• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ne kadarlık hamilesin?
Ben sitelerde biber10 dan aldım.Bembeyaz bi takım.Cicili bicili bişey istemiyodum,oraya girer girmez hayalimdeki takım bu dedim.Büyüyen karyolası,üç kapaklı dolabı,şifoniyeri ve bir boy dolabı var.1.700 e aldık.İnternet sitesinde bazı modellerini görebilirsin ama bizimki yok mesela.İnşallah çekince buraya koyarım fotolarını ;)

6 aylık hamileyim canım, bende beyaz istiyorum :) gittiğimizde ilk söylediğin mağazaya bakıcam

ben sitelerden aldım
çok memnunum bembeyaz bir takım üzeri taşlarla süslenmiş
tam prenses odası oldu bitince foto eklerim
bu arada takımı 1700 e aldım

mağaza ismini söyleyebilirmisin canım gittiğiimde bakayım, fiyatlarıda sitelere göre iyi bence

:) evet aslında bende biraz kilo almak istiyodum 172cm e 51 kiloyla hamile kaldım..hayatım boyunca kilo almak için uğraştım..sadece bu kadar hızlı gittğime şaşırıyorum..çatır çatır çatlamaktan korkuyorum..bi de beni uzun süre görmeyenler şaşıp kalıyo:) senin iyiymiş boy kilo..nesse vücudun ihtiyacı varmış demekki aldığıma göre çünkü şu anda hiç özel bişey yapmıyorum ama mütemadiyen kilo alıyorum:)

Hamilelikten önce gerçekten zayıfmışsın :)) Seninde loituma gibi boyun uzunmuş,bence aldığın kilolar çok iyi olmuş,hiiiç üzülme derim :34: inşallah çatlağında olmaz.Bence de vücudunun ihtiyacı varmış,yıllardır alamadığı kiloyu hamilelikte alayım bari demiş,iyi de olmuş ;)

kızlar alp yada tuna erkek olursa kız olursa simya veya hazan hangisi sizce biliyorum forumda isim bölümü var ama sizin fikrinizi de sorayım dedim

Erkek için Tuna bence.Kız ismi olarak hazan ya da hazal yada hazar benim de istediğim isimler arasındaydı.Hazan'ı-anlamı sonbahar ya-çok hüzünlü bulup elemiştim.Eşim benim istediğim birçok ismi istemedi :59: Biz sonunda Defne'de karar kıldık.

Erkek için Tuna bence.Kız ismi olarak hazan ya da hazal yada hazar benim de istediğim isimler arasındaydı.Hazan'ı-anlamı sonbahar ya-çok hüzünlü bulup elemiştim.Eşim benim istediğim birçok ismi istemedi :59: Biz sonunda Defne'de karar kıldık.

hazan banada çok romantik geliyo ama simyanın anlamı da çok yoğun geldi ikisi arasındayım. tuna etrafta bu ara çok duyuyorum ama eşim beğeniyo alp daha karizmatik geliyo ona zaten ne isim sölesem beğenmiyo haftaya bu gün inşallah öğrenmiş olucaz sanırım 1-2 güne kesinleşir
defne çok güzel isim bende düşünüyordum ama arkadaşım benden önce ilan etti büyü kızı da deren uyumlu oldu :))

$963034-cep-fermuarli-kapri.jpg
Eki Görüntüle 183647 Eki Görüntüle 183646 Eki Görüntüle 183645

bunlar canım ama lcw lacivert değil gri ve bu mankene iğrenç olmuş bende daha güzel durdu:1: hell klar hamile butik die face hesabı açmışlar resimleri ordan aldım hell klar die arat googlede çıkıyo ne var ne yok hepsinin fotosunu koymuşlar kendi sitesi bozuktu en son.
$963034-cep-fermuarli-kapri.jpg
cnm umarım doğru eklemişimdir bende bu gün gama ya hell klar a gittim.resimdeki kaprinin siyahını aldım.elbise de pek istediğimi seçemedim göbiş biraz daha büyüsün tekrar bakarım.:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 185522 Eki Görüntüle 185522
cnm umarım doğru eklemişimdir bende bu gün gama ya hell klar a gittim.resimdeki kaprinin siyahını aldım.elbise de pek istediğimi seçemedim göbiş biraz daha büyüsün tekrar bakarım.:nazar::nazar::nazar:

güle güle kullan canım çok güzel fiyatı ne kadar?
elbiseler şimdi sönmüş balon gibi durur üzerinde 1 ay daha geçsin en az sen 11.haftadaydın sanırım erken daha ama çizgili salopet elbiseler vardı içine badyle çok cici tabi bana yakışmadı o ayrı:19:

güle güle kullan canım çok güzel fiyatı ne kadar?
elbiseler şimdi sönmüş balon gibi durur üzerinde 1 ay daha geçsin en az sen 11.haftadaydın sanırım erken daha ama çizgili salopet elbiseler vardı içine badyle çok cici tabi bana yakışmadı o ayrı:19:

