabah sünnet yaşı 0/3 yaşa kadar yapın yoksa altı yaşından sonra yaptırın diyoooo yani ben seneye sünnet ettircem sanırımmm
meloşş sen napptınnnnn ne düşünüyosunnn

benim doktorum (kadın doğumcu) ya 1 yaşına kadar yaptır,yada 6 yaşdan sonra demişti zeynep. bence sen bekle artık. seneye en hassas oldukları dönem.iyice araştır bence

günaydın kızcelerrrrrrrr

nursen aca canım sen oğlanları sünnetledinmiiiiiiiiiii büyüğünü falan ettiysen kaÇ YAŞINDA YAPTRDNN

günaydın kızceler,

güzel bir istanbul sabahından hepinize güzel sohbetler diliyorum,

ve bir daha anladım ki planlarımı gerçekleştirdiğimde ve sevdiklerimle
birlikte olduğumda kendimi çok daha iyi hissediyorum,
bugün iyiyim, dünkü halimden biraz izler var ama olsun bu güzel bir başlangıç benim için,
işlerimi yoluna koymaya da başladım,

zefey kendine bir uğraş daha bulmuşsun sünnet olayı,
hadi hayırlısı,

günaydın bebekkkkkkk
kızz ne uğraşı sağlıkii bi durumm buuuuuu
okul işinmi oldu marall planların neyi gerçekleştii yoksa bebemiş geliooo
hafta sonu fal baktırdım diyoki bebek haberi alcannnnn lennn yokksaaaaaaaaaaaaaaaa senmisn ooooooooo

çok alemsin zefey,
uğraşı derken bugün için bulduğun konu anlamında demiştim,
daha yükseklisans olmadı, ön talep başvurusu yaptık olursa bugün yarın
mülakat için çağrılacağız, haftaya da kesin kayıt

dün yapmak istediğim bir şey vardı onu gerçekleştirdiğim için demiştim,
canım şimdilik bebek olayı önceliğini daha almadı bu gidişlede belki biraz
ertelerim, 2014 te bakarız artık,

arkadaşlar günaydın bi sorum vardı: ultrason ölçümünde "ASD" diye bir terim var ne anlama geliyor... 33+2 de kontrolde bu değer 28+4 çıktı var mı böyle bir durumla karşılaşan... doktorum normal dedi ama korkuyorum

canım karın çevresinin ölçümü bi kafasından birde uyluk kemiğinden ölçüyolar bu senn sorduğunda karın çevresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…