2011 Ekim Anneleri

kızlar limango da andy wawa nın kampanyası var. ürünleri güzel oluyor bakın isterseniz bayramlık

bakiim bakimm efeye bi takım aldım ama babası bi tane şey görmüş lc de onu alalımmı diyor kırmızı papyon beyaz gömlekkk kırmızı pantolonn ama ben almıştım lacıvert şort lacoste tşort lacivert baskısıvar ona kemek almam lazım sadece düşüyo çnküü

günaydın hatunlar
melofer , biz de aydede yi çok seviyoruz . her gece el sallayıp yatmaya gidiyoruz :))
bazen göremeyince aydede orada diyorum tavana el sallıyoruz . yeni yatmaya hazırlık şeklimiz bu .

vay bee bizimki daha bilmiyor ay nerde dedesi nerde hiç göstermedimm minik pıtırcıımaaaaa

zefeyyyy mesajıma cevap vermeyi unutma

yolladm canmmmmm dün çıkışa denk geldiiiiii

oyyy onların o minik masum suratklarınını ağzını burnunu yeriiiiimmmmmmmmmm

kızlar sizz halaa durun burdaa çocuu olmayan biri var diye bahsetmişmiydim bilmiyorum eltisinin yeni yaşına girmiş oğğlu var hatta sepet yapmıştım ona doğum günü içinnnnnn o aradı şimdi hamileymiş ikinciyee anaaaaaaaamm cisaretee bakın heleeeeee

çocuklar aydedeyi çok seviyor zeynep sen öğretmemişsin onun için bilmiyor efe. bu akşam göster bak nekadar hoşuna gidecek. dedelerini çok sevdikleri için bence aydedeyi dedeleri ile bağdaştırıyorlar. burakda hergece seyrediyor muhakkak. aydiiiiii aydiiiiiiiii deyip duruyor

kızlar eeose diye bir kirpik yağı/serumu bir şey var ya reklamlarda da çıkıyor kirpikleri uzatıyormuş. aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı . merak ediyorum gerçekten uzatıyormu

kızlar eeose diye bir kirpik yağı/serumu bir şey var ya reklamlarda da çıkıyor kirpikleri uzatıyormuş. aranızda yada tanıdıklarınızda kullanan varmı . merak ediyorum gerçekten uzatıyormu

kardeşim netten reklamlarda görmüş boy uzatan tabanlık boy uzatann bitkisel karışım onlardan aldıı dünyanın parasını verdiiiiiii ama hiç bi işee yaramadı o yüzdennn bende hiç inanmıyorum haa bide hürrom otu yağı almış tüylerine oda hiç bi işe yaramadı bununda yarayacağını sanmıyorımmmmmmm ama kullanan varsaaaaaa düşüncelerini almak isterim
birde maral tatildemi bitmedimi daha nirdesin zayaaaaa huu mavi patikler nerdeesiiiiiiiz

Ben de bi ara Bioxin kullanmıştım saç dökülmesi için, hiç bi işe yaramadı..

Hatay'dan defne sabunu getirtmiştim o işe yaradı ama, onunla yıkayınca daha az dökülüyor.

Ben de bi ara Bioxin kullanmıştım saç dökülmesi için, hiç bi işe yaramadı..

Hatay'dan defne sabunu getirtmiştim o işe yaradı ama, onunla yıkayınca daha az dökülüyor.

bi keresindede tüğylerime biodermmiydi neydiiiiiiiii ağdalanıp sürüyodun oda kar etmemişti lazer kesin çözüm :) tertemiz oh missssssss

Kızlarr iftarda ne yapcaıımıı buldum tuzlu kurabiye hem benm tarifiminde tadiına bakmış olursunuzzzz blogtakiiiiii

