2011 Ekim Anneleri

gunaydınn kıssslarrrr, cok uykumm var.Dün elif hn 1 de uyudu :KK43:

Hani bnm canım karnıyarık cekıodu ya,mahalledn bi komşuya gecen demiştim,kadıncağız sağolsun yapmıs banada 1 tabak getirmiş dün:)) cennetliksin dedim valla içimden :)) hamileler gibi aşeriyordumm:KK49:

oh maşallah bak bie şeyi çok isteyince nasıl ayağına kadar geliyormuş :KK34:

istemenin büyüğü küçüğü yok. istersen kendini inandırabilmek için küçük şeylerden başla :KK1:

oh maşallah bak bie şeyi çok isteyince nasıl ayağına kadar geliyormuş :KK34:

istemenin büyüğü küçüğü yok. istersen kendini inandırabilmek için küçük şeylerden başla :KK1:

ben hiçç böle düşünmemiştimmm :)) ey karnıyarıkk sen nelere kadirsin.dünde yufka alcaktım iş dönüşü kim bu sıcakda yufkacıya gıdecek derken, yol arkadasım aracıyle migrosda durdu alışveriş yaptık :)) yufkada ayağıma geldi :)) olcak bu iş galibaaa kartopummm...

ben hiçç böle düşünmemiştimmm :)) ey karnıyarıkk sen nelere kadirsin.dünde yufka alcaktım iş dönüşü kim bu sıcakda yufkacıya gıdecek derken, yol arkadasım aracıyle migrosda durdu alışveriş yaptık :)) yufkada ayağıma geldi :)) olcak bu iş galibaaa kartopummm...

hadi bakalım denemelere devam. ama gerçekten içten gelerek:KK34:

selam kızlar ,
Eminönü'ne gitmediniz değil mi bensiz ? bayramdan sonra organize olsak da gitsek diyorum . e malum az kaldı partiye

Gunaydınnn kızlar bugun cuma cok şükür, hayırlı cumalar olsun, iyi tatiller olsun, hayırlı iftarlarımız olsun şimdiden..

selam kızlarr efe hiç uyumadı bi yeri ağrıyomuş gibi ağlıyo alt köpek dişi çıkıyo baş vermiş ama doktor bi buçuk yaşınjdan sonra etkilemez demişti demekki halt etmiş beyefendii çocuk uyumak bilmiyor gecenin ikisine kadar ışığı kapattığımız halde bi babasına vuruyo beni gıdıklıyo yatakta ayağa kalkıp kendini bırajkıyo oyun yapmaya çalışıyo aklı sıraaaaaaa neden uyumak istemiyo anlamadım yaa üç tede sahura kaltık üç saat uyumamışızdır toplasann allahımmm:KK43:((((((

selam kızlar,

biraz geçmişi okudum ve allahtan çok şey yazmamışsınız,
benim pek fırsatım olmuyor siteye giriş yapmaya,
aslında fazlaca anlatacaklarım var ama yine fazla duramadan çıkacağım,

tatilim güzel geçti, ailemle birlikteydim ve hafta sonu eşimde geldi,
bu hafta işler ve dr kontrollerim derken bugünü buldum,
pzt yine dr a gideceğim, rutin kontroller ama yine de insan tedirgin oluyor,

kızım iyice benim demeye, herşeyi sahiplenmeye başladı,
top görüyor benim topum diyor, ben de kızım o top senin değil senin topun evde,
o top abiler diyorum, o benim dedikçe ben senin değil seninki evde diyorum,

bu arada kızlar, kampa yazılmıştım ancak çıkmadı, bayram sonrası 1 haftalık yer arıyorum,
bayramın 2.3. günü gidip c.tesi dönmeli, 7 gün gibi, ekonomik ve tavsiye edebileceğiniz
güzel bir yer var mı?, tam pansiyon veya herşey dahil olabilir, acele tarafından,
iş ve hayat yoğunluğundan ona bile fırsat bulamadım, gerçi pazartesi belli oldu kampın çıkmadığı,
bir de onu bu hafta sonuna kadar ayarlamak lazım, otobüs veya uçak bileti bulmakta zor olacak

bir de 2 gün önce yeni birşey denedim, tahinli cevizli patlıcan salatası, fena değil ama eşim üzerindeki
sosu pek beğenmedi,

meloşşş gunaydınn kızzzz nassılsınn,, ?

