• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana sormamışşın ama bende fıkrımı yazayım benımde 3 aylıkken falan kıyafetlerım dar gelmeye basladı ben lcw den genıs kıyafetler aldım bence dırek hamıle gıyıme bakmayın cunku dogumdan sonra dogum kılolarınız hemen gıtmeyecek normal genıs kıyafetler alırsan o zamanda gıyebılırın ben hamıle kıyafetını 5.ayda falan aldım hep genıs gomlekler gıydım ve halada aldıklarımı gıyıyorum cunku hala dogum kılolarım var:(( sadece 3. ay hamile pantolonu almıstımm

teşekkür ederim cnm fikirlerin mantıklı.beden midyumdu larc aldım.doğum sonrası hiç aklıma gelmemşti.:44::44::44:

chiccodan falan cıtcıtlı almadım ben cunku hemen kuculuyor verdıgımız paraya yazık bence en guzel cıtcıtlı mothercare de ama oda biraz pahalı dersen lcw de ıyı...

cnm mothercare nerede bulunur bilmiyrm ben acity e çok yakın oturuyorum acaba varmıdr orda.:44:

$M_20011-1Y3855Z8-NO4_A.jpg $216229_166450453412642_100001430659190_399646_3516088_n.jpg $216200_166452356745785_100001430659190_399671_6146770_n.jpg

bunlar canım ama lcw lacivert değil gri ve bu mankene iğrenç olmuş bende daha güzel durdu:1: hell klar hamile butik die face hesabı açmışlar resimleri ordan aldım hell klar die arat googlede çıkıyo ne var ne yok hepsinin fotosunu koymuşlar kendi sitesi bozuktu en son.

slm kısslarrr alışveriş telaşı iyice sarmış..ben 33. haftamdayım..2 tane hamile pantolonu almıştım bi o bi o idare ettim arada da eski pantolonları dükkan açık giydim:)ben pantolon üstüne uzun tunik giydiğim için çok sıkıntı olmadı tabi ilk zamanlar..şimdi ölede olmuyo eski pantolonlar..bi iki tanede pantolon üstüne giyebileceğim elbise almıştım..işte öle böle bu zamana kadar geldik.bu saatten sonra kendime bişe almak istemiyom bebişe almak istiyorum:)
ben pantolonları mineden almıştım ve orda spor modeller ve güzel kotlar vardı bi bakın isterseniz.indirim yakalanırsa baya cazip oluyo ama normal fiyatları biraz pahalı galiba..

arkadaşkar geceliklerinizi kesınlıkle ınce ve kısa kollu alın ben ocak annesıyımm ocakta bıle kısa kollu gıydım hastaneler cokkk sıcak
hanı kımse hafta sonu ındırımlerını yazmamıs...ben gezdım oglusuma oyun halısı aldık bugun cok uykusu varrdı oynayamadı ınş yarın oynarr.sız neler gordunuz bugunlerde

canım bende oyun halısı almak istiyorum nerden kaça ve ne aldın ben fisherprice baktım baya pahalı geldi de

cnm mothercare nerede bulunur bilmiyrm ben acity e çok yakın oturuyorum acaba varmıdr orda.:44:

canım acityde botti bebede de çıtçıtlılar var 3.5 a almıştım ben c&a da da var uygun fiyata

botti bebeyi çok merak ediyorum ama sitesi bozuk. yerine baktım maps den kırkkonaklar diyo neresi fikri olan var mı? bi şubede etimesguttaymış garın oralarda sanırım en uygunu a city..gitmek lazım..

Son düzenleme:
botti bebeyi çok merak ediyorum ama sitesi bozuk. yerine baktım maps den kırkkonaklar diyo neresi fikri olan var mı? bi şubede etimesguttaymış garın oralarda sanırım en uygunu a city..gitmek lazım..

canım bi acityde var özelcanın karşısında ki biz oraya gidiyoruz bide ulusta özelcanın 2 dükkan yanı diye hatırlıyorum

canım bende oyun halısı almak istiyorum nerden kaça ve ne aldın ben fisherprice baktım baya pahalı geldi de

ben 145 e aldım toker bebeden tiny toony nin tekmele oyna modeli baya buyuk ve kullanıslı ayrıca oyuncaklarıda fazla oyun halısının yanında 30 tl lık hediye cekı verdıler ıstedıgımız zaman kullanabılırmısız

canım acityde botti bebede de çıtçıtlılar var 3.5 a almıştım ben c&a da da var uygun fiyata

saol cnm uygn zaman da bakarım evime çok yakın:emir_bebek::emir_bebek:

Ben Cukurambar'da ki Ambrosia Carsi'nin icindeki botti'ye gittim. Hosuma gitmedi. Kucuk bir yer.

