Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet canım bir kere yaşanan şeyler önemli oluyor insanın hayatında.. bende düğün zamanında çoookk fedakarlık ettım ama artık etmıcemm.. gücümün yettiğini alıcam sonradan içimde ukte kalmasın.. sende al bebek doğduktan sonra alsak bile şimdiki tadı verirmi onu bile bilmiyorum:26:

slm kızlar hep okuyorum ama pek yazamıyorum..bebek arabası bakanlar kraftın lite 2 modelşne bi baksın ben aldım çok kullanışlı görünüyo.hafif ve çift yönlü

ismi ne mağazanın ? bi başkası yazıda daha okumuştom sanki miçolu bişeydi aynı mağazamı? ben özelcanı merak ediyorum a city de varmış ama ulustaki daha büyük diolar bilen varsa yerini tarif edebilirmi netten baktım ama bişey anlamadım haritada. eşime tarif etmem lazım ankarayı pek bilmiyorum ulus-sıhhiye-kızılay dolaşması ızdırap olan yerler benim için :))

Canim, neye heves ediyorsan al. Icinde kalmasin. Ilk bebegin herhalde. Ama icine siniyorsa, eltinin bebeginin kiyafetlerini de giydir. Ya da iyilerini sec kullan, bence. Bunlara harcayacagin parayla baska seyler de alabilirsin.

taç ve kristalin ölçüleri benim beşiğime uymuyor maalesef
benim beşiğim üyüyebilen beşiklrden onların ölçüleri büyk geliyor beşiğime
Tac ve Kristal'in olculeri nedir? Park yataga olur mu acaba?

Bu benim bahsettigim magaza. ben de Cumartesi acilisina gittim bu magazanin. Adi Miniço. Guvenpark'ta Koray'in yaninda. Ucuz bir yer. Tavsiye ederim.

Ben Botti'nin Cukurambar'daki magazsina gidecegim.Gidince yazarim.
Bu arada verdigin linke baktim. Cok hos modeller var. Ben de Kristal dusunebilirim. Hem de fiyati da makul. Verdigin bilgiler icin de cok tesekkurler!

ulustaki özelcan çıkrıkçılarda canım.çıkrıkçıları biliyosan çok rahat bulursun.çıkrıkçıların hemen bi paralelindeki sokakta ..heykelden kaleye doğru giderken ulus halini geçtikten sonra sola dönüp dümdüz çıkınca çıkrıkçılara gidiyosun..orada bi dükkana özelcanı sorarsan tarif ederler sana çok yakın

tamam canım teşekkürler aynen anlatıcam bunları eşim kesin biliyodur.

selam kızlar
özelcan dan pek bişey ummayın derim ben
çünkü ben çok büyük hevesle gitmiştim hayal kırıklığı yaşadım
fiyatlar öyle abartıldığı kadar ucuz değil pazarlıkta yapmıyorlar pek
ben biraz zorladım adam bana dedi ki
-bizim fyatlar zaten ucuz internette bile yazıyo en ucuz bizim mağaza

ama öyle değil işte çok daha uygun fiyatlara yaptım ben alışverişimi

evet canım pijama takımlardan tulum ben sadece hastaneye gıderken gıydırdım bence fazla alma ben 4 tulum almıstım 3 u gıyıldı bırı tek bır kere bıle gıyılmeden kuculdu.

Ben Botti'nin Cukurambar'daki magazsina gidecegim.Gidince yazarim.
Bu arada verdigin linke baktim. Cok hos modeller var. Ben de Kristal dusunebilirim. Hem de fiyati da makul. Verdigin bilgiler icin de cok tesekkurler!

Hiç önemli diil :)Botti den haber bekliyoruz o zaman

Kristalin ölçüleri 100x150 bizim aldığımız karyolaya uygun nevresim ölçüsü 80x140 ama sorun olmaz herhalde biraz büyük olması.

Bir de yatak odamıza karyola sığmıyor,ilk birkaç ay sepette yatırıcam,rahat eder mi acaba?Sepet için de ayrı nevresim takımı mı almak gerekiyor?

nerelerden yaptın sen? benim alışveriş zamanıma daha çok var eylül sonu-ekim başı gibi doğum ama ağırlaşmadan yap dio herkes yaza halledicem herşeyi inşallahhh... o zamana kadar ne öğrensem kar musluk tamiri konusunda bile bebek alışverişinden daha çok şey biliyomuşum onu anladım sizinle konuşmaya başlayınca

ay canım ya bende o mağazanın yerini sormuştum sincanım hiç bilmiyorum ama eski yimpaşın orayı kime sorsak gösteririmi ??

eski yimpaş dersen çoğu kişi bilir canım merkezde ara sokakta 4-5 katlı bi mağaza benim çevremdeki herkes ordan alıyo.bende daha gezmedim bikaç haftaya kadar gidecem.bulamazsan tam adresi öğrenirim

ayy yanlış yazmışım halden sonra sola diil sağa:)

kızılayda toker bebeden de baya alışveriş yaptım altaçma seti ve bakım çantamı oradan aldım
kaliteli mal satıyorlar
uykusetimide oradan almayı planlıyorum

Kızlar bugün markafonide Disneyin gecelik-pijama-sabahlıkları var.Çok şirin modeller var.Lohusa geceliği bir tane ama önden düğmeli başka modellerde var.Ben şu ikisini beğenmiştim,kırmızı olanı aldım.Doğumum haziran başında uzun kollu bunlatır mı acaba kollarını yarım kollu olarak kestirsem mi diye düşünüyorum?

Bence ikisi de sirin:) Bence dogum Haziran basindaysa hic kestirme kollarini. Haziran Ankara'da o kadar sicak olmaz. Hatta serin bile olabilir. Hem lohusanin kendini biraz sicak da tutmasi lazim.

Ben Ozelcan'da pazarlikla baya bir indirim yapiliyor diye duymustum. Ben Sogutozu'ndeki subesine gittim. Internetteki fiyatlardan daha dusuk fiyatlar verdiler. Dusunurseniz, daha da indirim payi var dediler. Sen hangi subesinden memnun kalmadin?
Bilgiler icin tesekkurler! Benim bebe magazalarinda gordugum sepetlerin hepsi suslu ve uzerlerinde cibinlik gibi seyler var, ama sepet icin nevresim takimi hic duymadim. Bence sepet isini iyi dusun. En fazla 6 ay kullanabiliyorlar. Kucuk park yataklardan niye dusunmuyorsun?

Bence ikisi de sirin:) Bence dogum Haziran basindaysa hic kestirme kollarini. Haziran Ankara'da o kadar sicak olmaz. Hatta serin bile olabilir. Hem lohusanin kendini biraz sicak da tutmasi lazim.

evet haklısın haziranda yağmur yağdığını, üşüdüğümü hatırlıyorum ben. havalar zaten böyle giderse temmuza anca başlıcak yaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…