kan vermemişmiydin sen önceden
Seninle aramızda bi gün var benim kese göründü ama benim sanırım yumurtlama erken oldu çünkü benim kan değerlerim aşırı yüksekti hatta ikiz felan diyede düşünmeye başlamıştım yumurtlaman geç olduysa gelişimde geç olur canım benim ondan da gözükmemiş olabilir
Kızlar mesaim bitti:) ben çıkıyorum. akşam belki girerim yine:) çokk öpüyorum hepinizi. bebeğinizle rahat rahat uyuyun bu akşam inşallllaaahhh
birazda senden cesaret aldım senin göründü ya belki dedimkan degeim yüksek çıkar inşallaaaaaaaaaaaaah
birazda senden cesaret aldım senin göründü ya belki dedimkan degeim yüksek çıkar inşallaaaaaaaaaaaaah
sağol canımmİnşallahhhh canım Ben kaldım bilgisayarın başında namazım geçiyo Senin içinde dua edicem canım
canımm ne zaman alıyorsun sonucu insaallahh güzel haberler alırsın canımmm.
sağol canımm
yarın 12:30 da alıcam ama erken oldugu için görünmedi heralde
sen eğer hamileysen şuanda ne kadarlık ?
4 hafta 4 günlük ben hamileyimbiliyorum boş deyince masadan atlayıp kadına saldırasım geldi
o zaman bence de erken... çünkü ben 4+1 de gitmiştim ve doktor daha hiç bakmadan görünmez daha kese ancak 1 hafta sonra görünür ama yine de bi bakalım demişti ve görünmemişti. bende cumartesi gidicem görmeye 5+4 olucak o zaman umarım görürüm...
bence sende hemen moralini bozma....
erken diyosanız o zaman korkmama gerek yok valla evde yanlızım sizde olmasanız oturur aglardım
4 hafta 4 günlük ben hamileyimbiliyorum boş deyince masadan atlayıp kadına saldırasım geldi
Sen sıkma canını bak herkezin gözükücek diye bişey yok hele bana hiç bakma Ben doktora kaçıncı haftada olduğumu söylemeden kan testini görünce ultrasonla bakalım dedi Herkezin gelişimi aynı olmaz
erken diyosanız o zaman korkmama gerek yok valla evde yanlızım sizde olmasanız oturur aglardım
vajinal mı baktı? karından mı?
büyük ihtimalle geç yumurtlamışsındır dualrım seninle
B hcg 1000 olmadan görünmezmiş.
Benim 3+6da 1597 çıkmıştı
ikizmi bekliyosun yoksaaaaaçok değilmi