Herkese iyi akşamlar güzel anneler. uzun süre oldu yazmayalı. umarım hepiniz iyisinizdir.
herkese iyi tatiller,
kimseler yok sanırım.
arada bakıyorum ama yazamyrum malum ramazan telaşı ,misafir trafiği.
gerçi oğlanlar küçük diye çok kimse ağırlayamadım
benim miniğimde aynı sizinkiler gibi,benim diyor herşey,paylaşmıyor.
aynı şeyleri yaşıyorlar sanırm.
bugun telaşlı telaşlı geldi bece bece diye,
meğer çekirge görmüş küçük.
yavrum benim ya hergun farklı şaşırtıyorlar.
abidende öğreniyor tabi korkmazdı eskiden aslında.
rabbim korusun meleklerimizi....
hayırlı günler herkeslere
merhaba arkadaslar benimde oglum 02/ekim/2011 dogumlu masallah herseyi cok guzel ogreniyo herseyi soylemeye calisiyo ve gercekten bu bebekler cok iyi birer gozlemci etrafindaki herseyi oyle bir bakip suzuyor ki bi zaman sonra ayni seyleri yapar oluyor mesela bugun trampolin ile spor yaparken o hop benden once davranip laptop taki videoda yapilan herseyin aynisini yapiyo o kadar cok hosuma gitti ki ozellikle ayagini arkaya atisi cok guzeldi canim benim
onun soyledigi kelimeler ;
bana 5 sekilde hitap ediyo :1)mama 2)anne 3)nunu 4)uwwa bu nura demek benim adim 5)mami
esime de adiyla sesleniyo ve daha s leri l harflerini tam soyleyemiyo mesela kendi adini ayiii diye soyluyo ali ismini ama cok ta guzel hadiii diyo bizim evde iki dil konusuluyo o nedenle hem arapca hem de turkce konusuyo iki dilden de beraber ogreniyo isi zor cunku okula gidince de almanca ogrencek daha bi kac kelimede almanca konusuyo disarda gordugu herkese el sallayip hayyo yani halo diyo kuzum benim neyse daha ilk yazim ve cok uzattim sonra yine yazarim allah hepimizin cocuklarini korusun bagislasin yaraabim amin
Zefey cim sagol cnm artık bende buradayım sizler cocuklara tuvalet eğitimi vermeye başladınız mı ben aldım klozete takılanlardan ama daha başlamadım şimdi ona kaka yaptığı zaman kaka dmeyi öğretiyorum ama o kakası olmayınca da kaka diyo oyun sandı galiba sizler başladıysanız nasıl başladınız acaba arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım
Zefey cim sagol cnm artık bende buradayım sizler cocuklara tuvalet eğitimi vermeye başladınız mı ben aldım klozete takılanlardan ama daha başlamadım şimdi ona kaka yaptığı zaman kaka dmeyi öğretiyorum ama o kakası olmayınca da kaka diyo oyun sandı galiba sizler başladıysanız nasıl başladınız acaba arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım
Günaydın hanımlar... Bugün keyifsizim.. Boğazım yanıyor, öksürmek geliyor içimden, burnum akıyor... Bugün akşam olur mu ki..
Dün öğle saatinde dışarı çıktık Mert'e kitap falan aldık, sonra hastaneye gittik halamı ziyaret ettik, eve döndüğümde susuzluktan ölmek üzereydim, soğuk duş alıp klimanın karşısında oturdum.. Suçluyum, suçumu kabul ediyorumaaa çok geçmiş olsun meloş yaz vaktii bu ne akıntısı dikkat ett kendinede mert oğluşaa geçmesinn yaa sonra daha kötü oluyo iştahsızlığı huysuzluğu
meloşş iyiki doğdun canım mutlu yıllarrrrrrrrrrEki Görüntüle 766750
canımm ii kiii doğdun,sağlıkla sıhhatle ,bebelerinle bi ömür dilediğinde mutlu ol innşallahhh
Doğum günün kutlu olsunnn, nice yaşların olsun....
Dün öğle saatinde dışarı çıktık Mert'e kitap falan aldık, sonra hastaneye gittik halamı ziyaret ettik, eve döndüğümde susuzluktan ölmek üzereydim, soğuk duş alıp klimanın karşısında oturdum.. Suçluyum, suçumu kabul ediyorum
Ayy ayy teşekkür ederim, ne güzel bir pasta... Kıs geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü eşim İstanbul'daydı, bugün doğum günüm ve eşim bugün de bankanın yemeğinde olacak.. Bi kutlayamıyoruz. Kendime bi pasta alayım da keseyim bari oğluşumla...
Çok teşekkür ederim Sevozycim.. İyi dileklerin için sağol. Hepsi hepimiz için geçerli olsun İnşallah... 33'ten gün almaya başladım, inanamıyorum, daha dün gibi 18 yaşımı hatırlıyorum
anaa o fırsatını bulup keser kızz kocişinden bi supriss gelir sanki içime öle doğuyoo sen acele etme pasta konusundaPPP beni dinle :)))
anaa o fırsatını bulup keser kızz kocişinden bi supriss gelir sanki içime öle doğuyoo sen acele etme pasta konusundaPPP beni dinle :)))
Canım da nasıl pasta çekiyor, şöyle böğürtlenli falan... Ayy İnşallah alır.. Aman neyse beklenti içine girmeyeyim de...
bencede yemek dönüşü geitrir pastasını ve hediyesini hep beraber kesersiniz.
ohh miss niyetlimsinnn içimde bi hiss varr bi süprizz varrr
sanki içime öle doğuyooooo burdan antalyaya his doğuyoo ahaha bende bi alemim ya
GÜNAYDINLARRRR
iyi haftalar herkese .
melofer nice mutlu yıllar canım , doğumgünün kutlu olsun.
merhabalar,
melofer, evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
dilerim eşinle ve mert'le güzel yarınlar geçirirsin,
sevgiyle, mutlulukla, huzurla, sağlıkla dolu ömürleriniz olur
güzel bir hafta sonu geçirdim, tatil işini de hallettik, bodrumdayız
ama kendimi biraz kötü hissediyorum, cemre 2 yaş sendromunu iyice taşımaya başladı,
dün açılmamış puzzle vardı, aç aç diyip durdu ama ben o bizim değil a-ça-mam dedim
ayrıca vuruyom diyip vuruyor, oynunu çok hırçın oynuyor beni bayağı zorluyor bu arada
sürekli kucağımda sanki onu bırakacakmışım gibi yanımdan hiç ayrılmıyor, uzaklaşmama izin vermiyor
dediğini yapmak istemiyorum ve ağlayıp duruyor, ona nasıl kıyıyorum diye sonra kızıyorum,
el kadar bebek diyorum dün uykum var dedikçe uyu diyorum bir sağa bir sola derken en sonunda
12 yi geçiyordu uyudu (ağzında baba cıbı cıbı, kafa döküyor diye söylene söylene uyudu canım)
ben de bir müddet sonra yatağına koyarken öpüp kokladım ve kendime kızmaya devam ettim,
bugün bu saat halen kızıyorum,
i