• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben Ozelcan'da pazarlikla baya bir indirim yapiliyor diye duymustum. Ben Sogutozu'ndeki subesine gittim. Internetteki fiyatlardan daha dusuk fiyatlar verdiler. Dusunurseniz, daha da indirim payi var dediler. Sen hangi subesinden memnun kalmadin?

Bilgiler icin tesekkurler! Benim bebe magazalarinda gordugum sepetlerin hepsi suslu ve uzerlerinde cibinlik gibi seyler var, ama sepet icin nevresim takimi hic duymadim. Bence sepet isini iyi dusun. En fazla 6 ay kullanabiliyorlar. Kucuk park yataklardan niye dusunmuyorsun?
hem ulus hemde acity şubelrine gittim ama söylediği kadar ucuz değil ve pazarlıkta çok indirim yapmıyorlar

kızılayda toker bebeden de baya alışveriş yaptım altaçma seti ve bakım çantamı oradan aldım
kaliteli mal satıyorlar
uykusetimide oradan almayı planlıyorum

canım toker bebe etliktekini mi diyosun..ben etlikte özbebeden yaptım alışveriş kıyafet falan orda da çeşit bol

slm dogum telaşındaki anneler k.v deydim de giremedim uzun bi süre sayfalar dolmuş pek bakamadım geçmişe
kızlarrrr merhaba nasılsınız ,konuyla alakasız bılıyorum ama lutfen yardım edın bana,ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagım :DDD)

canım forumumda seçenekler die bi kutu var sayfa başında ordan abone olursan sayfaları takip edebilirsin

kızlar alışveriş yavaşladı yada pek kimse uğramıyo galiba. topiğe 2-3 kişi yazan. bu ara örgüye merak saldım ben ama örnek bulamıyorum 80lerden kalma örnekler var nette komik komik şeyler el kadar bebelere dantelimsi şeyler giydirmişler boyuna gülüyorum sitedeki topiklerde de hep aynı şeyler var siz ne alemdesinizz?

canım bi konu vardı kız bebeklerine örgü dantel mi ne oraya bak istersen

canım valla ben hiç alışveriş yapamıyorum..:19: okadar kararsız oldumki anlatamam... birde çevremdekiler hemen büyücek, çok alma filan dedikçe mağazalara girip elim boş çıkıyorum desem yeridir..ulusa gittim geçen hafta o büyük bebek mağazaları neler var neler beğeniyorum acaba giyermi gerek olurmu? diye tereddütte kaldım çöp alamadımm,,eşimle değil annemle çıkacam zaten artık alışverişe.. birde benım şöyle bir sorunum varki kızlar eltiminde bebeği var daha 1 yaşında değil onlar kıyafet getirmişler kocaman bir poşet hiç yoksa 20 tane çıtçıtlı badi var öyle söyliyimm.. eşim, kaynanam filan onları giydireceğimi başka kıyafet almıcamı zannediyorlar..:30: uygun bir zamanda kavgasını etmem lazım:1:kaynanamla birlikte oturuyoruz ne alıp gitsem eve ne gerek vardı diyor benı sınırlendırıyor.. bende aldıklarımı anneme bırakıyorum artık.. ben böyle insanı hiç sevmem burnumun dibinde bitti:20: sanane demi yani senmi verdin parasını..:36::36: tırnak makası almışım tırnaklımı doğacak ne gerek vardı dıyo şaka gibi tırnağı uzayınca çıkıp alacaktık herhalde..ben o yüzden annemle tek seferde alıcam bebeğimin kıyafetlerini.. annem al dio ilk çocuğun hevesin kalmasınn..

