ne sonucu canım bu değerler?
çok yeni o zaman tatlım hamileliğin hadi gözün aydın. sat ne zamandı?
kızlar çok alakasız ama bi rüya gördüm paylaşmak istiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim günün gecesinde hem kendi babamın hemde kayınpederimin öldüğünü gördü ağla ağla bi hal olmuştum ve o gün hamile old. öğrendim dün gecede kayınpederimin öldüğünü gördüm eşim uyandırdı ağlayarak uyandım çünkü çok seviyorum kayınpederimi aynı ayın içinde 2 kez yorumunuz nedir? çok etkilendimde
teşekkür ederim my life. sat 14 ocak.
anladım canım. değerler farklı geldi o yuzden sordum. yani benim beta hcg 4. haftada 1422 çıktı. kaç haftalık hamilesin acaba? bu arada adım pero, allah nasip ederse lidya kızımın adı olacak. tuhaf bir isimmi sence, bazıları ne biçim isim diyor. değişik olsun dedim bende ne biliyim???
tebrik ederim canım daha çok yeni başlamış gebeliğinbu arada bende bursadan ...
Değişik bir isim evet ama tuhaf değil
Evet çok teşekkür ederim yeni daha.. bursadansın demek ne güzel
kızlar bende çok rüya görüyorum bu aralar dün gece yine böyle karışık bir rüya gördüm hep hamilelğimin sonu gelmicekmiş gibi hissediyorum ama ilk defa bu rüya beni iyi şeyler olacağına inandırdı...rüyamda 4 aylık hamileymişim...eşimle alışverişe çıkmışım bebeğimiz için..ben hep sarı ya da beyaz kıyafetler alıyorum kız da olsa erkekte olsa giyebilsin diye..sonra eşim birden bağırıyor:
-yeter artık hep aynı renkleri alıyorsun mavi al..oğlumuz olacak oğlumuz anlamıyorsun galiba sen...
diyor..
ben ise sadece doğasıya kadar yanılabiliyor doktorlar ya son dakikada kızımız olursa diyorum...
eşim ise olmaz öyle şey diyor:44:
hayır olsun inşallah
anladım canım. değerler farklı geldi o yuzden sordum. yani benim beta hcg 4. haftada 1422 çıktı. kaç haftalık hamilesin acaba? bu arada adım pero, allah nasip ederse lidya kızımın adı olacak. tuhaf bir isimmi sence, bazıları ne biçim isim diyor. değişik olsun dedim bende ne biliyim???
çok güzel rüya görmüşsün şeker. Hayırlısıyla herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için. Ben de senin gibi tedirginim sürekli geçen bir rüya gördüm ben de 33 haftalık hamileydim. Uyanınca çok hoşuma gitti
Yalnız lidya kız ismi değil mi? Senin hamilelik ne kadar oldu pero?
evet canım kız ismi:) ben hep kızım olsun istiyordum bekarken bile. Erkek kardeşim var ve hiç anlaşamayız, erkek cocuk olmasından hep korkuyorum. biliyorum allah sağlıklısını nasip etsin diyeceksin. bende oyle diliyorum ama içimden geceni allah biliyor kimi kandıracağımki. ben kız istiyorum planlarımı öyle yapıyorum. allahımın sevgili kulu isem bir kız evledım olacak diye inanıyorum ve nedensede oyle hissediyorum. ama tedbiri elden bırakmamak lazım oglum olursada kuzey koyacagım adını. dua edin kızım olsun lütfennn:78:
kan değeri,kese,kalp atışları,ikili test.üçlü test derken doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza alana kadar acabalar endişeler hiç bitmeyecek sanırım
Allah hepimizi nazarlardan korusun
kan değeri,kese,kalp atışları,ikili test.üçlü test derken doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza alana kadar acabalar endişeler hiç bitmeyecek sanırım
Ne güzel evhamlardır onlarrr..ama iyii düşünün hepp kızlarr herşey iyi olacak...bi bakıcaksınız odanızda meleğinizi emziriyo olcakasınız
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr