2011 Ekim Anneleri

ooo cok erken.. bende druma dedim gelme bise goremem dedi ayrica kizimdada bakmamisti dr.yani sen bi iki hafta beklicen cnm enaz..kan sonucunda 4haftaliksa normaldir

yani adet olman gereken günden 4 gün sonra bence normal çünkü 2günde bir 2 kat artıyor gayet peki neden boş olabilir dedinmi doktora?

ya keseyi görmeyince kadın deyiverdi aklım karıştı valla üzüldümde aklımdan çıksın diye uyudum kalkarkalkmaz baktım çok sevindim normal olmasına

ya keseyi görmeyince kadın deyiverdi aklım karıştı valla üzüldümde aklımdan çıksın diye uyudum kalkarkalkmaz baktım çok sevindim normal olmasına

ama ben 1500 olmadan kese görünmez die biliorum o yüzden sıkma canını bi daha ne zaman gel dedi doktor bide ultrasonlamı baktı

hoşgeldin,

hamile olduğunu öğrenenler toplanır çabucak inş.

bol bol paylaşırsınız..

listeyi ben ayarlarım daha sonra

gelenler satını, kaç kiloyla hamile kaldığını yazsın

slm kızlar bnde varımilk hamileliğim son adet 5ocak 22 yaş 78kilo ile kaldım 23şubatta yavrumu görmeye gidicem inş.şuan 5+2haftalığız ayrıca bnm tüp bebekle oldu inş. rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallahşimdiden herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler

ama ben 1500 olmadan kese görünmez die biliorum o yüzden sıkma canını bi daha ne zaman gel dedi doktor bide ultrasonlamı baktı

alttan baktı kese şuanda görünmüyo kanda bakalım belki boş gebelik olabilir dedi o yüzden endişelendim ama şimdi söylediklerinizle rahatladım sağolun

çok benzeriz bende son adet 3ocak yaş 23 kilo 74-75 inş. hayırlı bi şekilde bebeğimizi alırız kucağımıza

canım hiiiç düşünme boş gebelik diye doktorununda dediğine bakma bilmiyorum okudun mu ama ben daha önceki durumumu yazmıştım o geç döllenmeydi ben 6 haftalık diye gittim 4 haftalıkmış daha nokta kadar kese vardı doktorum dahaa çok yenii başlamış gebeliğin demişti..işte belki beni yanlış anlıyorsunuz ama ben bu yüzden geç gitme taraftarıyım..çok erken dönemlerde gitmeye başlıyoruz doktora dün aile hekimine gittim o da aynısını söyledi ben doktor olmama rağmen 10 haftalıkken gittim ilk kontrole dedi:44: bu yüzden de hem kendimizi üzüyoruz hemde meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…