- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
canom14 ben hic yaptirmadim bu kan testini ama internetten baksana googleden
sat ne? kac haftalik olmasi gerek..mesela benimki 4+2 bugun
kızlarrrrr 1299 çıkmışş normalmi allahını seven cevap versin kaç haftalık oluyoooo
ya valla gözlerim dolduuuuuuuu normalse şuanda dünyanın ennnn mutlu anne adayıyım
önceki betan kaçtı bi de tarihi ne zaman onu da yaz
9 ocakta adet oldum 30 ocakta ta kan vermiştim 0.03 çıkmıştı bugunde verdim 1299 çıktı
28 günde bir hiç sasmaz
yani adet olman gereken günden 4 gün sonra bence normal çünkü 2günde bir 2 kat artıyor gayet peki neden boş olabilir dedinmi doktora?
ya keseyi görmeyince kadın deyiverdi aklım karıştı valla üzüldümde aklımdan çıksın diye uyudum kalkarkalkmaz baktım çok sevindim normal olmasına
bence bi hafta daha bekle tekrar git gorunmemesi cok normal cok erken cunku
hoşgeldin,
hamile olduğunu öğrenenler toplanır çabucak inş.
bol bol paylaşırsınız..
listeyi ben ayarlarım daha sonra
gelenler satını, kaç kiloyla hamile kaldığını yazsın
ama ben 1500 olmadan kese görünmez die biliorum o yüzden sıkma canını bi daha ne zaman gel dedi doktor bide ultrasonlamı baktı
15 gün sonra kontrolum var o zaman gitcem
slm kızlar bnde varımilk hamileliğim son adet 5ocak 22 yaş 78kilo ile kaldım 23şubatta yavrumu görmeye gidicem inş.şuan 5+2haftalığız ayrıca bnm tüp bebekle oldu inş. rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah şimdiden herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler
ya keseyi görmeyince kadın deyiverdi aklım karıştı valla üzüldümde aklımdan çıksın diye uyudum kalkarkalkmaz baktım çok sevindim normal olmasına