- 15 Temmuz 2008
- 5.951
- 9
gunaydınn kıssslarrrr, cok uykumm var.Dün elif hn 1 de uyudu
Hani bnm canım karnıyarık cekıodu ya,mahalledn bi komşuya gecen demiştim,kadıncağız sağolsun yapmıs banada 1 tabak getirmiş dün:)) cennetliksin dedim valla içimden :)) hamileler gibi aşeriyordumm
oh maşallah bak bie şeyi çok isteyince nasıl ayağına kadar geliyormuş
istemenin büyüğü küçüğü yok. istersen kendini inandırabilmek için küçük şeylerden başla
ben hiçç böle düşünmemiştimmm :)) ey karnıyarıkk sen nelere kadirsin.dünde yufka alcaktım iş dönüşü kim bu sıcakda yufkacıya gıdecek derken, yol arkadasım aracıyle migrosda durdu alışveriş yaptık :)) yufkada ayağıma geldi :)) olcak bu iş galibaaa kartopummm...
Gunaydınnn kızlar bugun cuma cok şükür, hayırlı cumalar olsun, iyi tatiller olsun, hayırlı iftarlarımız olsun şimdiden..
meloşşş gunaydınn kızzzz nassılsınn,, ?
İyiyim canım sen nasılsın... Uğraşıyoruz iş, ev..
Bizde 2 yaş sendromu başladı galiba.. Ne desek hayır manasında "a a" diyor oğluşum, kafasını da geri itiyor.
- Oğlum acıktın mı? - A a.
- Oğlum üstünü çıkartayım mı? - A a.
Evet demeyi bilmiyor. Sadece susuyor. Ayy çok tatlı oldu bunlar.
bende o kadar mutlu oldumki iki gündür oğlum mesela yemek istediğini gösterip iki gündür mama yiycem mamayiiycem demeye başladı yani acıkırsada ıh ıh ıh diye göstermiyoda artık mama yiycem falan diyo derdini söyleyebilmesine çok sevndim akıl küpümmmmm kuzummmm
bide dün eve geldim drek dıraşı çıkarmadım bana ayakkabılarını getirmiş diyoki anne gidek gidelim değilde gidek ahahah Erzincan aksamını şimdiden kapmış yavru ceylanımmmmmmm
bizimkini hayır demesi = mamam
yemek ye =mamam
ben yedirim=mamam mamam
bide omuz silkiyor,o yaptıkca bende omuz silkiyorum,mamam da mamam diyorum :) gülüyor..o zmanda dıo ki ; -- accıkk
yani accık mama getirde yıyem :)
selam kızlar,
biraz geçmişi okudum ve allahtan çok şey yazmamışsınız,
benim pek fırsatım olmuyor siteye giriş yapmaya,
aslında fazlaca anlatacaklarım var ama yine fazla duramadan çıkacağım,
tatilim güzel geçti, ailemle birlikteydim ve hafta sonu eşimde geldi,
bu hafta işler ve dr kontrollerim derken bugünü buldum,
pzt yine dr a gideceğim, rutin kontroller ama yine de insan tedirgin oluyor,
kızım iyice benim demeye, herşeyi sahiplenmeye başladı,
top görüyor benim topum diyor, ben de kızım o top senin değil senin topun evde,
o top abiler diyorum, o benim dedikçe ben senin değil seninki evde diyorum,
bu arada kızlar, kampa yazılmıştım ancak çıkmadı, bayram sonrası 1 haftalık yer arıyorum,
bayramın 2.3. günü gidip c.tesi dönmeli, 7 gün gibi, ekonomik ve tavsiye edebileceğiniz
güzel bir yer var mı?, tam pansiyon veya herşey dahil olabilir, acele tarafından,
iş ve hayat yoğunluğundan ona bile fırsat bulamadım, gerçi pazartesi belli oldu kampın çıkmadığı,
bir de onu bu hafta sonuna kadar ayarlamak lazım, otobüs veya uçak bileti bulmakta zor olacak
bir de 2 gün önce yeni birşey denedim, tahinli cevizli patlıcan salatası, fena değil ama eşim üzerindeki
sosu pek beğenmedi,
Çocuk ne görüyorsa onu diyecek tabi... Bizim bakıcı da Adanalı "gidiciyk, yapiciyk" diye konuşuyor. Bakalım Mert etkilenecek mi... Senin şu hobby dondurmadan ben de aldım. Alıştı bizimki. Bi de benim buz dolabının buzluğu altta, Gidiyor kendi açıyor buzluğu, bi tane dondurma alıp elime veriyor aç diye..Üstünün kakaolu kısmını kolaylık olsun diye ben yiyiveriyorum bazen kıyameti koparıyor...
Seni tahmin edebiliyorumKızdırma Elif'i... Mamam sa mamamdır ne üstüne gidiyon çoccağımın...