• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar...
baya kalabalık olmuşuz hafta sonu gezmekten uğrayamadım.
yeniler hoşgeldiniz.
bu hafta sonu wenice den 8li takım aldım bide penye battaniye çok tatlılar
englih hoe de baktım ama maalesef tüller çok pahalı geldi ve bebek odası için yok :(
amaa muhteşemmm modeller var inş. bi kaç seneye kendi evim olursa oraya alıcam çok beğendim.
nevresim almadıysanız çok güzel bebek nevresimleri vardı.55 falandı fiyatı.

Sana da onerin icin tesekkurler! Daha once Quiksilver canta kullanmadim. Bi bakmak lazim.

Bu sosyete pazari sadece Umitkoy'de mi var?

Ben de yaziyorum. Umarim giden vardir; faydali oluyordur.

sosyete pazarı perşembe günleri sıhhıyede var.ama çook kalabalık oluyor.geçen hafta gittim eziliyordum nerdeyse.bir sıra tezgah gezip çıkmak zorunda kaldım o yüzden.salı ve cuma günleride nişantaşı pazarı adında oran da var.yıldıza doğru giderken.

bende ankara keçiörendeyim kızlar.
doktorum kızılay meşrutiyet caddesinde.
özellikle alışverişimi internetten yapıyorum ben
gezmek sıkıcı geliyor ve aradığımı ancak antares,ankamall,forum ankarada uzun süre gezmeyle seçebiliyorum.kızılayda tur atıp alma şansım pek olmadı henüz.
:50:

kızılayda pek bi yer yok.kızılaya yürüyerek 5 dakika mesafede oturuyoruz.ancak yılda en fazla iki kere gitmişimdir.alışveriş merkezleri daha uygun oluyo.herşeyi bulabiliyorsun bide.

bayanlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için deterjan ve yumuşatıcı alcam indirime giren bir yer görürsenz veya gördysnz paylaşırsanz sevnrm :37:

--vesselam--

yumuşatıcı hiç alma bence deterjanda kkda en çok dalan roxy matik öneriliyo. dalin in deterjanı da var haci şakir de iyi diolar ama onlar pahalı ben baktım hakkaten dalanın 3 katı fiyatları.
yumuşatıcı çamaşırda kaldığı için alerjik olabiliyomuş.

bende ankara keçiörendeyim kızlar.
doktorum kızılay meşrutiyet caddesinde.
özellikle alışverişimi internetten yapıyorum ben
gezmek sıkıcı geliyor ve aradığımı ancak antares,ankamall,forum ankarada uzun süre gezmeyle seçebiliyorum.kızılayda tur atıp alma şansım pek olmadı henüz.
:50:

hangi sitelerden yapıyosun? ben hepsiburada trendyol limango markafoni gittigidiyora bakıyorum
özellikle bebek alışverişi yaptığın bir site var mı?

mrb bayanlar emzirme geceliği arıyorum ama uzun kollu penye terletmeyen olsun

kapalı birym o yüzden hastanede kullanmak için almak istiyrm

ankarada önereceğinz bir yer varmı

--vesselam--

Kızılay'da Kocabeyoğlu pasajının alt katında Pijama Dunyası diye bir yer var. Oraya bir bak istersen. Internette de siteleri var. Google'da arattır. Gitmeden önce bir modellere bak.

altı pantolonmu cnm ben ağustosda yapıcm inş. doğumu hepsi buradada buldm bi tane ama pempe istemiyorum rengini sadece o kalmış Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Göğüs Altı Bağcıklı Gecelik | Anne / Bebek / Çocuk

burdan bakarsan bunun gibi bişey arıyrm

birde normal yada sezeryan hangisine nasıl gecelik yada pijama daha rahat olur acaba :26:

Normal dogumda kesinlikle gecelik, özelikle hastane için. Çünkü sürekli kanama kontrolü yapıyorlar. Sezaryen için de pijama diyenler var. Ama alt pijamanın lastiği dikiş yeri üzerine de gelebiliyormuş. Ben sezaryen yapmadığım için tam bilemiyorum.

Ben de hastane çantasına bi paket uzun ped koydum ama pedler yetersiz kalıyor diyorlar.Medicana da hasta bezi veriyorlar mı bilmiyorum.Alsam mı acaba :44:
Bence Medicana kesin veriyordur. Ben HRS'de doğum yapacağım. Bana doktorumun hastane için verdiği listede hasta bezi yok. Özel hastaneler temin ediyormuş hasta bezini.

