Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar beşiğinizin içine nasıl bi yatak aldınız biz park yatak aldık ama yatağı konusunda birsürü fikir var kararsız kaldık

Ben viscolex yatak aldim. Magazadan onu onerdiler. Bazilari normal ortopedik yatak aliyormus. Ama bu tur yataklarin alt kat icin iyi oldugunu soyluyorlar. Alt kata da inmesi en az 6 ayi bulur. Bazi bebekler de park yatakta yatmayi sevmiyorlarmis; uyumuyorlarmis icinde. Visco yataklar ucuz da. Sevmezse bebek, karyolaya gecip ona ortopedik yatak almak daha mantikli.

Eki Görüntüle 203397

kızlar bi arkadaşım bunu önerdi fiyatı 150 falanmış bana çok abartı geldi sizce nasıl

Bana da abarti geldi.

Umarim normal bir sekilde olur. Ama sezaryen olursa da hayirlisi olsun. Bu isler nasip kismet meselesi. Hangi yontem senin ve bebegin uygunsa ve hayirlisiysa o olur insallah! Benim kizim da 40+0'da dogmustu. Gerci 42'ye kadar bekleyen bebekler de var.
Eger bugun dogum yapiyorsan, dualarim seninle. Bebisi bizim icin de kokla ve kucakla..Bir avazda insallah!

canım bu linkden yararlanmıştım bende oraya kadar yaptım ama linki profile yapıştırınca kabul etmedi sadece tickerfactory.comdan alınan tickerler geçerli dedi.. onu da denedim yine olmadı

canım bu linkden yararlanmıştım bende oraya kadar yaptım ama linki profile yapıştırınca kabul etmedi sadece tickerfactory.comdan alınan tickerler geçerli dedi.. onu da denedim yine olmadı

Olmus ama asagida gozukuyor simdi. 22+3 gunluk hamilesin!

dediğin gibi yaa hediyede çok gelir zaten fazla almaya gerek yok

kayınvalide hem örmüş hemde almış bişiiler saolsun onlarda fena değil bana pek bişey kalmadı bir sene almayız herhalde

hoşumuza gidenler olursa öyle alırız belkim

bakım kremlerini ne düşünüyosun cnm sen bide buhar mkainesi almayı düşünüyomusun onu tavsiye ederim biz aldık denedik bilem

inş. yaz kış bebişimiz içinde faydalı olur

pişik kremini bephantene geri kalan her şeyi sebamed alıcam bende yıllardır sebamed kullanırım deneyip beğenmediğim hiç bir şeyi olmadı çantalı setlerden almayı asla düşünmüyorum pudra falan da almam çantamı spor alıcam..
buhar makinesini kullananlar memnun genelde ama onu da almam sanırım (bellide olmaz):118:

canım evetikizlerim olacak. önce birkaç ay birlikte yatırıp sonra yataklarını ayırıcam.daha çok erken ama araştırmaya çalışıyorum.dün bebek görmeye gittik ve tesadüfen aynısını almışlardı,bakma fırsatım oldu.beşik bencede bayağı geniş ve uzundu..bebek arabalarıda aynı markaydı,o da fena değildi...Allah o günleri gösterirse 6 aylıkken herşeyleri tam olsun istiyorum.sizler önden denemş ve tecrübelerinizi paylaşmış olursunuz,takipteyim:)

Ben kizimda bakim kremi, sampuan vs. olarak Bubchen kullanmistim. Cok memnun kalmistim. Oglusumda da Bubchen kullanacagim.

Buhar makinesini de, doktorlar pek onermiyor. Ozellikle de Dr. Mehmet Oz. Benim kizim 10 yasinda. Hic buhar makinesi kullanmadim. Hasta oldugunda da kaloriferin uzerine islak havlu koydum. Yeterli oldu.

merhabalar kimse var mo bilmiyorum ama bende temmuz sonu doğumum olcak kısmetse..giyim konusunda herşeyimiz hazır sadece bir arkadaş suluhan da bebek şekerlerinden bahsetmiş ama..caba neresinde bende yaptırmayı düşünüyorum birde doğum için pijama yada gecelik alan var mı??

