70 kilo bi bayan için çok tabi . ama öyle gözükmüyorum kızlar .
kışın spora gitmeyi veya zumba yapmayı düşünüyorum zayıflamak için. bade yi de haftada 2 gün 1-2 saat kadar oyun grubuna götürmek istiyorum 2 yaşını doldursun kasım ayı gibi . park bahçe bitecek yağmur çamur derken çocuk eve kapanacak. bu yaz çok gezdi.psikolojisi bozulur valla.
70 kilo bi bayan için çok tabi . ama öyle gözükmüyorum kızlar .
kışın spora gitmeyi veya zumba yapmayı düşünüyorum zayıflamak için. bade yi de haftada 2 gün 1-2 saat kadar oyun grubuna götürmek istiyorum 2 yaşını doldursun kasım ayı gibi . park bahçe bitecek yağmur çamur derken çocuk eve kapanacak. bu yaz çok gezdi.psikolojisi bozulur valla.
günaydın bebeklerrrrrr uykusuz gecenin ardndann şşişbasıı(( hastaneler yüksek ateşli bebelerle kaynuıyoo :SSSSSS dikkat edinn
Hadi ya.bz şimdi tatile gtcez ya Allah muhafaza Elifede bulaşırsa...
Zeynep geçmiş olsun canım. Benim kız da geçen hafta çok ateşliydi. Galiba salgın var. Allah şifa versin. Bu arada ben artık 49 kilo oldum. Ama herkes bana kilo aldırma derdine düştü. Eşim anneme beni şikayet ediyor yemek yemiyor diye. Annem de söylenip duruyor. Çok zayıflama ye senin çocuğun var hasta olursun vs. Ama iyi hissediyorum ben böyle.
saol canm yaa zor oluyo iştahı tüm düzeni bozuluyor mavlam korusun yavrularımızıııııı
kızzz neeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy49 mu uçacann kızzzzzzzzz ne kadar vermişsin öleee anammmmmmmmmmmmm töbeeeeeeee
daha verme halsizleşirsin iyice iş ev çocuk enerjin kalmaz dikkat ettttt bebekkkkk anamm nasıl verdin diyetisyenemi gittiydin sen
Diyetisyene gittim ama listeye uymadim. Pilav makarna tatlı ekmek yok artık hayatımda. Doğru düzgün yemek bile yemiyorum artık. Kilo almaktan korkuyorum
zor bir gece ve sabahtan sonra hepinize tünaydınlar,
zefey ve arcemek çok geçmiş olsun,
dün kontrole gittik ve orada bir kız çocuğuda yüksek ateşten getirilmişti,
ateşini düşüremiyormuş annesi, hatta dediki tek çocuk ya o yüzden dedi
menenjit aşısını sordum ama bizim hemşirenin tam bilgisi yoktu, sadece 2 yaşında
hepatit a nın 2. dozu vurulacak sonra okul zamanında aşısı var dedi, hatta aşıdan
emin olamadım ben ismini öğrenir tekrardan dönerim demiştim,
bu arada ön kayıt yaptırdım bakalım eğer hafta sonu ders olursa kesin kayıt 2-5 eylül de
artık hayırlısı
iyice midende küçüldüü tabiiiiiii :SS
beni tartmadılar ancak cemre tartıya çıkmak istemedi o nedenle ben önce tartıldım
melofer'i tartıklarından bahsettim ama onlarda öyle uygulama yokmuş,
randevu almadım çünkü direk olarak hemşireye gidiyor ve işlemimizi yapıyoruz,
aşısı içinde doğum gününden 1 gün önce aşı açılıyor dedi ve 21 ekim 22 ekim veya o
hafta içerisinde vurdurabileceğimizi söyledi, gerçi bayram haftası sonrası olduğundan
yoğun olur diye 22 sinde yaşında gitmeyi düşünüyorum ve sabah vurdurmama gerek yok
öğleden sonra izin alır o zaman aşısını vurdururum
arcemek cok yanlış yapıosun cnmm...böle olur mu,kılo almakdan korkup yememek olur mu, değerlerine baktırdn mı normal mii ?