2011 Ekim Anneleri

duygu7785 senlede bir gün var aramızda. keseyi görümüşsün gözün aydın. karındanmı gördünüz yoksa vajinal ultrasonlamı? bende bugün gidicem kan değerimin 1500 falan olmuş olması gerekir. görebilirmiyiz net olarak acaba?

MERHABA ŞEKERLER. FORUMLARINIZI OKUDUM VE ARANIZDA OLMAK İSTEDİM BEN 06 ŞUBAT 2011 DE ÖĞRENDİM GEBE OLDUĞUMU KARIŞIK DUYGULAR İÇİNDEYİM, ÇÜNKÜ DAHA İLK BEBİŞİM OLCAK. BENİM SAT 04 OCAK 2011. 4 ŞUBATTA ADETİM GECİKİNCE HEMEN BİR TEST ALDIM. TEK ÇİZGİ ÇIKTI AMA IKINCİ ÇİZGİ VARLA YOK ARASINDA İDİ. İNTERNETTEN BAKTIĞIM KADARIYLA İKİNCİSİ SİLİK ÇIKARSA HAMİLELİK SÜRECİ BAŞLAMIŞ DEMEKMİŞ. 6 ŞUBATTA KAN TESTİ YAPTIRDIM VE SONUÇ POZİTİF ÇIKTI. EŞİMLE BERABER AĞLAŞTIK HOSPİTALİUM HASTANESİNDE DR. CİVAN KALAFAT' A GİTTİM. ÇOK İYİ BİR DOKTORA BENZİYOR. İNTERNETTEDE OLUMSUZ YORUM YAPILMAMIŞ HAKKINDA. GALİBA DOĞUM 11 EKİMDE GERÇEKLEŞECEK. ÇOK MUTLUYUM. İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBEĞİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ. HEPİMİZE KOLAY GELSİN :80:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin
sağlıklı bi hamilelik geçiririz inşallah hepimiz.
Ben dün gittim karından baktı nokta kadar bişey zaten seninkide gözükür büyük ihtimalle 15 gün sonra tekrar gel dedi bana kalp atışları için Dua ediyorum bi aksilik olmaması için
Rabbim hepimizin bebişini korusun

merhaba arkadaşlar benide ekleyin listenize 5 haftalık hamileyim kilom 74 yaş 23

zaya yaş 23 sat 3 ocak 10 ekim 74 kg kese göründü benide ekleyin

selam kızlar...benim sat 5 ocak yaş 33 yer kocaeli 16 sında ilk muaynem var 73 kg yum

Son düzenleme:
merhabaaa kızlar..
nasılsınız bugünn?topiğimiz birleşmiş sanıyorsam ama böyle daha güzel olmuş...
yeni arkadaşlarımızda gelmiş
tebrikler hepinizee..inşallah sağlıcakla gelicek meleklerimiz

Son düzenleme:
merhabalar ben de cumartesi gidicem kese görmek için... inş hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.

merhaba mylife35:) SAT günlerimiz aynı inşallah hayırlı günler bizi bekliyordur. Senin karnındada minik minik kıramplar oluyormu? ilk hamileliğinmi seninde?

merhaba mylife35:) SAT günlerimiz aynı inşallah hayırlı günler bizi bekliyordur. Senin karnındada minik minik kıramplar oluyormu? ilk hamileliğinmi seninde?

evet canım ilk hamileliğim. benimde özellikle sol kasıkda oluyo kramplar. ben gecikmeden 2 gün önce yani geçen hafta perşembe günü gitmiştim doktora kese yoktu, cumartesi gidicem inş. tekrar umarım görürüm keseyi. senin ne durumda kese filan gördün mü?

Son düzenleme:

bişey sorcam ben yaın4+4 olucam ve randevum var kese görünürmü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…