Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar... bugün beşik almak için sitelere gittik... genelde aynı tür beşik ve aynı fiyata her dükkanda... 70x130 300-350 falan.... bi iki tane de tasarımı farklı mağazalar vardı.. onlar da baya pahalı tabi... oda takımlarında genelde büyüyen beşik var.... ben sadece beşik aldım... visco yatakla beraber 350 lira...
sonra evkur gibi bi mağazadan da uyku setini aldık... days in colors marka 100 lira....

beşiği düz beyaz aldım kendim süslemek için... bebe stickerlarını nerden bulabilirim bilen var mı

e-bebek.com da sanki görmüştüm. gördüklerim duvar için değilse tabi.. dolap kulpları falan da vardı çok tatlılardı

mrb arkadaşlar konu dışında ama ankarada olduğunuz için sormak istiyorum.ankarada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz temizliğe giden bayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

mrb arkadaşlar konu dışında ama ankarada olduğunuz için sormak istiyorum.ankarada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz temizliğe giden bayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

canım semtini yazsan iyi olurdu çünkü benim tanıdıklarım başka semtlere çıkmıyor

cnm yenimahalle acity karşısı.evime kurum servisi var.gün içinde 10-1-3-6-7 saatlerinde kızılaydan servis kalkıyor.

merhaba kızlar 7+5günlük hamileyim,ikizlerimiz olcak Allah nasip ederse.alışverişe ne zaman başlamalıyım?hamile kıyafeti nereden alabilirim?

Hoşgeldin :) Rahat bi hamilelik geçirirsin umarım...
C&A da da uygun fiyata hamile kıyafete bulabilirsin.

Evet ankamall de fiyatlar baya yüksek.Senin bebek kış gibi gelecek değil mi?Şimdi her yerde yazlık kıyafetler olacak.Ben de bütün kış yazı beklemiştim yaz sezonu açılsın diye :) Sen de bikaç ay beklemek zorunda kalacaksın sanırım.

Beşiği güzel günlerde kullansın bebeğin :)
Sticker bauhouse da görmüştüm ama bebek odası için var mıydı hatırlayamıyorum.
Bu arada galiba hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapıcaz.Ben de 35+3 teyim.

ekim başı gelecek inşallaahhh.. bende beklicem o zaman başka ihtiyaçlarını alırım en son kıyafetler kalır napalım :)

kızlar bi sorunum var 3-4 gündür acayip başım dönüyo tansiyonum yerlerde bu günde derste oldu bayılıyodum nerdeyse sandalyeyi zor buldum..2.trimester de tansiyon çok düşük oluyomuş sizde yaşadınızmı bu sorunu??

Benim normalde de hep düşüktü,hamilelikte iyice düştü.Başından beri 9 a 5 ten daha yüksek olmadı tansiyonum.Ama baş dönmesi 2 defa çok az olmuştu.Senin ki devam ederse doktoruna bi danış istersen ama normaldir bence

benimde bizamanlar çok sık oluyodu hatta eşimin şehir dışında olduğu birgün otobüsle eve dönerken bayıldım çok korktum bebeğime bişey olacak diye ama şanstan otobüste doğum hemşiresi varmış sağolsun gerekeni yaptı bisüre sonra kendime geldim, aç kalmamaya çalış birde havasız ortamlardan kaçın

geçmiş olsun cnm doktorunu bilgilendir

saolun kızlar iki gün sonra kontrole gidicem mutlaka söylicem doktora
dediğiniz gibi aç kalmak, suyu az tüketmek, çok ayakta kalmak tetikliyomuş bide havasızlık. ben dikkat ediyorum ama okulda ister istemez ayaktayım ve sınıflar malum havasız. bakalım doktorum ne dicek.. yüksek tansiyon tehlikeliymiş düşük olursa çok sorun olmuyomuş. benim korkum bayılıp düşmek bi yerlere çarpmak, araba kullanırken olursa kaza yapmak allah korusun....

dün bendede oldu tansiyon düşmesi cok korktum gündüz saatlerinde cok bunalmıştım havasız degil calıstığım yer hemde masa bası ama ben cok bunalmıştım aksam eve gittigimde bas ağrısı mide bulantısı ve baş dönmesi vardı dus aldım yemek yedim düzelirim diye düzelmedi sonra tansiyonumu ölcmek geldi aklıma ölctüm ve 10 4.6 cıktı tansiyonum cok korktum tuzlu ayran ictim biraz kendime geldim bugün iyiyim cok sükür. İnsallah bidaha olmaz

biranda olmuyo canım araba kullanırken çok tehlikeli bir durum ama kendini halsiz hissettiğin anda en uygun yere çek arabayı, 1-2 dakikada olmuştu bende neolduğunu anlayamadan yere yığılmışım ilk kez başıma geldiği için bilememiştim Allah korusun ama direksiyon başında çok tehlikeli az bile olsa kendini kötü hisssettiğin anda arabayı çek en uygun yere ve ayaklarını biraz havaya kaldır geçmesini bekle

canım digital tansiyon aleti ile ölçüm yapmak yanlış çünkü hamilelikte yapılan ölçüm için değilmiş onlar doktor sölemiş arkadaşıma. En güzeli sağlık ocağına gidip eski tip aletlerle yaptırmak. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…