kızlar beşiğinizin içine nasıl bi yatak aldınız biz park yatak aldık ama yatağı konusunda birsürü fikir var kararsız kaldık
Eki Görüntüle 203397
kızlar bi arkadaşım bunu önerdi fiyatı 150 falanmış bana çok abartı geldi sizce nasıl
İyiyim ama hala doğuramadımYarın 40 haftamızda bitiyor ve doktor riske atmayalım pazar sezeryanla alalım dedi Ama sezeryandan çok korkuyorum 40 haftadan sonra kakasını yapma ve yutma ihtimali yükseliyormuş Allah korusun.Bebeğimi riske atmakta istemiyorum,pazara kadar doğmazsa galiba mecbur kalıcam
Senin de yarisi bitmis artik. Allah hepimize saglikla su hamileligi bitirmeyi nasip etsin. Senin de erkek degil mi?
Bu arada, gebelik ticker'i yapmak isteyenlere linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/338176-gebelik-icin-ticker-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
canım bu linkden yararlanmıştım bende oraya kadar yaptım ama linki profile yapıştırınca kabul etmedi sadece tickerfactory.comdan alınan tickerler geçerli dedi.. onu da denedim yine olmadı
Olmus ama asagida gozukuyor simdi. 22+3 gunluk hamilesin!
doğru yazdım herşeyi 23ün içindeyim öle hesaplanmıyor mu?
evet evet bende az aldım tecrübel ve hesapçı bir arkadaşım gelip kontrol edecek giysi battaniye durumunu ok. derse diğer alışverişlere geçicem bende penye yelek 2 tane aldım örgü hediye gelir kanımca ceket 1 tane hastane çıkışının var onu da anneme ördürcem büyüklü küçüklü kışı çıkartsın die
dediğin gibi yaa hediyede çok gelir zaten fazla almaya gerek yok
kayınvalide hem örmüş hemde almış bişiiler saolsun onlarda fena değil bana pek bişey kalmadı bir sene almayız herhalde
hoşumuza gidenler olursa öyle alırız belkim
bakım kremlerini ne düşünüyosun cnm sen bide buhar mkainesi almayı düşünüyomusun onu tavsiye ederim biz aldık denedik bilem
inş. yaz kış bebişimiz içinde faydalı olur
Allah razı olsun cnm inş. cümlemiz..ewet cnm elimde şuan 5 yaşına kadar kullanılıbiliyor asansörlü diyorlar bunlara bebek7 - 8 aylık olduktan sonra hareketlendiği için yatağı aşağı indiriyosun ilk başta yukarıda oluyor..
boyutları 60 cm en 120 uzunluk
cnm senin ikizlerinmi olcak (= ikizle bebekken sığabilirler yani baya geniş bence
dediğin gibi yaa hediyede çok gelir zaten fazla almaya gerek yok
kayınvalide hem örmüş hemde almış bişiiler saolsun onlarda fena değil bana pek bişey kalmadı bir sene almayız herhalde
hoşumuza gidenler olursa öyle alırız belkim
bakım kremlerini ne düşünüyosun cnm sen bide buhar mkainesi almayı düşünüyomusun onu tavsiye ederim biz aldık denedik bilem
inş. yaz kış bebişimiz içinde faydalı olur
merhabalar kimse var mo bilmiyorum ama bende temmuz sonu doğumum olcak kısmetse..giyim konusunda herşeyimiz hazır sadece bir arkadaş suluhan da bebek şekerlerinden bahsetmiş ama..caba neresinde bende yaptırmayı düşünüyorum birde doğum için pijama yada gecelik alan var mı??
kızlar araba ve yatağı aldım ikiside graco. hiç aklımda yoktu ama gidince aklıma yattı travel sistem 490 aldık benim beğendiklerim 800den aşağı değildi çok inceledik didik didik her yerine baktık indirim de baya fazlaydı aldık yatak zaten hoşuma gidiyodu ama oda pahalı diyodum 250ye geldi fiyatı tabi araba ucuza olunca yatağıda alayım dedim. sonuç olarak 1 arabaya vereceğim parayla araba yatak içinin süngeri yastıklar falan filan hep alındı
bi şey daha hamilelikte kaçar kilo aldınızzz??
Hayirli olsun aldiklarin! Nereden aldin bu urunleri?
Bir de Travel sistem araba ve oto koltugu kacar kilo?
Kiloya da gelince, 33 haftalik hamileyim. 6,5 kilo aldim.
teşekkürlerr...
söğütözü özelcan gayet ilgilendiler bide çok sakindi a city curcuna oluyo bişey bakamıyo insan.
onu sorma ya ağır biraz (10 falan )ama ben dolmuşa-otobüse neredeyse hiç binmem her yere arabayla giderim o yüzden önemsemedim.
benim 5 falan oldu ya aldım başımı gidiyom
özellikle yediğiniz yada yemekten kaçındığınız şeyler neler peki??
10 kg biraz agir, benim icin. Ben de her yere arabayla gidiyorum. Ama bagajdan surekli cikarip kurmasi zor olur benim icin. Ben kizimda da bastan normal Kraft bir bebek arabasi alip, sonra hantal diye bir de baston puset aldim. Simdi de hafif Travel sistem bebek arabasi ariyorum. Gerci oyle almak isteyince de fiyat baya artiyor.
Sen de cok kilo almamissin. Benim ilk 3 aylik donemde bulantim ve kusmalarim oldugu icin, 2 kilo verdim. Onu da sayarsak 8,5 kilo. Ama bu kadar az kilo almanin sirri ne dersen, proteinden ve kalsiyumdan zengin yiyecekler(yumurta, sut, peynir, yogurt, dondurma) ve sebze-meyve yemek ve mumkun oldugunca hamur isinden kacinmak. Hamur isinin bebege hicbir faydasi yok. Sadece hamileye kilo yapar. Bir de ozellikle kacindigim icecekler cay, kahve, kola vb. icecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?