ayy canım benim eltimde verdi öyle bi poşet ama ben hiç giydirmedim sonuçta ilk çocugum eskilerimi giycek al hem hevesin kırılmasın olmadı dediğin gibi doğumdan sonra annen getirsin aldıklarını hem gör bak onlarda eskilerin yüzüne bakmıcaklar şimdi benden önce eşim k.v alıyo bazen takılıyorum ee hani vardı eskiler nie alıyosun die
ama şuda varki çok alma çok çabuk büyüyolar hep kaldı bzim tulumlar felan 1-2 giyip yıkandı

selam kızlar
özelcan dan pek bişey ummayın derim ben
çünkü ben çok büyük hevesle gitmiştim hayal kırıklığı yaşadım
fiyatlar öyle abartıldığı kadar ucuz değil pazarlıkta yapmıyorlar pek
ben biraz zorladım adam bana dedi ki
-bizim fyatlar zaten ucuz internette bile yazıyo en ucuz bizim mağaza

ama öyle değil işte çok daha uygun fiyatlara yaptım ben alışverişimi

aaa hiiçte ucuz deil valla nette de magazadada :19: bizede arkadaşlar çok önerdi çok şey alınca acaip indirim yapıyolar die ama biz gittik hepsi pahalı pek indirimde yapamadık ( ama tabiki chicco bayi oldukları için kaliteli) botti bebeyi tek geçerim hem uygun fiyatlar hemde taksit inidirm felan :65:yapıyolar

herkese selammm :) bende ağustosta anne olacam inşallah nerden ne alabilirim diye düşünürken bu başlığı görmek harika oldu:) tavsiye ve önerilerinizi takipteyim :66:

selam arkadaşlar yazılanları az cok okudum özelcandan alısveriş yapmayı dusunen arkadaşlar kesinlikle ulusa gidin arada cok fark oluyor ayrıca pazarlık kesınlıkle yapın bız cok uygun aldık ordan herseyı besıkte falan ındırımlerı superdı ama kıyafet konusunda aynı seyı soyleyemem cunku bence pahalı...
ben hafta sonu cıkarım ıns yazarım sıze ındırımlerı sızlerde yazın olurmuu....:68:

selam arkadaşlar yazılanları az cok okudum özelcandan alısveriş yapmayı dusunen arkadaşlar kesinlikle ulusa gidin arada cok fark oluyor ayrıca pazarlık kesınlıkle yapın bız cok uygun aldık ordan herseyı besıkte falan ındırımlerı superdı ama kıyafet konusunda aynı seyı soyleyemem cunku bence pahalı...
ben hafta sonu cıkarım ıns yazarım sıze ındırımlerı sızlerde yazın olurmuu....:68:

kıyafet her yerden alınır zaten önemli olan diğerleri pembe prenses çok uygun kıyafette eryaman dolphine içinde var bi tane bi de elvankent de varmış bi caddede o daha büyükmüüş çıtçıtlı tulumları 5 tl ye alıyo arkadaşım eryamandakinden bende baktım kadife battaneiyeler 15tl penye olanlar 7,5 :)

günaydn kızlar migrosta %50 indirim çocuklara özel.bu gn gitmeyi düşünüyrm.bakacam neler var alabileğm.bildirrim sizlere......

kızlar bugün markafonide disneyin gecelik-pijama-sabahlıkları var.çok şirin modeller var.lohusa geceliği bir tane ama önden düğmeli başka modellerde var.ben şu ikisini beğenmiştim,kırmızı olanı aldım.doğumum haziran başında uzun kollu bunlatır mı acaba kollarını yarım kollu olarak kestirsem mi diye düşünüyorum?

Eki Görüntüle 180975 Eki Görüntüle 180976

arkadaşım hayırlı olsun ne kadara aldınız bi de internet mağazasımı bu?