Çok beğendim odanızı. İçinde sağlıkla ve huzurla büyüsün, inşallah! Halınıza bayıldım.:nazar:

Son düzenleme:
Sana da onerin icin tesekkurler! Daha once Quiksilver canta kullanmadim. Bi bakmak lazim.

Iyi, hadi. Hersey tamamlanmis..
Eee... Benim kiz Basak burcu. Plana programa geldi dunyaya:1:
Bebekler iceride ne kadar kalirsa o kadar iyi, 40. haftaya kadar. O kadar gelisiyorlar yani.. Benim kiz 3600gr dogdu. Bakalim oglus ne olacak?

Bu sosyete pazari sadece Umitkoy'de mi var?

Ben de yaziyorum. Umarim giden vardir; faydali oluyordur.

Sosyete pazarı Fibula'nın dediklerine ek olarak bir de ayrıncıda var ama bence en iyileri çayyolu ve sıhhiyedekiler.
Kızılay'da Kocabeyoğlu pasajının alt katında Pijama Dunyası diye bir yer var. Oraya bir bak istersen. Internette de siteleri var. Google'da arattır. Gitmeden önce bir modellere bak.

Normal dogumda kesinlikle gecelik, özelikle hastane için. Çünkü sürekli kanama kontrolü yapıyorlar. Sezaryen için de pijama diyenler var. Ama alt pijamanın lastiği dikiş yeri üzerine de gelebiliyormuş. Ben sezaryen yapmadığım için tam bilemiyorum.

Bence Medicana kesin veriyordur. Ben HRS'de doğum yapacağım. Bana doktorumun hastane için verdiği listede hasta bezi yok. Özel hastaneler temin ediyormuş hasta bezini.

Çok beğendim odanızı. İçinde sağlıkla ve huzurla büyüsün, inşallah! Halınıza bayıldım.:nazar:

Çok teşekkür ederiz :71: Halı aramak beni çok yordu ama sonunda benim de içime sindi :))

slm kızlar..eşimin ankaraya tayini çıktı temmuzda taşınacağız inş.kızımı orda doğuracağım.doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.
Lina Kadin Sagligi Merkezi'nde Sukran Cakmak'i oneririm.
bayanlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için deterjan ve yumuşatıcı alcam indirime giren bir yer görürsenz veya gördysnz paylaşırsanz sevnrm :37:

--vesselam--

Ben Dalin deterjanla yikadim bebisin kiyafetlerini. Su ana kadar en ucuz Batikent Gimsa'da gordum bu deterjani. Bu arada, yumusatici onerilmiyor, en son durulama suyuna katildigi icin. Bebege alerji yapabilir, camasir uzerinde kalirsa. Zaten bebek deterjanlari yeterince yumusak yapiyor; yumusaticiya gerek yok yani.

Lina Kadin Sagligi Merkezi'nde Sukran Cakmak'i oneririm.

Ben Dalin deterjanla yikadim bebisin kiyafetlerini. Su ana kadar en ucuz Batikent Gimsa'da gordum bu deterjani. Bu arada, yumusatici onerilmiyor, en son durulama suyuna katildigi icin. Bebege alerji yapabilir, camasir uzerinde kalirsa. Zaten bebek deterjanlari yeterince yumusak yapiyor; yumusaticiya gerek yok yani.

bu gün markette kokusuna baktım haaariiika çocukluğumdaki gibi dalin kokuyor deterjanı da diğer bebek deterjanları da güzeldi ama dalin başkaaa..

selam kızlar...
baya kalabalık olmuşuz hafta sonu gezmekten uğrayamadım.
yeniler hoşgeldiniz.
bu hafta sonu wenice den 8li takım aldım bide penye battaniye çok tatlılar
englih hoe de baktım ama maalesef tüller çok pahalı geldi ve bebek odası için yok :(
amaa muhteşemmm modeller var inş. bi kaç seneye kendi evim olursa oraya alıcam çok beğendim.
nevresim almadıysanız çok güzel bebek nevresimleri vardı.55 falandı fiyatı.
Evet! biraz daha kalabaliklastik:)
Bence Wenice guzel ve ucuz bir marka. Ben de oradan bodyler ve alt pijamalar aldim.
Ben de English Home'un perdelerini cok begeniyorum. Bebek odasi perdesi yok ama guzel seyler var. Neveresim takimlari da cok guzel.
sosyete pazarı perşembe günleri sıhhıyede var.ama çook kalabalık oluyor.geçen hafta gittim eziliyordum nerdeyse.bir sıra tezgah gezip çıkmak zorunda kaldım o yüzden.salı ve cuma günleride nişantaşı pazarı adında oran da var.yıldıza doğru giderken.
Tarif icin tesekkurler!

