2011 Ekim Anneleri

Geçen mutfağım programında izledim domates çorbası. bi kere yaptım çok güzel oldu.

3-4 kişilik

Malz.
3-4 iri domates
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Erişte

Domateslerin sapını koparmadan ikiye kesip üstüne kapatacak kadar suda pişiriyoruz. iyiçe pişen domatesleri süzgeçten geçiriyoruz.
Ayrı bir kapta tereyağında unu kavuruyoruz, üstüne süzdüğümüz domatesleri koyuyoruz. tuz ve şekerini ekleyip göz kararı erişte atıyoruz. Erişteler pişince altını kapatıyoruz.

Çok lezzetli oluyor!!

limonlu tavık ne kızz hiç yapmadımmmmm
bari bende domates çorbası yapim buzlukta hazır rendelenmiş varkennnnnnn hızlı olurr

Geçen dışarda tavuk yedim, değişik bir aroması vardı. Muhtemelen o lezzeti limonla verdiler diye düşündüm. Ben de deneme amacıyla yapıcam bugün. Bir sürü tarif var internette, demekki sıkça yapılıyormuş.

nemm yarım kaşık bende salça koyuyorum renk versin diye malzemeler aynı sadeceeee yapılış farklı unu tereyğda kavuruyorum sonra üzerine rendelenmiş domatesleri koyup karıştırıyorum uayarım kaşık salçayla katı kıvamlı bişi oluyoo üzerine suyunu koyuyorum sonra içine bir diş sarımsak bütün şeklinde tencereye salıveriyorum daha sonra piştikten sonra kalşar rendesiyle servis yapcaksam tel şehriye koymuyorum ama kaşarsızz olcaksa bi avuçta tel şehriye atıyorummmmmmm hı bide kuru naneee

bi yap bakalım resm çekk bizde yaparızzzzzz hatta blogada koyarız beenirsenn

Puff kırk satte bi cevap yazılıyo bi benmkimi yavaş yoksa aynı sıorun sizdede varmı

merhaba kızlar ;
ben bugün evdeyim ve yemeklerimi yaptım . buzluğa 8 paket bezelye atmıştım ben . domates nasıl yapılıyor ben de yapayım .
kış yemekleri yaptım sıkıldım hep aynı şeyler.
kuru fasulye , pilav , türlü , tarhana çorbası , köfte de yoğurdum . şimdi dinleniyorum .
ay sevozy çok alemsin kız . Elif'in çişi ile güzel kumdan kale olur ha.

zefeyyyyyy
niye cevap vermiyosun kıs

kızz kırk saatte açılıyo iki gündür bu kk bölee yada pc m demi problem var anlamadımmmmmmkonuya cevap veri tıklıyosunnnnn 2 dahkika bekliyoooooo
bu aradaa ahh bende bi yemeklerimi yapaydım yaa sanırım ezan okunurken ben halaa sofra kurcam yemek yapcam diye didiniyo olucammmmmmmm
tarhana toz tarhanadanmı yaptın aydebacannnnnnnnn

evet evet tatlı toz tarhana . kışın yufkacıdan almıştım . çok güzel ama . son bi seferlik kalmış zati . domatesli sarımsaklı ohh mis.

evet evet tatlı toz tarhana . kışın yufkacıdan almıştım . çok güzel ama . son bi seferlik kalmış zati . domatesli sarımsaklı ohh mis.

OHH BURNUMDA TÜTÜÜÜ SARMISAĞIN VERDİĞİ LEZZEETT AMAN NALLLAHIMMMMM pppppppp
HADİ İYİ AKŞAMLAR CNMM GÖRÜŞMEK ÜZEREEE

günaydınn arkadşşlarrrrrrrrrr nasılsınız... miinnaklarınızz nasıllllllllllll bugünn içimde bi neşe varr içim içime sığmıyooooooooo...........

günaydınn arkadşşlarrrrrrrrrr nasılsınız... miinnaklarınızz nasıllllllllllll bugünn içimde bi neşe varr içim içime sığmıyooooooooo...........

ay zefey valla aynı his bende de var valla bugün allah hayırlara çıkarsın. gerçi burak gece yine uyandı ama bu sefer aldım yanıma oğlumu attık babayı yataktan beraber uyudku tabi ben tetikte yataktan düşmesin diye. oğlumla uyumanın verdiği huzurla herhalde bugün neşe doluyum

hayırlaraa karşıııı :))))))))
belkide burağı yanına alınca sık uyanmamıştır sende uyklunu aldınn ee bideee oğluşa sarılıp uyumak paha biçillmezzzzzzzzzzzz enerji deposuuuuuuuuu

Günaydın... Ohh ne güzel oğluşunla uyumuşsun.. Bizim rutine bindi artık, her sabah 6'da bizim yatağa alıyorum bi daha yatağına koymuyorum. Genelde aramıza alıyorum düşmesin diye, kenar kısma koyunca da kolumun üstüne yatırıyorum... İzlemeye doyamıyor insan uyurken...

günaydın hatunlar
melofer , biz de aydede yi çok seviyoruz . her gece el sallayıp yatmaya gidiyoruz :))
bazen göremeyince aydede orada diyorum tavana el sallıyoruz . yeni yatmaya hazırlık şeklimiz bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…