Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bunee kimse yokkk bernardo tencere tava diye konu açamm bari ahahhaha
gunaydınnn canlarrrr
ben esse aldım emmnunum..tavasıını ben tencereyi arkadasım aldıydı...
dren gezi parkı sevozyy geldi ahhahah yokmu artırann
saol canm bende sizi özledim aklıma geldikçe baktım köyde tam çekmiyodu bile telefon :))))))))))))
burdan çıktık bayramıı köyde geçirdik köyy hayatıı çok güzl herşey organik domatess fasulye salatalık kabak pekmezzzzz kaymakk peynirrrrrrr kayın pederim peynir bile yapmışş kendisi tulummmmmm in diye mağaralar var soğuk mağaralar oraya gömmüşş ekim gibi getircekmiş gezdik tozduk efe gezmeyiş çok seviyo ama köydee tek soryun çok sink vardı efe çıkdırdddııı köyü burnumuzdan getirdi o tabletlerr hiç bi işee yaramadı eşşek kadar sinekler varr hormonluuuuu
neysee tam didime geöçeceğimiz gün ben browni kurabiye yaptımm böreği fırına verdim efe geldii kolunu davul fırınaa yapıştırdııımıı anamm çıldırdımm ayaklarını karnına çeke çeke bi ağladı bi ağladııkii çok üzüldümm sonraa bıraktım görümceye dedim sen bak ben kapıya çıkarayımmmmm kapıdada hatunlar vardı elime makarna aldım yediriyim yolda tok tutsun diye biriki verdim asma terasın altına geçtiiiiüçüncü kaşığı verdim yemedi bende iki dakka oturam dedim anaammmmmmmmmm bi çığlık koptumuuuuuuuuu eşim bağırmaya başladııııııı noldu noldu diye elimdeki tabağı bi fırlattımki çocuğun kolunda eşşek arısı var ısırmışş yavrumuelimle bi çarptım düşmedii nasıl yapışmışsa efe çırpınıyooooo acıdı demekki çok sonraaaa çocuğuı kapmamızla kasabadaki doktora gitmemiz bir olduuuu Allahtan bişi olmamış normal bal arısı değildi çok korktuk neyse pzarda öle çıktık yolaa ordann iştee pamukkaleye uğradık çok güzldii köy kahvaltısıı yapılan yerlerde durdukkkkkkk ordan didime geçtikkk efe tratilde çok akıllı durdu maşallahh havuzdan çıkmadı bennm için kolaylık olduu
sadece kahvaltıda sorun yaşadım diğer şeyleride yemedi iştahsızdı çok ama ben en çok yediği şelerii yaptımm Allahtan aç kalmadıı hiççççççç ölee güzel geldi geltii iştee cnmmmmmmm bayaa kafa dağıtmışım dinlenmişim allahıma öçok şükrrrrrrr
yanımdaki hatunda izinde öle çok iş varkiiii
kızlar bayram haftası bernardo ve essede indirim vardııııııııı ikili tava tencereye ihtiyacım vardı bi arkadaştı kimdi aklıma gelmiyor ama demiştiki çizik çıktııııı esse diyee bende bernardodan aldım seramik eve geldimkiiiiii tencerenin içinde koca bi delik var abartısızz kuş parmağım kadarrrrrrrr delikkkkkkkkk açmadım orda bakmadımmertesi günde yola çıkcaz kalktım gittim değiştirdim orda baktım geldim eveki evde ne farkettim normalde içi böle parlak oluyoya tavanınki öle tencere öle değil şimdi ben iyice soğudum gitgel g,it gel değiştir yani diyomki size acabaaaaaaaaa bunları alıpppppp bana paramı iade ederlermiiiiiiiiistemiyom yaa sıkıldım soğudumm
para iade ederlerse gidip tefalden alcam yaa en garantii bildikten şaşmayacan arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ne bıcım olmus lenn bu formattt...
meselee format degıl arkidişşş, sen hala anlamadın mıı
efeme nazar değmiştir, öle kolları aça aça efelenmiştir milletee,,
cok zor gelcek simdi ona ,2 haftadır birsiniz yaa
Ayy yavrum benim yaa. Nasıl da yanmıştır canı.. Allah korusun bebekleri. Sin-kov falan da mı işe yaramıyor orda. Akarsu veya göl varsa etrafta sinek çok olur. Güzel bi tatil olmuş, ohh sevindim senin adına.. Biz de köye falan gittik geldik, hatta dün yine köye gittik. Oğlum ineklere bayılıyor, ahırdan çıkmak istemiyor, ayy ben de şehirli olmuşum, kokuya dayanamıyorum
Para iadesi yaparlar. Tüketici hakkı de, dava ederim bak de:) Alışveriş çeki veriyorlarya uyuz oluyorum. Öyle de böyle de kendilerine bağlıyorlar seni. Bende Esse var, ortasında çizik var, bizde mi oldu, aldığımızda var mıydı bilmiyorum, şimdi götürsem tüketici kusuru diyecekler. Kullanmak sakıncalı mı çizik olunca onu da bilmiyorum. İkinci yıkamada farkettim çiziği. Yolum da hiç düşmüyor Esse mağazasına. Bi aklıma gelse götürcem ama, eşim çok kızıyor benim bu şekilde hak aramama. Uğraşmaya değmez görüyor böyle şeyleri, püff.
puff burnumda tütüyor dünde ölee annemm babaaammm diye ağlamışlaa yüreiimm pare pareee uyuyodur diye aramadım dahadaaaaaa
harbi nazar değmiştir ben reglydim babasınaa okuttum hep yollardaaaaaaaa
kızlarr konyadan gece geçtik yoksaa ahtım vardı durup orda etli ekmek yemek çopk istiyodummmmmmmmmmmmm
zeyno kayseri cıvıklısı dıye bı yer var..bu umranıyede agaoğlu hotel var ya,onun arkasında..cok guzel etli ekmek miss gibi köz biber ve domates le beraber cok hafif ve lezzetli.tavisye ederim..gitt mutlakaaaa
hoşgeldin zefey
geldiğin nasıl belli oluyor sayfalar ilerlemiş .
ben listelerimi yapmaya başladım . eminönün de tissue paper (pelur) satan yeri de internette buldum . oradan hediyelikleri koymak için kağıt poşet çantalardan da alıcam .
hello kitty ev ayakkabısı mı . yakında mothercare yok fotoğraf çekip koysana bi de fiyatı
canım yarın öğlen gidip astorıadan çekerim ama 45 tlydi şuan yeni çıktı diye sanırım ayın onbeşinde yarı fiyatına düşer kesinnnnn
ay ben hiç bilmiyorum yaa nerde ne satılıyoo o caddeye uzak bi yerlerdemi cnmmm yani çokmu içlerdeeee bu çanta satan yer bende diyomki içine koyyim kurabiyeyi falan öle çanta çanta verim derli topluu