kızlar bende bu gün kızılaydaki hamile mağazalarını gezdim
izgi güzel bol çeşit var yeri selanik caddesinde üst geçidin hemen altı küçücük bi yer
ebru da da çeşit çok ama ben dar paça spor kesim aradım bulamadım
happy hamile ebruya yakın bi yerde sıhhiye ordu evinin karşısındalar zafer çarşısını geçince kotları fena değil
bide traffic die bi yere baktım ama genelde o da klasik kesimdi yine aynı civarda.
gamanın giriş katında(metro tarafı) hell klar outlet var baya güzeldi 50şer tlye kot kapri ve bej rengi dar paça düşük bel kanvas pantolon aldım salopetleri ve elbiseleri de çok cici. çeşit çoook
lcw bakanlık şubesinde çok çeşit yok ama gri kanvas aldım rahat kesim 35 tl
diğer mağazalarda 6o-90 arası kumaşlar 85-110 arası kotlar ben hesaplı aldım sanırım 5 taksit yaptı hell klar daha üst bakmadım olanlar yetiyo daha göbeğim çok değil ama pantolonlar sıkmaya başlamıştı.
ykm de de varmış bişiler ama vaktim kalmadı çok dolandık. gördüğüm bi kaç yere daha uğradık ama kayda değer olanları bunlar. seçmekte çok zorlandım. genelde klasik yüksek bel geniş paça var anlamıyorum hamilelik yaşı max 35-40 iken yaşlı kıyafeti gibi tasarımlar neden yapılır.yazın converse altına giyicem paçalar dar olsun deyince tipime bakıp gülüyolar. renkler koyu boğucu. yada bende sorun spor markaların kesimlerine alıştım özellikle kotları garipsedim bilemiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşkar geceliklerinizi kesınlıkle ınce ve kısa kollu alın ben ocak annesıyımm ocakta bıle kısa kollu gıydım hastaneler cokkk sıcak
hanı kımse hafta sonu ındırımlerını yazmamıs...ben gezdım oglusuma oyun halısı aldık bugun cok uykusu varrdı oynayamadı ınş yarın oynarr.sız neler gordunuz bugunlerde

kızlar bende bu gün kızılaydaki hamile mağazalarını gezdim
izgi güzel bol çeşit var yeri selanik caddesinde üst geçidin hemen altı küçücük bi yer
ebru da da çeşit çok ama ben dar paça spor kesim aradım bulamadım
happy hamile ebruya yakın bi yerde sıhhiye ordu evinin karşısındalar zafer çarşısını geçince kotları fena değil
bide traffic die bi yere baktım ama genelde o da klasik kesimdi yine aynı civarda.
gamanın giriş katında(metro tarafı) hell klar outlet var baya güzeldi 50şer tlye kot kapri ve bej rengi dar paça düşük bel kanvas pantolon aldım salopetleri ve elbiseleri de çok cici. çeşit çoook
lcw bakanlık şubesinde çok çeşit yok ama gri kanvas aldım rahat kesim 35 tl
diğer mağazalarda 6o-90 arası kumaşlar 85-110 arası kotlar ben hesaplı aldım sanırım 5 taksit yaptı hell klar daha üst bakmadım olanlar yetiyo daha göbeğim çok değil ama pantolonlar sıkmaya başlamıştı.
ykm de de varmış bişiler ama vaktim kalmadı çok dolandık. gördüğüm bi kaç yere daha uğradık ama kayda değer olanları bunlar. seçmekte çok zorlandım. genelde klasik yüksek bel geniş paça var anlamıyorum hamilelik yaşı max 35-40 iken yaşlı kıyafeti gibi tasarımlar neden yapılır.yazın converse altına giyicem paçalar dar olsun deyince tipime bakıp gülüyolar. renkler koyu boğucu. yada bende sorun spor markaların kesimlerine alıştım özellikle kotları garipsedim bilemiyorum.

cnm güle güle kullan öncelikle.kaç haftalık hamilesin ben 11 haftayım ve bütün pantolonlarım sıkıyo.şu dönemde gebe kıyafetlerinin olmayacağını söylüyorlar minimum kaç haftalıktan başlıyor gebe kıyafetleri.dün ben de defaktodan etek aldım beli lastikli.normalde etek giymiyrm ama deneyecem rahatlık için.ayrıca normal bedenimden 1 beden büyük göğüs altından lastikli gömlekler aldım.hamiş kıyafetleri için erken dienler var.asıl sorun bende dar paça pantolon giyiyorum normal kesimleri tercih etmiyorum.gimanın içinde mi var güven parkın karşısındaki metro girişinden.elbise düşünüyrum.vr dar paça pantolon:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar ben de dün ankamall deydim migrosta oyuncaklar da indirim vardı.%50 bebişimin ilk alışverişini yaptık babasıyla.cinsiyeti belli olmadığı için her kız ve erkeklere yönelik ortak oyuncaklar aldık.
eğzersiz arkadaşım 40 TL
eğlenceli oyun topum 15 TL
banyo oyuncakları 10 TL
cıngırak 5 TL
müzikli çıngırak 15 TL