Sosyete pazarı Fibula'nın dediklerine ek olarak bir de ayrıncıda var ama bence en iyileri çayyolu ve sıhhiyedekiler.

Çok teşekkür ederiz :71: Halı aramak beni çok yordu ama sonunda benim de içime sindi :))

Sagolasin bilgiler icin! Nasilsin? Dogum cok yakin!

dün yine pembe prensese uğradım 3.5 liraya 4 tane kolsuz çıtçıtlı aldım hava ne sıcak ne soğuk olacak doğduğunda önceden kısa ve uzun kollu almıştım ama kendimi onun yerine koydum uzun kollu atlet giysem pişik olurum dedim dönüşümlü giyer artık
mağaza sahibi görse bu kadar reklamını yaptığımı kar payı verir bana :)

dün yine pembe prensese uğradım 3.5 liraya 4 tane kolsuz çıtçıtlı aldım hava ne sıcak ne soğuk olacak doğduğunda önceden kısa ve uzun kollu almıştım ama kendimi onun yerine koydum uzun kollu atlet giysem pişik olurum dedim dönüşümlü giyer artık

Versin artık kar payından:1::1::1:

dimi yaaa gezip dolaşıyorum yine ordan alıyorum her şeyi bi kusuru araba-yatak falan çok çeşit yok yoksa alırdım şimdiye onları da içime dert oldu rüyalarıma giriyo markalar yolda gördüğüm bebeklerin arabalarını inceliyom

Ben de her gordugum bebek arabasina bakiyorum:1::1::1:

Bu arada, sen kac haftaliksin? Kendine, profilin icin, gebelik ticker'i yapsana..Asagida kac haftalik oldugunu gorelim.

dimi yaaa gezip dolaşıyorum yine ordan alıyorum her şeyi bi kusuru araba-yatak falan çok çeşit yok yoksa alırdım şimdiye onları da içime dert oldu rüyalarıma giriyo markalar yolda gördüğüm bebeklerin arabalarını inceliyom

bende senin gibiydim
alacağım şeyi araştırırken rüyalarıma girerdi
insan rüyasında battaniye alt açma seti felan görür mü derdim kendi kendime
yalnız değilmişim buna sevindim
bende hala arabalara felan bakıyorum almış olmama rağmen bir süre devam edecek galiba bu takıntım

kızlar beşiğinizin içine nasıl bi yatak aldınız biz park yatak aldık ama yatağı konusunda birsürü fikir var kararsız kaldık

kızlar beşiğinizin içine nasıl bi yatak aldınız biz park yatak aldık ama yatağı konusunda birsürü fikir var kararsız kaldık

bende bakıyorum yataklara canım en mantıklı gelende normal bizim kullandıklarımızın küçüğü olanlar. pamuk falanda deniyo ama çok aklıma yatmıyo açıkçası visco yataklar da fazla sert sanki

park yatağının markası modeli ne fotosunu yükleyebilirmisin??

$9.webp

kızlar bi arkadaşım bunu önerdi fiyatı 150 falanmış bana çok abartı geldi sizce nasıl

Evet! biraz daha kalabaliklastik:)
Bence Wenice guzel ve ucuz bir marka. Ben de oradan bodyler ve alt pijamalar aldim.
Ben de English Home'un perdelerini cok begeniyorum. Bebek odasi perdesi yok ama guzel seyler var. Neveresim takimlari da cok guzel.

Tarif icin tesekkurler!

Sagolasin bilgiler icin! Nasilsin? Dogum cok yakin!

İyiyim ama hala doğuramadım :( Yarın 40 haftamızda bitiyor ve doktor riske atmayalım pazar sezeryanla alalım dedi :( Ama sezeryandan çok korkuyorum :43: 40 haftadan sonra kakasını yapma ve yutma ihtimali yükseliyormuş Allah korusun.Bebeğimi riske atmakta istemiyorum,pazara kadar doğmazsa galiba mecbur kalıcam :43: :43:

cnm fiyat süpermiş yaa bu pembe prenses nerde var sincanda felan varmı :37:

kızılayda olabilir

Back
X