2011 Ekim Anneleri

canım hiiiç düşünme boş gebelik diye doktorununda dediğine bakma bilmiyorum okudun mu ama ben daha önceki durumumu yazmıştım o geç döllenmeydi ben 6 haftalık diye gittim 4 haftalıkmış daha nokta kadar kese vardı doktorum dahaa çok yenii başlamış gebeliğin demişti..işte belki beni yanlış anlıyorsunuz ama ben bu yüzden geç gitme taraftarıyım..çok erken dönemlerde gitmeye başlıyoruz doktora dün aile hekimine gittim o da aynısını söyledi ben doktor olmama rağmen 10 haftalıkken gittim ilk kontrole dedi:44: bu yüzden de hem kendimizi üzüyoruz hemde meleklerimizi :KK43:
ah canım yaa benim bu 3.gebeliğim korktum ya yoksa diye insan kaybettiklerini düşününce hemen görmek istiyorrr:nazar::nazar::nazar:

çok benzeriz bende son adet 3ocak yaş 23 kilo 74-75 :nazar: inş. hayırlı bi şekilde bebeğimizi alırız kucağımıza

ewet canım benziyoruz gerçekten inş. canım inş. bebişlerimize kavuşuruz biran önce rabbim olmayan isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu bn 3buçuk senebekledim bunun için inş. aksi bi durum olmaz hepimiz için ve şu 12haftayı çok rahat geçiririzinş..:KK70:

ewet canım benziyoruz gerçekten inş. canım inş. bebişlerimize kavuşuruz biran önce rabbim olmayan isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu bn 3buçuk senebekledim bunun için inş. aksi bi durum olmaz hepimiz için ve şu 12haftayı çok rahat geçiririzinş..:KK70:

evet çok dikkat etmeliyiz folbiol kullanıosun demi? ne kadarlıksın

ah canım yaa benim bu 3.gebeliğim korktum ya yoksa diye insan kaybettiklerini düşününce hemen görmek istiyorrr:nazar::nazar::nazar:

canım benim çok iyi anlıyorum seni benimde bir kaybım var içim içimi yiyor şuan sanki hiçbir bebeğimi kucağıma alamıcakmışım gibi geliyor sırf bu kuruntulara takılmamak için hamile olduğumu bile zaman zaman aklımdan çıkarmaya çalışıyorum...ama bu sefer Allahın izniyle bebişlerimiz hep bizimle olucak inşallah:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
aynı sayılırız bunda da bende 5+3 :nazar: tüp bebek old. için belki ilaçlar farklıdır

bugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:

Son düzenleme:
canım niye kullanıyorsun bu ilaçları benim önceden bir kaybım var kan pıhtılaşmasından korkuyorum acaba bende çocuk asprinine başlasam mı:44:

aynı sayılırız bunda da bende 5+3 :nazar: tüp bebek old. için belki ilaçlar farklıdır

kızlar bnm tüp bebek olduğu için bebiş tutunsun die herşeyi yapıolar bu ilaçlarda onun için çok şükür ilk denememde tuttu.melsss canım sen bi druna danış istersen bn günde 1tane ç.asprini alıorum ama sana ne der bilmiorum.pıhtılaşma sorunun varsa muhakkak böyle bişey vermesi lazım

kızlar bnm tüp bebek olduğu için bebiş tutunsun die herşeyi yapıolar bu ilaçlarda onun için çok şükür ilk denememde tuttu.melsss canım sen bi druna danış istersen bn günde 1tane ç.asprini alıorum ama sana ne der bilmiorum.pıhtılaşma sorunun varsa muhakkak böyle bişey vermesi lazım

teşekkür ederim canım en güzeli danışarak kullanmak..bu arada Rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah..

bugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:

bence kafana göre alma ama gayet kapsamlı ve güzel bi viramin bende mesela b12 plus kullanıyorum biotin folik asit ve b 12 var ayrıca folbiol kullanıorum

bence kafana göre alma ama gayet kapsamlı ve güzel bi viramin bende mesela b12 plus kullanıyorum biotin folik asit ve b 12 var ayrıca folbiol kullanıorum

canım bu elevitdede hemen hemen hepsivar vitaminlerin..tabi drlarımız bize hangisini uygun gördüyse onu kullanalım neyse şimdilik bana müsade yarın öğlen açmaya çalışırım hepinize ii geceler tatlı anne adayları:KK9:biz uyuyalımki bebişlerimizde büyüsün demi:KK49:

canım elevit bütün vitamnileri içeriyor.sadece birini kullansan yeter.
ki ben ilk gebeliğimde sadece 2 ay kullanmıştım eleviti,kilo yapmasın diye fazla kullanmamıştım.:KK9:
zaten birde demir ilacı kullanıyordum.kansızlıktan.
ilk 3 ay hep hastanelerde yatmıştım.
yeterince serum yedim ozamanlar.
ama hamileliğimde düzenli beslendim.(gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyordum)
allahıma şükürler olsun 1-2 kere hariç hiç midem bulanmadı.
gelsin yemekler gelsin tatlılar:KK1:

canım folbiol gebe kalmak isteyenlere veriliyor.
çünkü gebelik hazırlığım yaparken bana da vermişlerdi.
b 12 plus la niye aynı anda kullanıyorsun anlamadım.

X