50 TL ye aldım cnm saol.salopet elbiseler de vardı evet.başka bi bayan denedi onda gördüm.güseldi ama belki başka şeyler de çıkar die almadım.biraz büyüsün öyle.satıcı dedi ara ara uğra çaşitlerimiz gelcek die.bide yine gömlek aldım 2 tane kot üstü.40 beden aldım 4.5.aya kadar giyerim die düşündüm.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

50 TL ye aldım cnm saol.salopet elbiseler de vardı evet.başka bi bayan denedi onda gördüm.güseldi ama belki başka şeyler de çıkar die almadım.biraz büyüsün öyle.satıcı dedi ara ara uğra çaşitlerimiz gelcek die.bide yine gömlek aldım 2 tane kot üstü.40 beden aldım 4.5.aya kadar giyerim die düşündüm.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

güle güle kullan onlarıda üstü dert etmiyorum ben her yerden bulunur altlar da idare eder 3 tane var belki yaza bi şort falan bakarım.

Yatak odamız küçük ve ne yazık ki yatak odası takımımız çok büyük olduğu için ancak sepete yetecek yer var :( Kuzenlerimden bişeyler geliyor demiştim ya,şuan elimde park yatakta sepette var ama sepet zor sığıyor :( Sanırım ben 6 ay sepette yanımda yatırıp 6 aydan sonra odasına,karyolasına geçirmek zorunda kalıcam,sizce çok mu erken kızlar?
6. ay erken degil ama senin icin zor olabilir. Gece emmek icin kalktiginda onun odasina gitmen zor olabilir. Ama ayni odada oldugunda, emzirip yatirmak daha kolay. Bence buna ancak dogdugunda karar verebilirsin. Her bebek bir olmaz. Kimisi cok kalkar emmek icin. Boyle bebekler anneyi cok yorar. Bazilari da, ozellikle mama alanlar o kdar fazla kalkmaz. Yani bu tamamen bebege bagli ve senin uyanabilme gucune..:1:

o ne ki ben 33+1 deyim ve 16 kilo aldım sonumdan korkuyorum...gerçi çok aşırı zayıf hamile kalmıştım ama...
benim mide bulantım hiç olmadı sadece kokulardan rahatsız oldum o yüzden kilo vermedim köfte dışında bişeyden de tiksinmeyince aldım kiloları :59:
hayalbaz ve loutima, bence bu kilo alma isi kisiden kisiye degisiyor. Eger zayif basladiysaniz, 20 kiloya kadar almaniz normal. Ama ben 62,5 basladim. Boyum 1,60.Su anda 27 haftalik hamileyim 4-4,5 kilo aldim. Baliketli basladim sayilir. O yuzden en fazla 12-13 kilo almam lazim. Ilk hamileligimde 43 kiloydum ve de 17 kilo aldim, cok dikkat etmeme ragmen. Dogumdan sonra bir miktar verdim, ama "sut olur" baskisiyla, daha cok yedim ve aldim. Ve 10 yil suresince de kilo aldim. bu kez cok almamam lazim. Sonra sut verme doneminde daha cok aliyorum ben. Bu yuzden bence baskalariyla kilo kiyasi yapmak cok dogru degil. Cunku herkesin boyu farkli. Eger bir kisi zayif basladiysa, o kadar da sorun degil.

Ne kadarlık hamilesin?
Ben sitelerde biber10 dan aldım.Bembeyaz bi takım.Cicili bicili bişey istemiyodum,oraya girer girmez hayalimdeki takım bu dedim.Büyüyen karyolası,üç kapaklı dolabı,şifoniyeri ve bir boy dolabı var.1.700 e aldık.İnternet sitesinde bazı modellerini görebilirsin ama bizimki yok mesela.İnşallah çekince buraya koyarım fotolarını ;)

Bekliyoruz fotolari..:34:

Kesinlikle C&A ya bakmadan geçmeyin derim. hem fiyat açısından uygun hem cok güsel modelleri oluyor. Bir de optimumda üst katta media markt'ın girişine stand açıldı hamile ve bebek ürünleri diye. Çeşit az ama ben her gittiğimde mutlaka alacak birşeyler oluyor. Kaliteli ve organik bebek ürünleri de mevcut çok uygun fiyatlara, hamile giyim de var biraz.
Kilo probleminizi de çok takmayın kafanıza arkadaşlar, bebişiniz sağlıklı olsun yeter. ben baştan beri diyetisyen kontrolünde gitmeme rağmen 8 kilo aldım şimdiden ve daha 23üncü haftamdayım. 49 kiloyla başlamıştım hemde:))) tatlı ve karbonhidrat yemesem de yediklerim yarıyor, demek ki diorum vücut ihtiyacı war ki alıyor.
Neyse hepinize hayırlı doğumlar inşallah:)
Sanirim yenisin. Hosgeldin aramiza:71:
C&A'dan birsey almadim henuz. Bir gidip bakmak lazim. Verdigin bilgiler icin tesekkurler!