İyiyim canım sen nasılsın... Uğraşıyoruz iş, ev..

Bizde 2 yaş sendromu başladı galiba.. Ne desek hayır manasında "a a" diyor oğluşum, kafasını da geri itiyor.
- Oğlum acıktın mı? - A a.
- Oğlum üstünü çıkartayım mı? - A a.

Evet demeyi bilmiyor. Sadece susuyor. Ayy çok tatlı oldu bunlar.

bende o kadar mutlu oldumki iki gündür oğlum mesela yemek istediğini gösterip iki gündür mama yiycem mamayiiycem demeye başladı yani acıkırsada ıh ıh ıh diye göstermiyoda artık mama yiycem falan diyo derdini söyleyebilmesine çok sevndim akıl küpümmmmm kuzummmm
bide dün eve geldim drek dıraşı çıkarmadım bana ayakkabılarını getirmiş diyoki anne gidek gidelim değilde gidek ahahah Erzincan aksamını şimdiden kapmış yavru ceylanımmmmmmm

İyiyim canım sen nasılsın... Uğraşıyoruz iş, ev..

Bizde 2 yaş sendromu başladı galiba.. Ne desek hayır manasında "a a" diyor oğluşum, kafasını da geri itiyor.
- Oğlum acıktın mı? - A a.
- Oğlum üstünü çıkartayım mı? - A a.

Evet demeyi bilmiyor. Sadece susuyor. Ayy çok tatlı oldu bunlar.

bizimkini hayır demesi = mamam
yemek ye =mamam
ben yedirim=mamam mamam

bide omuz silkiyor,o yaptıkca bende omuz silkiyorum,mamam da mamam diyorum :) gülüyor..o zmanda dıo ki ; -- accıkk

yani accık mama getirde yıyem :)

bende o kadar mutlu oldumki iki gündür oğlum mesela yemek istediğini gösterip iki gündür mama yiycem mamayiiycem demeye başladı yani acıkırsada ıh ıh ıh diye göstermiyoda artık mama yiycem falan diyo derdini söyleyebilmesine çok sevndim akıl küpümmmmm kuzummmm
bide dün eve geldim drek dıraşı çıkarmadım bana ayakkabılarını getirmiş diyoki anne gidek gidelim değilde gidek ahahah Erzincan aksamını şimdiden kapmış yavru ceylanımmmmmmm

Çocuk ne görüyorsa onu diyecek tabi... Bizim bakıcı da Adanalı "gidiciyk, yapiciyk" diye konuşuyor. Bakalım Mert etkilenecek mi... Senin şu hobby dondurmadan ben de aldım. Alıştı bizimki. Bi de benim buz dolabının buzluğu altta, Gidiyor kendi açıyor buzluğu, bi tane dondurma alıp elime veriyor aç diye..Üstünün kakaolu kısmını kolaylık olsun diye ben yiyiveriyorum bazen kıyameti koparıyor...

bizimkini hayır demesi = mamam
yemek ye =mamam
ben yedirim=mamam mamam

bide omuz silkiyor,o yaptıkca bende omuz silkiyorum,mamam da mamam diyorum :) gülüyor..o zmanda dıo ki ; -- accıkk

yani accık mama getirde yıyem :)

Seni tahmin edebiliyorum:KK20::KK20: Kızdırma Elif'i... Mamam sa mamamdır ne üstüne gidiyon çoccağımın...

selam kızlar,

biraz geçmişi okudum ve allahtan çok şey yazmamışsınız,
benim pek fırsatım olmuyor siteye giriş yapmaya,
aslında fazlaca anlatacaklarım var ama yine fazla duramadan çıkacağım,

tatilim güzel geçti, ailemle birlikteydim ve hafta sonu eşimde geldi,
bu hafta işler ve dr kontrollerim derken bugünü buldum,
pzt yine dr a gideceğim, rutin kontroller ama yine de insan tedirgin oluyor,

kızım iyice benim demeye, herşeyi sahiplenmeye başladı,
top görüyor benim topum diyor, ben de kızım o top senin değil senin topun evde,
o top abiler diyorum, o benim dedikçe ben senin değil seninki evde diyorum,

