bir çok özel hastanenin yenidoğan ünitesi kısıtlı ve devlet hastaneri her zaman acil durumlarda kullanılıyor ama tabi baştan oralara gitmek da bana cazip gelmiyor kalabalık,uzak vs. bende inanılmaz seviyorum bülent beyi 1 düşük bide dış gebelik yaşadım ve sayesinde hasarsız atlattım manevi olarakda öle ameliyata gülerek girdim uyuyana kadar elimi tuttu,uyandığımda hep karşımdaydı ve hiç umutsuzluğa kapılmamamı sağladı bu dediklerimin ikiside 1 sene içinde oldu bu sene 3. hamileliğimi yaşıyorum. benim için eşsiz bi doktor..
1 sene içinde gerçekten zor şeyler yaşamışsın Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bülent bey gerçekten manevi açıdan da harika bir doktor.Dediğim gibi içimde kaldı ona gitmemiş olmam...
canım batıkenttemisin sende neresinde?
canım aventin ürünleri çok pahalı ama tabiiki çok kaliteli bebedorun de kapaklı emzikleri var aslında bi çok markanında vardır da ben onu kullandıgımdan biliyorum
bide inş normal doğum yaparsın arakadaşın da dediği gibi sakın doğum hikayesi felan dinleme okuma ben ööle yaptım çok da kolay doğurdum geldim hiiç korkma hepsi bebegini kollarını alınca unutulup gidiyo,epidural hakkında herkes farklı düşünüyo çok gerek yoksa alma bence ama gerek olunca dr da tavsiye ediyo zaten epidural yapalım die bide 38den sonra bol bol yürü hergün 45 dak felan bide hurma ye günde 3 tane doğumun kolay olur
Burada doğum öyküleri diye bi bölüm var ya orayı çok fazla okudum,kendime engel olamadım :)Buna rağmen hala hayalim normal doğum.İnşallah benimki de senin ki gibi kolay olur :97: Dediğim gibi zaten uyuşturulmaktan çok korkuyorum,eğer normal doğum yapabilirsem epidural istemem gibi geliyor.Dişçiye gittiğimde ağzımın uyuşturulması bile beni rahatsız ettiğinden bi kere uyuşturulmadan dolgu yaptırmıştım Ama çok tembelim,yürümeye bile üşeniyorum :)Ama işte çalış,akşam eve git yemek yap,insanın yüremeye hali kalmıyor tabii,belki dediğin gibi 37-38 den sonra raporlu olacağım için çıkıp yüreyebilirim Hurma yemeğe başladım,1 aydır filan yiyorum,doğumu kolaylaştırıyor ama erken doğum gibi bi riski yoktur di mi?Bu arada kızın çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın :)
Kızlar limango kids de mom-to-be indirimde blüz ve elbise aldım bi bakın ikisi 78 lira kargo bedava 7 lirada hediye çeki kazandım
Bu elbiseye ben de bayılmıştım ama Kredi kartımın limangoyla ilgili bi sorunu var,sanırım 3D şifresinden dolayı,limangodan bi türlü alışveriş yapamıyorum Hediye çekiyle iyi olmuş valla,güle güle giy