cıtcıtlı badiye 7 lira verecek olduktan sonra hiç düşünmemden mothercare dan alırım normalde ben lcw den 3 tane cıtcıtlıyı 12 ye falan alıyorum desenı cok fazlaysa bıraz daha artıyor fıyat

Bence de..

kızlar alp yada tuna erkek olursa kız olursa simya veya hazan hangisi sizce biliyorum forumda isim bölümü var ama sizin fikrinizi de sorayım dedim

Bence Alp ve Tuna da cok guzel isimler. Bir arkadasim ikisini birden koymustu oglusuna. Kiz icin Hazan huzunlu bir isim. Ben isimlerin insanlar uzerinde cok fazla etkisinin olduguna inaniyorum. Bence Hazel veya Hazal daha guzel. Simya ne demek tam olarak?

dogadaki dört ana elementi kullanarak -ates,toprak,hava,su- besinci elemente yani saf ve katıksız altını elde etmeyi amaclayan ve bilimsel kabul edilmeyen calısma alanı.ayrıca simyanın isaret ettigi diger bir yön ise maddesel olarak saf altını bulma yolunda olan kisinin ruhunun da bütün dünyevi özelliklerden arınması gerektiği. bu arınma olduğu takdirde kişi ruhen aydınlanma yaşama şansını elde eder.konuyla direk bağlantılı filozof tası ise bu yolda bir araçtır ama akla geldiği gibi bir tas siluetinde gözükmez, ruhun ve iradenin gücünü sembolize eder.simya gizli ilimler baslıgı altında her zaman ilk sıralardadır.
ölümsüzlüğü arayan bir bilim gibi görünsede dünyevi kirlerden arınıp saf olan ilahi öze kavuşmaya çalışmak

6. ay erken degil ama senin icin zor olabilir. Gece emmek icin kalktiginda onun odasina gitmen zor olabilir. Ama ayni odada oldugunda, emzirip yatirmak daha kolay. Bence buna ancak dogdugunda karar verebilirsin. Her bebek bir olmaz. Kimisi cok kalkar emmek icin. Boyle bebekler anneyi cok yorar. Bazilari da, ozellikle mama alanlar o kdar fazla kalkmaz. Yani bu tamamen bebege bagli ve senin uyanabilme gucune..:1:

hayalbaz ve loutima, bence bu kilo alma isi kisiden kisiye degisiyor. Eger zayif basladiysaniz, 20 kiloya kadar almaniz normal. Ama ben 62,5 basladim. Boyum 1,60.Su anda 27 haftalik hamileyim 4-4,5 kilo aldim. Baliketli basladim sayilir. O yuzden en fazla 12-13 kilo almam lazim. Ilk hamileligimde 43 kiloydum ve de 17 kilo aldim, cok dikkat etmeme ragmen. Dogumdan sonra bir miktar verdim, ama "sut olur" baskisiyla, daha cok yedim ve aldim. Ve 10 yil suresince de kilo aldim. bu kez cok almamam lazim. Sonra sut verme doneminde daha cok aliyorum ben. Bu yuzden bence baskalariyla kilo kiyasi yapmak cok dogru degil. Cunku herkesin boyu farkli. Eger bir kisi zayif basladiysa, o kadar da sorun degil.

Bekliyoruz fotolari..:34:

Sanirim yenisin. Hosgeldin aramiza:71:
C&A'dan birsey almadim henuz. Bir gidip bakmak lazim. Verdigin bilgiler icin tesekkurler!

Bence de..

Bence Alp ve Tuna da cok guzel isimler. Bir arkadasim ikisini birden koymustu oglusuna. Kiz icin Hazan huzunlu bir isim. Ben isimlerin insanlar uzerinde cok fazla etkisinin olduguna inaniyorum. Bence Hazel veya Hazal daha guzel. Simya ne demek tam olarak?

Yatak konusunda haklısın;)şimdiden nasıl olacağını kestirmek çok zor.Doğduğunda duruma göre hareket edicez artık ;) Nasıl olsa elimde park yatak,karyola ve sepet var;en kötü yatak odasından makyaj masasını filan çıkarırım...

