- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar göbek için krem yada yağ kullanıyormusunuz
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:
Ben kullanmıyorum doğrusu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi Sen kullanıyomusun
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18:
Ya göbek yağları için çok erken değil mi? Daha karnı hamilelik dolayısıyla şişen var mı
canımm moralini bozma, doktorda manyakmı ne söylenirmi öyle, bak yarınki sonuçlara öyle yorum yap , dimi. bazı doktorlar tam hödük ya
ne alaka seninki daha 4 haftalaık...
bencede erken, yokki karında şişlik falan. bildiğim kadarıyla karnımız şişince geriliyor ya deri, çatlakları önlemek amacıyla badem yağı sürülüyor. ben 3. aya doğru başlarım o zaman yavas yavas belli olıurmuş karın.
sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya
sağolun kızlar kan testim normalde 6 da çıkacaktı yarın ama acil dedik 12 30 a aldılar umarım bebişim benimledir şimdi uyuyamamda varya