2011 Ekim Anneleri

Kızlar mesaim bitti:) ben çıkıyorum. akşam belki girerim yine:) çokk öpüyorum hepinizi. bebeğinizle rahat rahat uyuyun bu akşam inşallllaaahhh

Kızlar mesaim bitti:) ben çıkıyorum. akşam belki girerim yine:) çokk öpüyorum hepinizi. bebeğinizle rahat rahat uyuyun bu akşam inşallllaaahhh

birazda senden cesaret aldım senin göründü ya belki dedim kan degeim yüksek çıkar inşallaaaaaaaaaaaaah

4 hafta 4 günlük ben hamileyim biliyorum boş deyince masadan atlayıp kadına saldırasım geldi

o zaman bence de erken... çünkü ben 4+1 de gitmiştim ve doktor daha hiç bakmadan görünmez daha kese ancak 1 hafta sonra görünür ama yine de bi bakalım demişti ve görünmemişti. bende cumartesi gidicem görmeye 5+4 olucak o zaman umarım görürüm...

bence sende hemen moralini bozma....

sağol canım

4 hafta 4 günlük ben hamileyim biliyorum boş deyince masadan atlayıp kadına saldırasım geldi

Sen sıkma canını bak herkezin gözükücek diye bişey yok hele bana hiç bakma Ben doktora kaçıncı haftada olduğumu söylemeden kan testini görünce ultrasonla bakalım dedi Herkezin gelişimi aynı olmaz

Sen sıkma canını bak herkezin gözükücek diye bişey yok hele bana hiç bakma Ben doktora kaçıncı haftada olduğumu söylemeden kan testini görünce ultrasonla bakalım dedi Herkezin gelişimi aynı olmaz

B hcg 1000 olmadan görünmezmiş.

erken diyosanız o zaman korkmama gerek yok valla evde yanlızım sizde olmasanız oturur aglardım

yazını şimdi okudum sen hiç canını sıkma 4 haftalıkken gözükmez 5 haftalıkken bile bazen gözükmeyebiliyor alttan bakıyorlar sen takma kafana öle yarında yüksek çıkar değerin haber verirsin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…