Ben Cukurambar'da ki Ambrosia Carsi'nin icindeki botti'ye gittim. Hosuma gitmedi. Kucuk bir yer.

anladım canım o tarafları hiç bilmiyorum zaten haftaya inşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez bende başlarım 15inden sonra alışverişlere bu bilgiler çok işime yarayacak.
bi konu daha var bebek şekeri yapmayı çok istiyorum siz neler yaptınız nerelerden aldınız? okulda teknoloji tasarım öğretmenleri var 3 tane onlar biz yaparız dio ama malzeme falan almam lazım.
son bişey de kaç kilo aldınız hamilelikte:26: ben 17. haftayı bitirdim 4 kilo aldım sanırım uf yaaa...

anladım canım o tarafları hiç bilmiyorum zaten haftaya inşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez bende başlarım 15inden sonra alışverişlere bu bilgiler çok işime yarayacak.
bi konu daha var bebek şekeri yapmayı çok istiyorum siz neler yaptınız nerelerden aldınız? okulda teknoloji tasarım öğretmenleri var 3 tane onlar biz yaparız dio ama malzeme falan almam lazım.
son bişey de kaç kilo aldınız hamilelikte:26: ben 17. haftayı bitirdim 4 kilo aldım sanırım uf yaaa...

ulusta suluhan var bebek şekeri için ben oraya bakıcam
daha olmadı nikah şekeri yapan yerlere bakıcam ama nikah şekri yapan yerlr nerelerde var onu bilmiyorum işte

Selaaam :) Sürekli girip okuyorumama işlerin yoğunluğundan bi türlü yazamadım :)

Bence ikisi de sirin:) Bence dogum Haziran basindaysa hic kestirme kollarini. Haziran Ankara'da o kadar sicak olmaz. Hatta serin bile olabilir. Hem lohusanin kendini biraz sicak da tutmasi lazim.

evet haklısın haziranda yağmur yağdığını, üşüdüğümü hatırlıyorum ben. havalar zaten böyle giderse temmuza anca başlıcak yaz :))

arkadaşkar geceliklerinizi kesınlıkle ınce ve kısa kollu alın ben ocak annesıyımm ocakta bıle kısa kollu gıydım hastaneler cokkk sıcak
hanı kımse hafta sonu ındırımlerını yazmamıs...ben gezdım oglusuma oyun halısı aldık bugun cok uykusu varrdı oynayamadı ınş yarın oynarr.sız neler gordunuz bugunlerde

En iyisi ben biraz daha bekleyip havanın durumuna göre kestireyim ya da kestirmeyeyim.Fikirler için teşekkürler ;)

Ben Ozelcan'da pazarlikla baya bir indirim yapiliyor diye duymustum. Ben Sogutozu'ndeki subesine gittim. Internetteki fiyatlardan daha dusuk fiyatlar verdiler. Dusunurseniz, daha da indirim payi var dediler. Sen hangi subesinden memnun kalmadin?

Bilgiler icin tesekkurler! Benim bebe magazalarinda gordugum sepetlerin hepsi suslu ve uzerlerinde cibinlik gibi seyler var, ama sepet icin nevresim takimi hic duymadim. Bence sepet isini iyi dusun. En fazla 6 ay kullanabiliyorlar. Kucuk park yataklardan niye dusunmuyorsun?

Yatak odamız küçük ve ne yazık ki yatak odası takımımız çok büyük olduğu için ancak sepete yetecek yer var :( Kuzenlerimden bişeyler geliyor demiştim ya,şuan elimde park yatakta sepette var ama sepet zor sığıyor :( Sanırım ben 6 ay sepette yanımda yatırıp 6 aydan sonra odasına,karyolasına geçirmek zorunda kalıcam,sizce çok mu erken kızlar?

herkese selammm :) bende ağustosta anne olacam inşallah nerden ne alabilirim diye düşünürken bu başlığı görmek harika oldu:) tavsiye ve önerilerinizi takipteyim :66:

merhaba arkadaşlar bende takipteyim kasım annesi olcam inşh.gerçekten çok bilgilendirici olmş:nazar::nazar::nazar:
Baya geç oldu ama ikinizde hoşgeldiniz :)

arkadaşım hayırlı olsun ne kadara aldınız bi de internet mağazasımı bu?

Geç cevap verdiğim için üzgünüm.Evet internet mağazası gibi birşey.Hergün birkaç marka indirime giriyor.

Back