Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım yaa benim bu 3.gebeliğim korktum ya yoksa diye insan kaybettiklerini düşününce hemen görmek istiyorrrcanım hiiiç düşünme boş gebelik diye doktorununda dediğine bakma bilmiyorum okudun mu ama ben daha önceki durumumu yazmıştım o geç döllenmeydi ben 6 haftalık diye gittim 4 haftalıkmış daha nokta kadar kese vardı doktorum dahaa çok yenii başlamış gebeliğin demişti..işte belki beni yanlış anlıyorsunuz ama ben bu yüzden geç gitme taraftarıyım..çok erken dönemlerde gitmeye başlıyoruz doktora dün aile hekimine gittim o da aynısını söyledi ben doktor olmama rağmen 10 haftalıkken gittim ilk kontrole dedi:44: bu yüzden de hem kendimizi üzüyoruz hemde meleklerimizi
çok benzeriz bende son adet 3ocak yaş 23 kilo 74-75 inş. hayırlı bi şekilde bebeğimizi alırız kucağımıza
ewet canım benziyoruz gerçekten inş. canım inş. bebişlerimize kavuşuruz biran önce rabbim olmayan isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu bn 3buçuk senebekledim bunun için inş. aksi bi durum olmaz hepimiz için ve şu 12haftayı çok rahat geçiririzinş..
ah canım yaa benim bu 3.gebeliğim korktum ya yoksa diye insan kaybettiklerini düşününce hemen görmek istiyorrr
evet çok dikkat etmeliyiz folbiol kullanıosun demi? ne kadarlıksın
canım bn 5+2haftalığım folbiol değil pregestan,çocuk aspirini,elevit ve estoderm kullanıorum.
canım bn 5+2haftalığım folbiol değil pregestan,çocuk aspirini,elevit ve estoderm kullanıorum.
aynı sayılırız bunda da bende 5+3 tüp bebek old. için belki ilaçlar farklıdır
canım niye kullanıyorsun bu ilaçları benim önceden bir kaybım var kan pıhtılaşmasından korkuyorum acaba bende çocuk asprinine başlasam mı:44:
aynı sayılırız bunda da bende 5+3 tüp bebek old. için belki ilaçlar farklıdır
kızlar bnm tüp bebek olduğu için bebiş tutunsun die herşeyi yapıolar bu ilaçlarda onun için çok şükür ilk denememde tuttu.melsss canım sen bi druna danış istersen bn günde 1tane ç.asprini alıorum ama sana ne der bilmiorum.pıhtılaşma sorunun varsa muhakkak böyle bişey vermesi lazım
bugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:
bence kafana göre alma ama gayet kapsamlı ve güzel bi viramin bende mesela b12 plus kullanıyorum biotin folik asit ve b 12 var ayrıca folbiol kullanıorum
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:
ah canım benımm umarım öyle bısey yoktur...doktorların bazı boyle dengesız olabuılır
canım kan degerim normal çıktı yani normal gebelik yaşıyorum
bugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:
canım kan degerim normal çıktı yani normal gebelik yaşıyorum
bence kafana göre alma ama gayet kapsamlı ve güzel bi viramin bende mesela b12 plus kullanıyorum biotin folik asit ve b 12 var ayrıca folbiol kullanıorum