öylee küçücük doguyolar sonra bi anda tombiş oluyolar
canım ilk gebeliğin degilse kesin hissedersin ama ben 18den önce hissetmiştim kabarcık patlaması gibi sonrada böcek gezinir gibi yada kelebek çırpınır gibi sonra gelsin tekmeler beni pata küte dövüyodu kızım
var canım onu kucagına almak o mis gibi kokusunu koklamak melek gibi uyumasını izlemekk
Ayy benim meleğimde mi öyle tombiş olucak doğduktan sonra
Çok güzel tarif etmişsin kabarcık patlaması ve böcek gezinmesi diye
Haklısın galiba,ben henüz tatmadım ama çoook sabırsızlanıyorum ona dokunmak,onu koklamak için Ah bi gelsin küçücük ellerini,ayaklarını defalarca öpücem
KIZLAR aklıma takılan bikaç bişey var yaaa... hastane çantamı hazırlıyorumm kendımıze koyacağımız terlik nasıl olmalı sızce.. güzel bişey olsun istiyorum ama hiç bulamadımm.. klasik beyaz kapalı hemşire terliğimi olcakk hiç beğenmiyorum onlarıı... fikri olan varmıı birde tecrübeli anneler sorum size bebek çantası hazırlarken hastane çıkışlarının tüm parçalarını koyacakmıyızz mesela bizim 2 tane 20 li hastane çıkışımız var ikisindeki tulum, pijama,zıbın hepsini koyacakmıyım... hepsi lazım olurmu?? hemşireler kafalarına göremi giydiriyorlar bide hangisi gelirse ellerine
Ben hastane terliğimi lcw den almıştım,penye ve üzerinde küçük bi fiyonk var.Alalı 2-3 ay oldu ama orada güzel terlikler oluyor her zaman.fiyatıda 7 liraydı.
Hastane çıkışı benimde kafamı çok meşgul ediyor,bi türlü bilemedim içinde neler olmalı?Mesela benim hastane çıkışımda bere,eldiven,ince bi zıbın,ayaklı alt,çıtçıtlı tulum,mama önlüğü var,bundan 2 takım olsa yeter mi?Eksik bi parçası var mı?1 tane penye battaniye yeter mi? :44:
Arabayi nereden ve ne kadara aldiniz?[/QUOTE
Arabayı ACİTYde chicco mağazasından aldık. Fiyatı tamaklımda değil ama 250-280 arası bişeydi.
Teşekkürler hatbay Bir de ne yapacağımı hiç bilemediğim başka bi konu da bu araba konusu...Kesinlikle bilemiyorum,araştırıyorum ama en sonunda kafam allak bullak oluyor.Herkes bişey söylüyo araba konusunda.Çok uçuk fiyatlı bişey alamam ama hafif ve çift yönlü olması ve kolay katlanır olması gerektiğini öğrendim deee herkes her marka için bişey söylüyo...:44: