Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabayi nereden ve ne kadara aldiniz?Canım buhar makinesi sağlık için zararlıymış bizim var kullanmıyoruz. daha öncede yazdım biz bebek arabası çok araştırdık en ucuzundan en pahalısına kadar. kullananlar ağır bir araba tavsiye etmiyorlar. Biz en son baby 2 go nun proton isimli arabasını aldık hem çift yönlü hem tam kapanır tenteli hem koltuğt tam yatıyor hemde5 kilo civarında en hafifler arasında yanikesinlikle tavsiye ederim
kızlar harika bi konu konuşuyoruz gerçekten. artık mağaza mağaza gezmekten yoruldum inanın ki. ulustaki özelcan bebeden kraftın pusetiyle beraber bebek arabasına baktım ikisi beraber 430tl dedi. zıbınlarını çıtçıtlı badileri falan gimsadan c&a'dan, bide çayyolunda sosyete pazarında bi bebek standı war. organik zıbınlar falan çok çok ucuz ordan da aldım. pijama takımı aldım c&adan yine. bebek odası için özelcan bebede beğendim bi takım sitelerde de ama çok çeşit var. fiyatlar aynı siteler ve ulusta. eğer oda yapıcaksanız. bide buhar makinesi almak lazım mı sizce? arabada tavsiye ettiğiniz bi marka var mı? puset gerçekten gerekli mi? hani ana kucağı diyede geçiyo. e hadi cvplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ben ve oğluşum :) temmuz annesi olıcam allahım nasip ederse. hepimiz inş. bi nefeste kavuşuruz bebeklerimizee :)
merabelar kızlar bende haziran annesi olcam inşallahhhh..topik çok küsel olmuş faydalancaz inş..ben ana kucağı , beşik ve arabayı özelcandan aldım ulustan..kraft..fena görünmüyolr fiyatları da dışarıya göre nisbeten ucuz ama pazarlık muhakkak yapın..bu büyük parçalar özelcanda iyi ama kıyafeti başka yerlerden bakın özelcanda çok çeşit yok.mesela etlik aşağı eğlencede özbebe var kıyafet çeşiti baya çok.ordan baya alışveriş yaptım.pazarlık yapmayı unutmayın ama.etlikte baya bi bebek mağazası var tavsiye ederim. bide bebek için şu banyo küvetlerindn aldınız mı.gerek oluyomu nası bişe almalı acaba..
arkadaşlar merhaba bende bi tanıdıgımızın oldugu bir toptancıdan alışveriş yaptım. Bütün hastanecıkışları zıbınlar battaniyeler falan hepsini aldık ordan birde ben cukurambardaki sosyete pazarından altaçma minderi ve takımı olan battaniyeyi aldım. Onur çarşısının girişindeki magazadan altı patikli ikili takımlardan ve bikac tane zıbın ve çorap aldım. lcw dan iki penye ve bir elbise aldım. Giysi ihtiyacımız kalmadı gibi görünüyor. Biberon konusunda bende çok kararsız kaldım henüz dogum yapmadıgım icin sütüm olucakmı olmıcakmı bilemiyorum ama ben bir tane biberon almak istiyorum her ihtimale karşı o yüzden nasıl bisey alacagımı bilemiyorum siz tavsiye edermisiniz cammı alsam yoksa plastik gibi olanlardanmı ucu silikonmu olsa kaucukmu ve emzigi damaklımı olsa yuvarlakmı tecrübeli anneler yeni dogacak bebeklere nasıl bi biberon önerirsiniz acaba?
canım bi kere camlar agır oluyo ve kırılabiliyo mutlaka bpasız olanlardan al bide ANTİKOLİK olsun mutlak gaz yapmasın yani ucuda anne memesi gibi olanlar var ben emziriyorum kullanmıyorum ama forum arkadaşlarım dr.browns u öneriyolar tüm olması gereken özellikler varmış
arkadaşlar merhaba bende bi tanıdıgımızın oldugu bir toptancıdan alışveriş yaptım. Bütün hastanecıkışları zıbınlar battaniyeler falan hepsini aldık ordan birde ben cukurambardaki sosyete pazarından altaçma minderi ve takımı olan battaniyeyi aldım. Onur çarşısının girişindeki magazadan altı patikli ikili takımlardan ve bikac tane zıbın ve çorap aldım. lcw dan iki penye ve bir elbise aldım. Giysi ihtiyacımız kalmadı gibi görünüyor. Biberon konusunda bende çok kararsız kaldım henüz dogum yapmadıgım icin sütüm olucakmı olmıcakmı bilemiyorum ama ben bir tane biberon almak istiyorum her ihtimale karşı o yüzden nasıl bisey alacagımı bilemiyorum siz tavsiye edermisiniz cammı alsam yoksa plastik gibi olanlardanmı ucu silikonmu olsa kaucukmu ve emzigi damaklımı olsa yuvarlakmı tecrübeli anneler yeni dogacak bebeklere nasıl bi biberon önerirsiniz acaba?
merabelar kızlar bende haziran annesi olcam inşallahhhh..topik çok küsel olmuş faydalancaz inş..ben ana kucağı , beşik ve arabayı özelcandan aldım ulustan..kraft..fena görünmüyolr fiyatları da dışarıya göre nisbeten ucuz ama pazarlık muhakkak yapın..bu büyük parçalar özelcanda iyi ama kıyafeti başka yerlerden bakın özelcanda çok çeşit yok.mesela etlik aşağı eğlencede özbebe var kıyafet çeşiti baya çok.ordan baya alışveriş yaptım.pazarlık yapmayı unutmayın ama.etlikte baya bi bebek mağazası var tavsiye ederim. bide bebek için şu banyo küvetlerindn aldınız mı.gerek oluyomu nası bişe almalı acaba..
bende sanki cam daha saglıklı olurmus gibi düsünmüstüm. cevabın icin cok sagol peki dedigin marka eczanelerde falanmı satılıyo?
