canım valla ben hiç alışveriş yapamıyorum..
okadar kararsız oldumki anlatamam... birde çevremdekiler hemen büyücek, çok alma filan dedikçe mağazalara girip elim boş çıkıyorum desem yeridir..ulusa gittim geçen hafta o büyük bebek mağazaları neler var neler beğeniyorum acaba giyermi gerek olurmu? diye tereddütte kaldım çöp alamadımm,,eşimle değil annemle çıkacam zaten artık alışverişe.. birde benım şöyle bir sorunum varki kızlar eltiminde bebeği var daha 1 yaşında değil onlar kıyafet getirmişler kocaman bir poşet hiç yoksa 20 tane çıtçıtlı badi var öyle söyliyimm.. eşim, kaynanam filan onları giydireceğimi başka kıyafet almıcamı zannediyorlar..
uygun bir zamanda kavgasını etmem lazım
kaynanamla birlikte oturuyoruz ne alıp gitsem eve ne gerek vardı diyor benı sınırlendırıyor.. bende aldıklarımı anneme bırakıyorum artık.. ben böyle insanı hiç sevmem burnumun dibinde bitti
sanane demi yani senmi verdin parasını..
tırnak makası almışım tırnaklımı doğacak ne gerek vardı dıyo şaka gibi tırnağı uzayınca çıkıp alacaktık herhalde..ben o yüzden annemle tek seferde alıcam bebeğimin kıyafetlerini.. annem al dio ilk çocuğun hevesin kalmasınn..