- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 39
sağol canımm
yarın 12:30 da alıcam ama erken oldugu için görünmedi heralde
4 hafta 4 günlük ben hamileyimbiliyorum boş deyince masadan atlayıp kadına saldırasım geldi
Benim 3+6da 1597 çıkmıştı
bende bunu anlamıyorum 3+6da daha günün geçmiş olmuyorki.nasıl anlaşılıyor aklım almıyor neden şüphelenipte gitin dr. cnm bu arada hayırlı olsun canım bebbişin
bende bunu anlamıyorum 3+6da daha günün geçmiş olmuyorki.nasıl anlaşılıyor aklım almıyor neden şüphelenipte gitin dr. cnm bu arada hayırlı olsun canım bebbişin
Ben çok sabırsızımdır bekleyemem ki bide benim adetlerim düzenli olur adet olmam gereken günün akşamı yaptırdım testi Benim adet dönemi belirtilerimde değişmez hep aynı şeyler olur önce baş ağrısı kasık ağrısı deli gibi çikolata krizi halsizlik üşüme Baktım hiçbiri yok turp gibiyim koşturdum hastaneye Sanırım benim bebişde sabırsız 3+6da salgıladığı değere bak
Normal yoldan oldu tüp bebek çatlama iğnesi felan değilcanım nedeni şu olabilir.
kendimden biliyorum.
çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapılan bir test olabilri.
yada takip altında bir gebelik planlaması.
biliyorsun,aşılama yada tüp bebekte gebelik testleri takip altında yapılıyor.
benim ilk kızım çatlatma iğnesiyle oldu çünkü.
slm güzel anne adayları.
daha önce yazmıştım ama tekrar kontrolüm olduğu için kesin bir tarih verememiştim.dün kontrole gittim.
muhtemelen doğum tarihi 2 ekim
sat 26 aralık.
benim cimcimem rahat durmadığı için dün internete doğru düzgün giremedim.
dişlerini çıkarınca huysuzluğu arttı.
sanırım kardeşi olacağını hissetti.
kontrole onuda götürdüm.
ne kadar anladığını bilmiyorum ama bence hissetti.
neyse herkese hayırlı doğumlar diliyorum tekrardan
kız yoksa seninki ikiz mi
canım bunda anormallik bişey yok ki..Normal yoldan oldu tüp bebek çatlama iğnesi felan değil
Kendimi anormal hissetmeye başlıyorum yavaş yavaş
saol canım aminnhayırlı olsun canım :d darısı bana olsun inşllah
canım bunda anormallik bişey yok ki..
ben senin durumunu bilmediğim için arkadasa seçenekleri sundum.
yani hamileliği erken öğrenme sebeplerini..
sadece senin için gecerli değil bu güzelim.
allah sağlıkla kucağımıza versin de,gerisi önemli diil.
aman maşallah nazarlardan korusun rabbimZaten yüksek çıkınca bi problemmi var diye gittim 2 gün önce ultrasonla baktı 1 tane kese gördük bugünde lekelenmem var diye gittim bugünde baktı bi tane
canım ben idrarda ögrendim adetim geçmeden kan vermedimcanım ewet daha erken .ben 5 hafta 3 te gitmiştim heralde.yanlış hatırlamıyorsam günüm 5 gün geçmişti yani normaldir çıkmaması.
Allah nazarlardan korusun kaç gün günün geçti cnm.benim günüm 3 gün geçince degerim 850ydi .