ayrıca kızlar cihıco ya baktım çıtçıtlı badiler 19-24 ile başlıyor fiyatlar bana uçmuş gibi geldi.:nazar::nazar::nazar:

cnm güle güle kullan öncelikle.kaç haftalık hamilesin ben 11 haftayım ve bütün pantolonlarım sıkıyo.şu dönemde gebe kıyafetlerinin olmayacağını söylüyorlar minimum kaç haftalıktan başlıyor gebe kıyafetleri.dün ben de defaktodan etek aldım beli lastikli.normalde etek giymiyrm ama deneyecem rahatlık için.ayrıca normal bedenimden 1 beden büyük göğüs altından lastikli gömlekler aldım.hamiş kıyafetleri için erken dienler var.asıl sorun bende dar paça pantolon giyiyorum normal kesimleri tercih etmiyorum.gimanın içinde mi var güven parkın karşısındaki metro girişinden.elbise düşünüyrum.vr dar paça pantolon:nazar::nazar::nazar:

bana sormamışşın ama bende fıkrımı yazayım benımde 3 aylıkken falan kıyafetlerım dar gelmeye basladı ben lcw den genıs kıyafetler aldım bence dırek hamıle gıyıme bakmayın cunku dogumdan sonra dogum kılolarınız hemen gıtmeyecek normal genıs kıyafetler alırsan o zamanda gıyebılırın ben hamıle kıyafetını 5.ayda falan aldım hep genıs gomlekler gıydım ve halada aldıklarımı gıyıyorum cunku hala dogum kılolarım var:(( sadece 3. ay hamile pantolonu almıstımm

günaydın kızlar ben de dün ankamall deydim migrosta oyuncaklar da indirim vardı.%50 bebişimin ilk alışverişini yaptık babasıyla.cinsiyeti belli olmadığı için her kız ve erkeklere yönelik ortak oyuncaklar aldık.
eğzersiz arkadaşım 40 TL
eğlenceli oyun topum 15 TL
banyo oyuncakları 10 TL
cıngırak 5 TL
müzikli çıngırak 15 TL

ayrıca kızlar cihıco ya baktım çıtçıtlı badiler 19-24 ile başlıyor fiyatlar bana uçmuş gibi geldi.:nazar::nazar::nazar:

chiccodan falan cıtcıtlı almadım ben cunku hemen kuculuyor verdıgımız paraya yazık bence en guzel cıtcıtlı mothercare de ama oda biraz pahalı dersen lcw de ıyı...

17 deyim ben. senin gibi 1 beden büyük pantolonlarla idare ettim ama artık onlarda sıkıyo gamanın içinde canım gima değil

bana sormamışşın ama bende fıkrımı yazayım benımde 3 aylıkken falan kıyafetlerım dar gelmeye basladı ben lcw den genıs kıyafetler aldım bence dırek hamıle gıyıme bakmayın cunku dogumdan sonra dogum kılolarınız hemen gıtmeyecek normal genıs kıyafetler alırsan o zamanda gıyebılırın ben hamıle kıyafetını 5.ayda falan aldım hep genıs gomlekler gıydım ve halada aldıklarımı gıyıyorum cunku hala dogum kılolarım var:(( sadece 3. ay hamile pantolonu almıstımm

evet haklısın hemen başlamamak lazım bide kıyafetler geniş olunca insan farkında olmadan daha çok yiyo ve kilo alıyo ben 1 tane büyük beden pantolon aldım eski pantolonlarımın da düğmelerini öne alıp idare ettim 4 ay ama artık 5 e gidim mecburen pantolonları aldım. üstü hala almıyorum zaten hamile mağazalarındakiler gereksiz pahalı elbiselere ok ama bluzler normal mağazalarda daha hesaplı robadan giysiler moda zayen şu ara onlardan alırım bide çok bol sevmiyorum ben varsın göbeğim fırlasın önden napiimm :1:

Back