off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya
selam kızlar bende ekim başında doğum yapacağım inşallahhhh. tüm yazılanları okudum harika bilgiler var eminim çok işime yarayacak. ben daha bebek için alışverişe başlamadım. ama acilen kendim için alışveriş yapmam lazım göbüşüm çıkmaya başladı ve pantolonlarım sıkıyor artık. hamile giyim alışverşinizi nerelerden yaptınız kentparkta ge-be çok pahalı geldi lcw biraz uyduruk duruyo bide bol paçalı hepsi ben dar paça yazlık pantolonlar arıyorum. önerilerinize çok ihtiyacım var. bi şey daha oyun alanlı yataklar çok hoş ve biz tayinciyiz sanırım ondan alıcam. ama dolap olayını nasıl çözücem hiç bilemiyorum genelde takım mobilya satılıyor siteler diyolar ama ankaranın bi ucu gitmeye değermi sizce??
off ne çok soru sordum
off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya
bende bakıyorum arada ama dediğin gibi göbeğimde fazla yok normalden 1 beden büyük bi pantolon aldım onla idare ediyorum. haftaya başlicam alışverişe artık. tişört olayı için dana bi tavsiye bebek baskılılar banada çekici gelmiyo tish-o diye bi site var istediğin baskıyı seçebiliyosun çeşit çeşit öne arkaya nasıl istersen tişört tipini hamile olarak seç uzun kollu kısa kollu hep var ben normal tişört bastırdım eşime denemek için çok kalite.
İlk bebeğin kız mıydı?ve doğumun kolay oldu mu?
Kızlar mağaza adı vermek yasak mı?Ben bilmiyodum,az önce başka bi konuda okudumda doğru mu?
o önlüklerden nefret ediyorum ben. çok sıkıcı. avents ne oluyo özelliği olan bişeymi??:44:
akropol hastanesi bülent alp aydın kesinlikle mükemmel bilgideki selçuk arslan beni gereksiz yere ameliyat etmişti hatta 6 ay doğum kontrol hapı kullandırdı devamında yine oluşmuş bida olacaksın dedi. ama d.kontrol hapı kullanırken oluşması imkansız.. kaç doktor gezdim hepsi aynı şeyi söledi. bülent beyi o ara tanıdım. 2 seneye yakındır doktorum inanılmaz biri. randevu alabilirsen git alamazsanda git bekle 2 saat bekleyebilirsin yalnız. ama bencedeğer. tahlillere gelince başkalarını bilmem ama 2li teste 165 aldılar. muayene 30lira doğum galiba 1000 lira arkadaşlarımın çoğunu ona yolladım hepsi memnun. karar senin canım facede fun club var ordan da bakabilirsin dr. bülent alp aydın fan die arat
Evet, kiz. Dogumum cok kolay oldu denemez, ne yazik ki. Suni sanciyla oldu. Suni sanci oldugunda, kisa surede yogun bir agriyla dogum yapiyorsun. Gerci su an dusunuyorum da, cok uzun sureli bir sanci donemine de katlanabilir miydim acaba. Suni sanci olmasaydi cok uzun surebilirdi sanci donemi. Ilk dogumlarda cok uzun surebiliyor. Ben ise yaklasik 6 saat sanci cektikten sonra dogum yaptim. Aslinda bence dogum ani cok da zor degil. Kesi yapildigini hissetmiyorsun. 15 dakika icerisinde dogdu kizim. 6 saat da cok uzun bir sure degil. Benim icin dogumdan onceki son 2 saatteki sancilar ve daha sonrasindaki dikisler en zor olan kisimlariydi. Dogum sonrasi benim icin daha zor oldu diyebilirim. Ama ilginctir ki, su anda da normal dogum yapmak istiyorum. Anne ve bebek sagligi icin daha iyi. Bir de, sezaryende 7 kat kesilmekten daha cok korkuyorum.
Ama sana tavsiyem cok fazla normal dogum hikayesi dinleme. Herkes ayni sekilde yasamiyor. Herkesin agri esigi farkli. Hem simdi epidural normal dogum diye birsey var. Ben 10 yil once Balikesir'de dogum yaptim. O zaman sadece Istanbul'da vardi.
10 yılı duyunca şaşırdım :)Galiba 3-4 yaşında filan diye kurmuşum kafamda :)Ben de sezeryandan çok korkuyorum.İnşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.Uyuşma hissi ve kesilme durumu korkunç geliyor bana.Epiduralli normal doğum için de diyorlar ki uyuştuğun için ıkınma hissi gelmiyormuş ve doğru ıkınamıyormuşsun,ne kadar doğru bilemiyorum tabii.Ama zaten uyuşturlmaktanda korktuğum için bana pek uygun değil :)Kızının adı ne?33.haftamdayım hala net bi karar verebilmiş değiliz.Defne mi İpek mi yoksa başka bir isim mi...Ama galiba Defne olacak.
Bülent Alp Aydın yıllardır dokturumdu,harika bir insan,mükemmel bir doktordur.Ne yazık ki hamileleğimde ona gidemedim.Sebebine gelince:özel sigortam akropolde geçmiyordu
Yenidoğan ünitesi çok sınırlı ve genellikle gerekli bir durum olduğunda Sami Ulusa sevk ediyorlar bebekleri.Bu yüzden Bülent beye gidemedim ama hala içimde üzüntüdür bu mesele.Hala düşünürüm yanlış mı yaptım diye.Fakat Selin ona gitmeyi düşünürsen randevu için acele etmeni tavsiye ederim.En iyi bir ay sonrasına randevu alabilirsin ama ilk randevudan sonra sıkıntı yaşamazsın,hemen bir sonraki muayenenin randevusunu verirler.
canım eğer batıkentte oturuyorsan yeni açılan yenimahalle devlet hastanesinde doktorlar çok iyi... hepsi bayan ve herşeyi anlatıyorlarr sorduğunada düzgünce cevap veriyorlar.. arkadaşım özele gidiyor doktoru hiçbişey konuşmuyor, soylemıyor.. ben keçiören araştırmada doğum yapıcam ama doktorumm yenimahallede yakın olduğu içinn... her giden çok memnun bir kere dene derim ben hatta doktor adıda verebilirim
:85:
Emzik markası.Yok özelliği olan bişey değil,silikon emzik ama farkı kapağının olması,kapaklı olunca daha kullanışlı olduğunu duymuştum.Bir de şuna dikkat etmek gerekiyormuş mesela biberonu silikon emzikli aldıysan emziği de silikon alman gerekiyormuş.biri kauçuk biri silikon olunca bebek diğerine alışamıyormuş.
Kızlar limango kids de mom-to-be indirimde blüz ve elbise aldım bi bakın ikisi 78 lira kargo bedava 7 lirada hediye çeki kazandım
güle güle kullan gayet güzel ve uygun ..elbiseyi çok beğendim özellikle
Aaa! Ne tesaduf!
Ben Lina Kadin Sagligi Merkezi'ne gidiyorum. Dogumum da buyuk olasilikla HRS'de olacak? Peki ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?