Merhaba! Ben de Temmuz sonu dogum yapacagim. Aramizda 5 gun var sanirim. Nerede dogum yapacaksin?

Ben Ulus'ta Suluhan'a gittim, ama kayda deger birsey bulamadim. Ulus'ta Cikrikcilar yokusunun basindaki sag arada Karademir Tekstil var. Ben ordan kapi susu ve bebek sekeri veya kurabiyesi koyabilecegim sepet aldim. Ayni seker-cikolata siparisi de verebiliyorsun. Fiyatlar makul. Ya da malzemeyi oradan kendin de yapabilirsin.

Pijama-sabahlik takimini Kocabeyoglu Pasaji'ndaki Pijama Dunyasi'ndan 79TL'ye aldim. Internet siteleri de var.
Geceligimi Cukurambar'daki Yesim Tekstil'den aldim. Ucuz, ama kaliteli! 24TL.

kızlar araba ve yatağı aldım ikiside graco. hiç aklımda yoktu ama gidince aklıma yattı travel sistem 490 aldık benim beğendiklerim 800den aşağı değildi çok inceledik didik didik her yerine baktık indirim de baya fazlaydı aldık yatak zaten hoşuma gidiyodu ama oda pahalı diyodum 250ye geldi fiyatı tabi araba ucuza olunca yatağıda alayım dedim. sonuç olarak 1 arabaya vereceğim parayla araba yatak içinin süngeri yastıklar falan filan hep alındı

bi şey daha hamilelikte kaçar kilo aldınızzz??

Hayirli olsun aldiklarin! Nereden aldin bu urunleri?

Bir de Travel sistem araba ve oto koltugu kacar kilo?

Kiloya da gelince, 33 haftalik hamileyim. 6,5 kilo aldim.

Hayirli olsun aldiklarin! Nereden aldin bu urunleri?

Bir de Travel sistem araba ve oto koltugu kacar kilo?

Kiloya da gelince, 33 haftalik hamileyim. 6,5 kilo aldim.

teşekkürlerr...
söğütözü özelcan gayet ilgilendiler bide çok sakindi a city curcuna oluyo bişey bakamıyo insan.
onu sorma ya ağır biraz (10 falan )ama ben dolmuşa-otobüse neredeyse hiç binmem her yere arabayla giderim o yüzden önemsemedim.
benim 5 falan oldu ya aldım başımı gidiyom
özellikle yediğiniz yada yemekten kaçındığınız şeyler neler peki??

Son düzenleme:
ben 5 aylık hamıleyım ama henuz hıc kılo almadım canımın ıstedgı herseyıde yıyorm , ya kızlar 5 aylık oldum ama daha hıc alısvers yapamadım hıcbıseymz hazr dgl cok panık oluyorum doktor konusundada sıkıntılıyz ne olckk bnım bu halım yaa

10 kg biraz agir, benim icin. Ben de her yere arabayla gidiyorum. Ama bagajdan surekli cikarip kurmasi zor olur benim icin. Ben kizimda da bastan normal Kraft bir bebek arabasi alip, sonra hantal diye bir de baston puset aldim. Simdi de hafif Travel sistem bebek arabasi ariyorum. Gerci oyle almak isteyince de fiyat baya artiyor.

Sen de cok kilo almamissin. Benim ilk 3 aylik donemde bulantim ve kusmalarim oldugu icin, 2 kilo verdim. Onu da sayarsak 8,5 kilo. Ama bu kadar az kilo almanin sirri ne dersen, proteinden ve kalsiyumdan zengin yiyecekler(yumurta, sut, peynir, yogurt, dondurma) ve sebze-meyve yemek ve mumkun oldugunca hamur isinden kacinmak. Hamur isinin bebege hicbir faydasi yok. Sadece hamileye kilo yapar. Bir de ozellikle kacindigim icecekler cay, kahve, kola vb. icecekler..

ben hiç kilo vermedim bulantı nedir bilmedim. kalsiyuma bende dikkat ediyorum ama ekmekden de vazgeçemiyorum diğer hamur işlerini minimuma indirdim ama.. içeceklerden sadece çay haftada 4-5 bardak anca diğerleri hiç yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…