Fotoları en kısa zamanda koyacağım ama halı ve perde de olsun diye bekliyorum.Hiç sorulmuş muydu hatırlamıyorum ama halı uygun fiyata nereden bulabilirim?

meraba ben halıyı sitelerde ıshar halıdan koyunlu aldım .Fiyatı çok uygundu heryeri dolaştım en uygun orası verdi Diğer bebek halıları gibi altı yapıştırmada degil uzun zaman kullanabilecegimiz bişi oldu

meraba ben halıyı sitelerde ıshar halıdan koyunlu aldım .Fiyatı çok uygundu heryeri dolaştım en uygun orası verdi Diğer bebek halıları gibi altı yapıştırmada degil uzun zaman kullanabilecegimiz bişi oldu

Çok teşekkür ederim :71: Haftasonu oraya gitmeye çalışıcam ;) Ama sitelerde tam adresi var mı acaba?

Son düzenleme:
kızlar ben dün kızılayda bi mağaza gördüm... güvenpark duraklarının orda loyanın bitişiğinde hemen... adı miniço...süper olmasa da büyük bi mağaza.... iş görür... en azından merkez bi yerde....

dogadaki dört ana elementi kullanarak -ates,toprak,hava,su- besinci elemente yani saf ve katıksız altını elde etmeyi amaclayan ve bilimsel kabul edilmeyen calısma alanı.ayrıca simyanın isaret ettigi diger bir yön ise maddesel olarak saf altını bulma yolunda olan kisinin ruhunun da bütün dünyevi özelliklerden arınması gerektiği. bu arınma olduğu takdirde kişi ruhen aydınlanma yaşama şansını elde eder.konuyla direk bağlantılı filozof tası ise bu yolda bir araçtır ama akla geldiği gibi bir tas siluetinde gözükmez, ruhun ve iradenin gücünü sembolize eder.simya gizli ilimler baslıgı altında her zaman ilk sıralardadır.
ölümsüzlüğü arayan bir bilim gibi görünsede dünyevi kirlerden arınıp saf olan ilahi öze kavuşmaya çalışmak
Baya derin bir anlami varmis Simya'nin. Guzel!
Yatak konusunda haklısın;)şimdiden nasıl olacağını kestirmek çok zor.Doğduğunda duruma göre hareket edicez artık ;) Nasıl olsa elimde park yatak,karyola ve sepet var;en kötü yatak odasından makyaj masasını filan çıkarırım...

Fotoları en kısa zamanda koyacağım ama halı ve perde de olsun diye bekliyorum.Hiç sorulmuş muydu hatırlamıyorum ama halı uygun fiyata nereden bulabilirim?
Oda yapmayi planlamadigim icin hali konusunda cok bir bilgim yok. Ama bazen yapi marketlerde(Bauhaus, Koctas, Praktiker gibi)goruyorum uugun fiyatli halilari.
kızlar ben dün kızılayda bi mağaza gördüm... güvenpark duraklarının orda loyanın bitişiğinde hemen... adı miniço...süper olmasa da büyük bi mağaza.... iş görür... en azından merkez bi yerde....
Ben bu magazanin acilisina gitmistim. Bugun de gittim. Sanki cesit biraz daha artmis gibi. Hersey cok kaliteli degil ama fiyatlar makul.

Bir de Kizilay'da Libas ve Toker Bebe'ye gittim ama cok hosuma gitmedi. Cok dar magazalar. Urun cesitliligi pek fazla degil. Ben ozgurce dolasabilecegim, urun cesidi fazla olan magazalari seviyorum.

kızlar yarın ankamall a gidicem bakalım ne var ne yok yazarım size

Bekliyoruz haberleri:)

merhaba kızlar 7+5günlük hamileyim,ikizlerimiz olcak Allah nasip ederse.alışverişe ne zaman başlamalıyım?hamile kıyafeti nereden alabilirim?

merhaba kızlar 7+5günlük hamileyim,ikizlerimiz olcak Allah nasip ederse.alışverişe ne zaman başlamalıyım?hamile kıyafeti nereden alabilirim?

Hosgeldin aramiza:71:
Ne guzel! Ikizlerin olacak.
Bence bebek alisverisi icin biraz erken. Ama kendin icin alisveris yapacaksan, LCW'de hamile kiyafetleri makul fiyatta. Para onemli degil, kaliteli olsun diyorsan, CEPA'da GE-BE diye bir magaza var. Kizilay'da da Sihhiye dogru giderken sagda Ataturk Bulvari uzerinde hamile kiyafeti satan magazalar var.

ankamallı gezdim ama çok pahalı mağazalar bebek alışverişi yapılacak yerler c&a lcw bazı ürünleriyle mothercare falan arabalara park yataklara baktım chicco uçmuş ve bence baby to go nun ürünleri chicco kadar olmasada kalite ve yarı fiyat neredeyse
bide yaz başı olduğu için giysiler yaza yönelik indirim falan da yok ben temmuz gibi falan yapıcam galiba alışverişi indirim beklicem

Back