6. ay erken degil ama senin icin zor olabilir. Gece emmek icin kalktiginda onun odasina gitmen zor olabilir. Ama ayni odada oldugunda, emzirip yatirmak daha kolay. Bence buna ancak dogdugunda karar verebilirsin. Her bebek bir olmaz. Kimisi cok kalkar emmek icin. Boyle bebekler anneyi cok yorar. Bazilari da, ozellikle mama alanlar o kdar fazla kalkmaz. Yani bu tamamen bebege bagli ve senin uyanabilme gucune..
hayalbaz ve
loutima, bence bu kilo alma isi kisiden kisiye degisiyor. Eger zayif basladiysaniz, 20 kiloya kadar almaniz normal. Ama ben 62,5 basladim. Boyum 1,60.Su anda 27 haftalik hamileyim 4-4,5 kilo aldim. Baliketli basladim sayilir. O yuzden en fazla 12-13 kilo almam lazim. Ilk hamileligimde 43 kiloydum ve de 17 kilo aldim, cok dikkat etmeme ragmen. Dogumdan sonra bir miktar verdim, ama "sut olur" baskisiyla, daha cok yedim ve aldim. Ve 10 yil suresince de kilo aldim. bu kez cok almamam lazim. Sonra sut verme doneminde daha cok aliyorum ben. Bu yuzden bence baskalariyla kilo kiyasi yapmak cok dogru degil. Cunku herkesin boyu farkli. Eger bir kisi zayif basladiysa, o kadar da sorun degil.
Bekliyoruz fotolari..
Sanirim yenisin. Hosgeldin aramiza
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
C&A'dan birsey almadim henuz. Bir gidip bakmak lazim. Verdigin bilgiler icin tesekkurler!
Bence de..
Bence Alp ve Tuna da cok guzel isimler. Bir arkadasim ikisini birden koymustu oglusuna. Kiz icin Hazan huzunlu bir isim. Ben isimlerin insanlar uzerinde cok fazla etkisinin olduguna inaniyorum. Bence Hazel veya Hazal daha guzel. Simya ne demek tam olarak?