Kızlar elinize sağlık, alışverişerimi burda yaptığınız öneriler doğrultusunda şekillendirecem.
Aklıma takılan birşey oldu, göbeğinizi nasıl ve neyle sarıyorsunuk? etkilimi bu yöntem, normal doğumda mı yapılıyor?
Sezaryen kemerleri nerede satılıyor? Normal doğum yapanlarda da etkili oluyor mu?canım dogumun akşamında annem hemen saralaım dedi karnım sönmüş top gibiydi iiki sardırmışım hem sıcak tutuyo hem de karnım küçüldü biz bandajla sardık korsem vardı ama dikişlerden ancak 20 gün sonra falan giydim şimdi hafif bi göbek var o da oturunca çıkıyo
yalnız umarım normal isteyenler normal yapar ama hiç belli olmuyo bizim topik baya kalabalık ama normal yapan 5-6 kişi sezeryan korseleri farklı oluyo bence şimdi belirleyin dogumdan sonra almak daha mantıklı
youngmom ne demek canım yardımcı olabilyosam ne mutlu bana daha 2 ay önce bende hamileydim
kızlar harika bi konu konuşuyoruz gerçekten. artık mağaza mağaza gezmekten yoruldum inanın ki. ulustaki özelcan bebeden kraftın pusetiyle beraber bebek arabasına baktım ikisi beraber 430tl dedi. zıbınlarını çıtçıtlı badileri falan gimsadan c&a'dan, bide çayyolunda sosyete pazarında bi bebek standı war. organik zıbınlar falan çok çok ucuz ordan da aldım. pijama takımı aldım c&adan yine. bebek odası için özelcan bebede beğendim bi takım sitelerde de ama çok çeşit var. fiyatlar aynı siteler ve ulusta. eğer oda yapıcaksanız. bide buhar makinesi almak lazım mı sizce? arabada tavsiye ettiğiniz bi marka var mı? puset gerçekten gerekli mi? hani ana kucağı diyede geçiyo. e hadi cvplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ben ve oğluşum :) temmuz annesi olıcam allahım nasip ederse. hepimiz inş. bi nefeste kavuşuruz bebeklerimizee :)
Aramıza azmış, canım. Ben de Temmuz annesi olacağım. Bence küvet gereklı. Ben kızımda almıştım. Çok kolay oluyor banyo yaptırması.merabelar kızlar bende haziran annesi olcam inşallahhhh..topik çok küsel olmuş faydalancaz inş..ben ana kucağı , beşik ve arabayı özelcandan aldım ulustan..kraft..fena görünmüyolr fiyatları da dışarıya göre nisbeten ucuz ama pazarlık muhakkak yapın..bu büyük parçalar özelcanda iyi ama kıyafeti başka yerlerden bakın özelcanda çok çeşit yok.mesela etlik aşağı eğlencede özbebe var kıyafet çeşiti baya çok.ordan baya alışveriş yaptım.pazarlık yapmayı unutmayın ama.etlikte baya bi bebek mağazası var tavsiye ederim. bide bebek için şu banyo küvetlerindn aldınız mı.gerek oluyomu nası bişe almalı acaba..
Kızılay'dan nerelerden alışveriş yapıyorsun?arkadaşlar hastane çıkışını idil bebenin 20 parça olanı tavsiye ederim.her yerde 120 tl.ben kızılaydan bi toptancıdan 90 tl ya aldım isteyenlere adını veririm.
buhar mak gereksiz canım hele de yazın doğcaksa bebegin sadece kalorifer yüzünden burun tıkanıklıgı oluyo ama yazın bu sorun olmaz. ben kraftın jenny markasından aldım marka önemli deil de rabada 1.tam yatar olmalı 2.çift yönlü olmalı 3. kolay katlanabilr 4.az yer kapalamalı ve hafif olmalı...canım puset bebek arabası zaten anakucagı evde rahat oluyo ama doğdugunda taşımak içinse agır ve kullanışsız eger arabanız varsa otokoltugu&ana kucagı olanlardan al ama hafif olsun mutlaka Allah saglıkla kıcagın almayı nasip etsin inş
canım ben aldım ve memnunum bide içine küvet süngeri aldım kesinlikle tavsiye ederim çok rahat ve kullanışlı. küvet almadan nerde yıkamayı düşünüyon legen tarzı bişi de olabilir
bu arada arkadaşlar biz arabayı acity botti bebe den aldık fiyatlar çok uygun ve yardımcı oluyolar
bide carrefour da bebk ürünlerinde indirim var mutlaka gidip bakın derim
arkadaşlar bebek arabasını ne marka alırsanız alın mutlaka cıft yonlu alın bebeklerı ruzgardan korumak ıcın cok ıyı oluyor ayrıca ıstedıgınızde bebegınızı gorerrek suruyorsunuz.bıde 4 teker donen degıl 2 teker donen tavsıye ederım daha rahat suruluyor ben kraftın arabasını kullanıyorum cok memnunum bebegım daha cok kucuk ama tam yatıs pozısyonu oldugundan yatarak gıdıyoz her yere
bende sanki cam daha saglıklı olurmus gibi düsünmüstüm. cevabın icin cok sagol peki dedigin marka eczanelerde falanmı satılıyo?
5-30 nisan arasıymış.Aramıza azmış, canım. Ben de Temmuz annesi olacağım. Bence küvet gereklı. Ben kızımda almıştım. Çok kolay oluyor banyo yaptırması.
Kızılay'dan nerelerden alışveriş yapıyorsun?
Carrrefour'dakı indirim ne zamana kadar, biliyor musun?