bu arada kızlar, kampa yazılmıştım ancak çıkmadı, bayram sonrası 1 haftalık yer arıyorum,
bayramın 2.3. günü gidip c.tesi dönmeli, 7 gün gibi, ekonomik ve tavsiye edebileceğiniz
güzel bir yer var mı?, tam pansiyon veya herşey dahil olabilir, acele tarafından,
iş ve hayat yoğunluğundan ona bile fırsat bulamadım, gerçi pazartesi belli oldu kampın çıkmadığı,
bir de onu bu hafta sonuna kadar ayarlamak lazım, otobüs veya uçak bileti bulmakta zor olacak

bir de 2 gün önce yeni birşey denedim, tahinli cevizli patlıcan salatası, fena değil ama eşim üzerindeki
sosu pek beğenmedi,

ben erdeği çok beğeniyorum,arkadaşlarımda ocaklar köyünden yer ayırtmış bu sene oraya gidecekler. fiyatlarda çok uçuk değilmiş. hem yakın hem sakin erdek. ama bodrum gibi değil bir bak istersen.

erdek ocaklar köyü aloria garden diye bir otel. bak netten bakalım. birde sevdanın gittiği bir yer vardı küçükkuyu ida motel oda memnun kaldı sanırım

herkese iyi tatiller,
kimseler yok sanırım.
arada bakıyorum ama yazamyrum malum ramazan telaşı ,misafir trafiği.
gerçi oğlanlar küçük diye çok kimse ağırlayamadım:KK50:
benim miniğimde aynı sizinkiler gibi,benim diyor herşey,paylaşmıyor.
aynı şeyleri yaşıyorlar sanırm.
bugun telaşlı telaşlı geldi bece bece diye,
meğer çekirge görmüş küçük.
yavrum benim ya hergun farklı şaşırtıyorlar.
abidende öğreniyor tabi korkmazdı eskiden aslında.
rabbim korusun meleklerimizi....
hayırlı günler herkeslere:21:

merhaba arkadaslar benimde oglum 02/ekim/2011 dogumlu masallah herseyi cok guzel ogreniyo herseyi soylemeye calisiyo ve gercekten bu bebekler cok iyi birer gozlemci etrafindaki herseyi oyle bir bakip suzuyor ki bi zaman sonra ayni seyleri yapar oluyor mesela bugun trampolin ile spor yaparken o hop benden once davranip laptop taki videoda yapilan herseyin aynisini yapiyo o kadar cok hosuma gitti ki ozellikle ayagini arkaya atisi cok guzeldi canim benim
onun soyledigi kelimeler ;
bana 5 sekilde hitap ediyo :1)mama 2)anne 3)nunu 4)uwwa bu nura demek benim adim 5)mami
esime de adiyla sesleniyo ve daha s leri l harflerini tam soyleyemiyo mesela kendi adini ayiii diye soyluyo ali ismini ama cok ta guzel hadiii diyo bizim evde iki dil konusuluyo o nedenle hem arapca hem de turkce konusuyo iki dilden de beraber ogreniyo isi zor cunku okula gidince de almanca ogrencek daha bi kac kelimede almanca konusuyo disarda gordugu herkese el sallayip hayyo yani halo diyo kuzum benim neyse daha ilk yazim ve cok uzattim sonra yine yazarim allah hepimizin cocuklarini korusun bagislasin yaraabim amin

Gününüzz aydın olsun gençler...

cok uykum varrr...... beni uykusuz bırakan gecenin ensesine cakasım varrr :KK57:

günayydınn kızlarrr haftanın ilk günündennnnnnnn cok enerjikim bugünn oğlumu çok özledim sabah sabah haftasonuu çaaakk bağlanıyorum çaaaaaaakkkkkkkkkk

Çocuk ne görüyorsa onu diyecek tabi... Bizim bakıcı da Adanalı "gidiciyk, yapiciyk" diye konuşuyor. Bakalım Mert etkilenecek mi... Senin şu hobby dondurmadan ben de aldım. Alıştı bizimki. Bi de benim buz dolabının buzluğu altta, Gidiyor kendi açıyor buzluğu, bi tane dondurma alıp elime veriyor aç diye..Üstünün kakaolu kısmını kolaylık olsun diye ben yiyiveriyorum bazen kıyameti koparıyor...

Seni tahmin edebiliyorum:KK20::KK20: Kızdırma Elif'i... Mamam sa mamamdır ne üstüne gidiyon çoccağımın...

mamam sa mamadır haa meloşş :KK37:

X