• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bi sorunum var 3-4 gündür acayip başım dönüyo tansiyonum yerlerde bu günde derste oldu bayılıyodum nerdeyse sandalyeyi zor buldum..2.trimester de tansiyon çok düşük oluyomuş sizde yaşadınızmı bu sorunu??

Çok geçiş olsun, canım! Ben yaşamadım, ama susuz ve aç kalmamaya çalış.

Kızlar!
Eğer hamile veya lohusa pijaması veya geceliği almak istiyorsanız size bir önerim var. Kızılay'da Kocabeyoğlu Pasajı'nın altında Pijama Dünyası diye küçük bir dükkan var. Değişik modeller var.
Benim aldığım model:
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
Gitmeden önce internet sitesini de gezebilirsiniz:
Pijama Dnyas

saol canım eminim işime yarayacak. dagide falan baya pahalı.kızılaya ilk gidişimde bakıcam

bende pijima dünyasından aldım Giymeden önce bebeğe dokunacak diye yıkadım benimki çekmiş içine geçen ay içine zor girdim Bu ay hiç giremiyecegim gibi gözüküyor Kumaşına mutlaka bakın satıcılar bişi olmaz diye satıyorlar

kızlar aranıza yeni katıldım ankara anneleri bulamıyodumm sizler kaç haftalıksınız ben 30+5

bende pijima dünyasından aldım Giymeden önce bebeğe dokunacak diye yıkadım benimki çekmiş içine geçen ay içine zor girdim Bu ay hiç giremiyecegim gibi gözüküyor Kumaşına mutlaka bakın satıcılar bişi olmaz diye satıyorlar
Ben de ilkonce 1 numarasini almistim, gogus bolumu su an icin iyiydi ama sonra goguslerin daha da buyuyecegini hesaba katarak sonra gidip 2 numarasini aldim. kaliteli gibi gozukuyor ama umarim benimki de cekmez. Seninki hangi markaydi?

kızlarrrr benım oglum olacakmıss :D
Hadi hayirli olsun! Benim de oglusum olacak:emir_bebek:

Çok güzel,hem de yumuşak,rahat gözüküyor,güzel günlerde kullan :)

Tesekkur ederim canim. Daha guzelleri sizin olsun!

Hosgeldin, canim!:71:
Ben 27+6'yim. Aramizda 3 hafta gibi birsey var. Sanirim sen de Temmuz annesi olacaksin. Nerede dogum yapacaksin?

canım ben haziranın sonunda yapcam 25 büyük ihtimalle sezeryan olacak ben istiyorumm hrs hastahanesinde yapcam doğumu nereya gidiyosunuz kontoröle

canım ben haziranın sonunda yapcam 25 büyük ihtimalle sezeryan olacak ben istiyorumm hrs hastahanesinde yapcam doğumu nereya gidiyosunuz kontoröle

Ben de HRS'de yapacagim. Doktorum Sukran Cakmak. Birincisi normal dogum oldugu icin, bunu da normal dogum istiyorum. Biraz erken degil mi 25'i? Erken dogum riski falan mi var?

Ben de HRS'de yapacagim. Doktorum Sukran Cakmak. Birincisi normal dogum oldugu icin, bunu da normal dogum istiyorum. Biraz erken degil mi 25'i? Erken dogum riski falan mi var?
aaa canımm benimde doktorum şükran çakmak linaya gidiyorum bu cumarteside randevumuz varrben sezeryan istiyorum normalden korkuyorummm:64:

25 de 38.hafta oluyo sezeryanda bu haftalarda yapılıyouş benim gebeliğim riskli evet devamlı yatıyorum bi astahaneye giderken kalkıyorumm daha önce 3 dşüğüm oldu ve rahim yetmezliği var şuandada rahmimde dikiş varr bu yüzden erken alabilirerken de sayılmıyoda 38 de alabilir

aaa canımm benimde doktorum şükran çakmak linaya gidiyorum bu cumarteside randevumuz varrben sezeryan istiyorum normalden korkuyorummm:64:
25 de 38.hafta oluyo sezeryanda bu haftalarda yapılıyouş benim gebeliğim riskli evet devamlı yatıyorum bi astahaneye giderken kalkıyorumm daha önce 3 dşüğüm oldu ve rahim yetmezliği var şuandada rahmimde dikiş varr bu yüzden erken alabilirerken de sayılmıyoda 38 de alabilir

Aaa! Ikimizin de doktoru ayni:) Ilk dogumun herhalde. Ben de ilk hamileligimde de normal dogumdan cok korkuyordum. Ama doktorum benimle 1 saat konusup normal doguma ikna etti. Ben de sezaryenden korkuyorum. 7 kat kesilme fikri beni korkutuyor.:18:

Allah kolaylik versin! Hep yatmak kolay degil. Ama mukafati cok guzel olacak. Sabret!
38. hafta erken degil. 37. haftadan sonraki dogumlar normal kabul ediliyor. Ben doguarsiya kadar senin bebegin 1 aylik olacak herhalde:emir_bebek:

Back