haftasonu weniceden bir set aldım,tulum,şapka,eldiven,zıbı,..8li set 40lira.biraz pahalı geldi bana ama dayanamadım:)) annem ulustan anafartalar çarşısından tanesi 4,5 liraya çıtçıtlı badi almış:)çok mutlu oluyorum..4 yıllık hasretle çok erkende olsa başladık bişeyler almaya.. ben de ilk başta 2 kilo verdim 15gün önce eski kilomu500gr geçmiştim.3,5 aylık oldum bu arada:)sanırım 1 haftadır biraz kilo aldım,ikiz olduğu için göbeğim bayağı çıktı.ben normalde de yemeyi çok severim,klasik boğa burcuyum:)) bu sıra yine yemek yerken kendimden geçmeye başladım sonrada sabaha kadar gaz ve mide kramplarıyla sürünüyorum. 57kg ile başladım Allah sonumu hayır getire:)hergün yumurta,peynir,domates,meyve( özellikle muz kramplarıma iyi geliyor),1kase yoğurt yiyorum.henüz yeni yeni sulu yemek yiyebiliyorum,bulantılar azaldı:)çay,kahve 3 ayda toplam 20 çay bardağı falan içmişimdir.hamurişine çok aşeriyorum malesef özellikle kek ve meyveli tatlılar favorim:)ekmek pek yemiyorum,diyetisyen günde 6 dilim ekmek önerdi,tatlı ve makarna zaten bana yetiyor diye yemiyorum.
Son düzenleme: