2011 Ekim Anneleri

o zaman ben bugünden itibaren sadece eleviti kullanmaya başlayayım...bende düzenli beslenmeye çalışıyorum artık canım ama ne güzel sadece 1-2 kere miden bulanmış benim önceki gebeliğimde mahvolmuştum.. bunda daha hiç bir bulantı yoklaması olmadı ama sağlıklı olsunda bu sefer o bulantıları çekmeye razıyım

bebeğim 01 adanalı mısın
canım ewet adanalıyım sendemi adanadan yoksa hemen ekleyim listeme :d
kızlarrrrr 1299 çıkmışş normalmi allahını seven cevap versin kaç haftalık oluyoooo

canım süper çıkmışşşş harikaa ben degerimi yazmıştım sana zaten.şimdi git kesin görünür cnm kese 1000 i geçince üstten bile görünüyor alttan kurcalatma.

ya kızlar günaydın bişi diyeceğim....ilk muayne vajinalmı üstten mi oluyor...benim göbeğim var şişkoyum yani....ama tüp bebek benim bebem...o a.ıdan bişi olursa korkuyorum yafu

ya kızlar günaydın bişi diyeceğim....ilk muayne vajinalmı üstten mi oluyor...benim göbeğim var şişkoyum yani....ama tüp bebek benim bebem...o a.ıdan bişi olursa korkuyorum yafu

bende kiloluyum... üstten baktı bana 4+1 di ve kese görünmemişti. ama zaten doktor görünmez demişti henüz. ama doktora giderken sanırım sıkışmış bi şekilde gitmen gerekiyor. çok su iç ve tuvalete çıkma yani.
buarada senin derdin vajinal muayenede bebeğe zarar gelmesi mi?

evet ...olmazz diyorlar ama ne biliyim....zaten haftaya perşembe gitcem muaneye

güünayydıınnn kısslaarrr ya bişey sorcam bu tahlilde 1000 üzeri çıkınca bebiş gözüküo diosunuz şimdi bnmki tüp bebek bn zaten 10.günde idrar yaptım açıkda çift çizgiyi görmüştüm ama inanamadım 3buçuk sene olmayınca neyse ilk kanı transferden 12gün sonra yani 2şubatta verdim 212 çıktı bide cuma verdim herşey normalmi die 450 çıktı yani herşey normal .ama bni şubatın 23üne çağırdılar.çok uzun değilmi ozamn 7haftam doluo. sizce yani bn gitsem bebişimi üstten görememmi?:97:en son kanı vereli 1hafta geçti ve 450idi..1000lere çıkmamışmıdır??

doktorun kalp atışlarını duyabileceği tarihte çağırmış seni. evet bence kesen bu hafta görünür ama doktorlar için sanırım keseyi görmek de çok fazla birşey ifade etmiyor. en kesin kalp atışları. bende 3 şubatta kan 470 çıkmıştı aslında beklesem 2 hafta daha kalp atışları da duyulabilir ama ben dayanamıyorum yarın gidicem keseyi görmek için...

Canım keseyi görmek sağlıklı bir hamilelik olduğunu tespit edebilmek için önemli. Dış gebelik fln erken dönemde tespit edilmezse sonradan tehlike yaratıyor. Bu yüzden ilk kontrol önemli.

Canım keseyi görmek sağlıklı bir hamilelik olduğunu tespit edebilmek için önemli. Dış gebelik fln erken dönemde tespit edilmezse sonradan tehlike yaratıyor. Bu yüzden ilk kontrol önemli.

tabi işin o kısmı da var ama sweetgirl tüp bebek ya, yani herhalde yumurtayı rahmin dışına yerleştirmemişlerdir

Kızlar günaydın...2 gün önce sonucum 17,45 çıkmıştı bugün yine yaptırdım 69,27 olmuş çok şükür.
bu arada ben bursadanım daha önce yazmayı unutmuşum

canım folbiol gebe kalmak isteyenlere veriliyor.
çünkü gebelik hazırlığım yaparken bana da vermişlerdi.
b 12 plus la niye aynı anda kullanıyorsun anlamadım.

bende emilim problemi var ve ömür boyu b12 kullanmak zorundayım(b12 plus dil altı) ama b12 plus'ın
için hem folik asit hemde biotin var b12 hariç. doktora sölememe rağmen ayrıca folbiolda verdi günlük 9mg folik asit alıyorum dolayısıyla:44:

kızlar çok alakasız ama bi rüya gördüm paylaşmak istiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim günün gecesinde hem kendi babamın hemde kayınpederimin öldüğünü gördü ağla ağla bi hal olmuştum ve o gün hamile old. öğrendim dün gecede kayınpederimin öldüğünü gördüm eşim uyandırdı ağlayarak uyandım çünkü çok seviyorum kayınpederimi aynı ayın içinde 2 kez yorumunuz nedir? çok etkilendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…