Kızlarrrrr, ya yine kaçmışsınız :) Ben gelince kimse kalmıyor, ziyaretçiler bile kalmıyor. Offff Offff

meloşşş tavukkk yaptın mı dün :))

bnm cnm cokdandur karnıyarık istii :) biri yapsada yesek :) cmt ve pazar davetliyizzz ohh misss.Elifimn uyku derdı olmaasa daha rahat etcem mısafırlıkde..sırf o uyuusn dıye erken kalkıom düzenı bozulmasın diye ama o erkende yatsa gecde yatsa 3 den snra cin gibi oluo ((
acaba ikinci bebem olsa oda böle mı olcak,keşke bile bilsem

aaa evett limonlu tavuk nasıl olduuuuuuuuuu ne yaptınnn

ben domates çorbası yaptım köfte patates ama pilav yetişmedi alışverişede çıktığım için l,imonata da yaptımm eşime lavaş aldırdımmm pilav yok diyee küfte patates le durum etsin diyee

kızlar bidee rexonada kampanya var migrosta
iki tane rexona alana büyük plaj havlusu hediye geçen haftadan beri devam ediyoooooooo bende yeni alabildimbugün bi kocişime bi kendime aldım havluda hediye olduu teki 6,90tl

ben domates çorbası yaptım köfte patates ama pilav yetişmedi alışverişede çıktığım için l,imonata da yaptımm eşime lavaş aldırdımmm pilav yok diyee küfte patates le durum etsin diyee

maşallah ohh yeter okdr zatii.limonata blogdakı gibi mi yaptın ?kız hıc boşun yok mu senın.eve gdnce yatana kdr mutfakdasın heralde:) bzm de k.valide bı tazefasulye ypmış.çok tatlı cok guzeldi. fasulyenın cinsinden midir nedir?

evett ondan yaptımmm ,
şeker fasulye dediklerinden yaptı sanırım bugün ne yemek yapcaazz yawwwwww çorbada bitti herşeydeeeeeeee
iç yapsamda fırına yollayıp pide yada lahmacunmu yaptırsammm
bilemedimki
çorba yapsam yeeşil mercimek dündeğil evvel günm bittii
kırmızı mercimek
pilav
tavuk

Yaptım yaptım.. Güzel oldu et yumuşak oldu ama baskın bir tadı yoktu. Ben biraz kendi tarifimi oluşturdum. Önce birazcık haşladım, sonra yoğurt+köri+karabiber+tuz+yağ+limonkabuğu rendesi ve yarım limon suyu+biber salçası+tavuk suyu karışımını tavuklara boca ettim, üstüne de halka halka kesilmiş limonları koydum, fırında pişirdim. İçine patates ve havuç da attım, onlar da sosu iyice çekince çok lezzetli olmuşlar. Limon suyu biraz daha koysam daha baskın olurdu herhalde. Tavuk kokusunu sevmeyenlere birebir. Ev limon kokuyordu mis gibi. Ben çorbayı anca içiyorum akşam yemeğinde, MErt akşama kadar özlüyor beni o yüzden yatana kadar emiyor. SOfradan apar topar kaldırıyor beni emcem diye. Allah razı olsun kocacığımdan, sofrayı toplamak hep ona kalıyor...

Fasülyenin cinsinden değil o senin kaynana sevginden kaynaklanıyor. Pişirdiği her şey leziz geliyor sana

Ben pazartesi yaptım karnıyarık özene bezene ama patlıcanlar acıymış, içini yiyebildim sadece Buzluğa da atmıştım 5 tane karnıyarık, püff..

Bu akşama yemeğim yok. Fellah köftem vardı onu yapayım diyorum. Elde yoğurmayı bi türlü beceremiyordum, geçen robotta yaptım hamuru mükemmel oldu fakat robot bozuldu 10 TL'ye yaptırdım. Bundan sonra 2 ayda bir yaparım robot bozulursa yine yaptırırım..

gunaydınn kıssslarrrr, cok uykumm var.Dün elif hn 1 de uyudu

Hani bnm canım karnıyarık cekıodu ya,mahalledn bi komşuya gecen demiştim,kadıncağız sağolsun yapmıs banada 1 tabak getirmiş dün:)) cennetliksin dedim valla içimden :)) hamileler gibi aşeriyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…