2011 Ekim Anneleri

kızlar tünaydınlar,
kartopu hoş geldin, yerin belli oluyor haberin olsun,
ben halen gribim, ilaç kullanmıyorum ve 2 gündür burnum güzel akıyor,

zefey, başlamışsın süslemeye, ben ne yapacağım bilemiyorum bugünkü düşüncem
doğumgünü kutlamamak ama daha düşüncemi söylemedim kimseye,
gerçi daha çok zaman var ve fikrimden vazgeçme olasılığım çok fazla,

kutlamamak mıııııı neyyyyyyyyy ben seni baştan çıkarırımmmm merak etmeeeee hahah beni takip ety anacıımm :)

doğum günü hazırlıklarının paylaşılması halinde zaten gaza geleceğim kesin,
artık bakarız zaman neyi gösterecek, bayramdı, ertesinde kuzenimin düğünü,
görümcem de isviçre'den gelecek kendi ailem ist.'da olursa belki yaparım ama o kadar
yoğunluktan sonra ve bizimkilerde olmazsa yapmam gibime geliyor,

olsun kızz herşeyin yeri ayrıı
daha doğum günü için cd yapılacak güzel müzikler varsa paylaşımlarınızı bekliyoruzzzzz kızlarrrrrr

kızlar ben cemre'ye elbise veya etek tarzı bir şey yapmak istiyorum,
hatta zefey senin resimlerede baktım (limango) yapılabilecek elbise gördüm,
bu hafta il dışında olmayı düşünüyorum ama aslında tül ve altına astar, penyeye
benzer bir şey alırsam tek parça elbise yapabilirim gibime geliyor,

maralcığım aile arası küçük bir kutlamada olsa yinede yapmak lazım diye düşünüyorum. Kızlar ya bu yaşıma geldim hala ben kutluyorum doğumgünümü.

Bana göre doğum günleri ile evlilik yıldönümleri çok özel. Kişiye özel yani. Diğerleri (anneler günü,babalar günü,sevgililer günü vs.) kişilerin çeşitli sebeplerle ortaya çıkardıkları günler. Ama dg. Ve evl. Günleri ayrı ve kutlanması gereken günler diye düşünüyorum nacizane olarak.

canım benim ailemde hep doğum günleri kutlanır, eşimin tarafında küçük yiğenin kutluyorlar ama onlar pek doğum günü kutlamıyorlar, cuma günü diğer yiğeni için kutlama yaptılar,

şu andaki düşüncem en kötüsü olarak sadece pasta alıp 3 kişi (anne, baba, kız) olarak kutlamak,
cuma günü doğumgününe gittik ve benim bir kenarda olup pastayı hazırlarken falan mutfağa gitmemem ve kendimi soyutlamam eşim ile tartışma nedeni oldu o yüzden şimdilik pek düşünmüyorum ailemle zaten bir şekilde kutlarız ya da kutlamayız önemli değil çünkü her ay bir doğum günü var, eğer ailem gelmezse eşimin tarafı kendi arasında kutlarsa bir şey demem,

marallcııkkk dikişinideemi sen yapacaksın sende ne marigfetler varmışş kısssss

anaammm mutfağa gitmedin d,iyemi tartışdınızzzz allah allahh

kız üzülmee gel efeninkiyle aradan çıkarırız seninkinidee bi efe üsfer bi cemreeeee:))))))))))

tünaydınlar ,
geçen sene doğumgünümüzü 1.yaşı diye , akşam ve kadınlı erkekli yapmıştım.bu ve bundan sonra ki seneler kadınlarla ve gündüz yapacağım . babamız işini ayarlayıp pasta kesilirken yanımızda olur diye düşünüyorum.çocuklar artık büyüdü odalarına geçip oyun oynarlar inşallah.

aydeba söylediğin mantıklı,
aslında evde yaptığında temizlikti hazırlıklardı derken çok yoruluyorsun
ve ne yediğinden anlıyorsun ne yaptığından ama sonucanda yaş kutlaması yaptığın
için mutlu oluyorsun,

selamünaleyküm arkadaşlar,
kartopu hoşgeldın.
doğungünü telaşı başladmış hekeste erken erken
bende kararsızlardanım
19u bayramın sonu oluyor herkes dönermi bilmiyorum,
öncesındemı yapsam,
yada bayramda annanede babaannede ayrı ayrı mı kutlasak bilemedım.
bayramda ıkı ayrı yerde oluyoruz çünkü,
ozamana kadar düşünücez bakalım.:44::44:
bu ardada benım kuşum iyive cümle kuruyor sınırlı kelımelerlede olsa
özellıkle benı ararken 'baba anne yede??'dıyor ençok.
abisine göre geç oldu ama anlatmaya başlıyor çok şükür.

kızz bi hafta sonra yap ıolmadı iki hafta sonraaabende erkenmi yapsam acaba yaaa tıutamiom kendimi bayramdan bi hafta önce ne diyosuz kızlarr erken kutlamak mantıklımı sizceeee izine çıkarım hem ,işe gel gitte yıpratmamışı olurum kendimi diyom

yaaa doğru diyo aydeba geçen seferkinde öle yorulmuştumki hizmet etmekten çok fazla OYNAYAMADIM PERTLEMİŞTİM ÇÜ
NKÜ ama hep ıuzaktan geliolar ve eşleri gfetiriyo yaa mecbur gelcekler yoksa haklı
neydecen çekecekkk:)))))))

üff kızlar profiloyu alt üst ettim hayalimdeki elbiseyi(elbiseleri bulamadım yaa üç hafta üstüste düğünn varr)
hadi onu geçtim altındaa yükseldikçe yükselii çeyrek almadan biri şuna durr desin yahuu

zefey yazık sana . üstüste 3 düğün mü olur ya ? 1 tek elbiseyle kapatamıyor musun şu düğün olayını ? hani alakasız kişilerse giy hepsine aynısını diyeceğim . zaten masrafın çok altını boku püsürü.

ikisi yakın akrabaa bunun bide kınası varrrrrr burda iş arkadaşım yakın arkadaşım onda giydiğimi kır düğünü olandaaaaaa giyebilirinm amma şu altın neden yükselii anammm
üç hafta üstüstee burakımın doğum günü haftasınadaaa (((( ne hayaller kurmuştum oysakideeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…