kızlar alışveriş yavaşladı yada pek kimse uğramıyo galiba. topiğe 2-3 kişi yazan. bu ara örgüye merak saldım ben ama örnek bulamıyorum 80lerden kalma örnekler var nette komik komik şeyler el kadar bebelere dantelimsi şeyler giydirmişler boyuna gülüyorum sitedeki topiklerde de hep aynı şeyler var siz ne alemdesinizz?
doğumdan sonra hiiç gitmedim ama belki yaza karşılaşırız
canım ayakların şişeceginden kapalı olmasın terlik
canım 3 çıtçıtlı 2 zıbın takımı 1de tulum koy battaniye,eldiven şapka koy ben öğlenine çıkmıştım 1 takım giydi sadece ama en kötü ihtimalle sezeryan olusan 2 gün kalıyosun
canım benim kız 2780 doğdu ama hemen tombik oluveriyolar
sağlıkla gelsin inş prensesin
canım biz arabayı 180 alldık kraftın jenny markası çift yönlü,tam yatıyo, hafif bi kolumda zeynep varekn bi kolulmla katlayıp taşıyabiliyorum ve katlanınca kapı arkasında duruyo yani az yer kaplıyo acity botti bebeden aldık
Evet, biraz pahali ama kaliteli oldugu soyleniyor. Dun botti bebe'yi aradim internette, ama sitesi acilmiyordu. Daha sonra baska bir forumda buldum. Cukurambar'da Ambrosia Carsisi'nin icindeymis. Ama dun vaktim olmadi gidemedim. Acity'in icinde de oldugunu bilmiyordum.
Dun e-bebek magazasina gidip Funnababy urunlerine baktim. Bir (buyuyebilen) besik-karyolalar icin olanlar(8 parca-70*130 ya da 80*140):
Funnababy Funnababy Train Uyku Seti 70*130 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Bir de park yatak icin olanlar(5 parca-90*120) var:
Funnababy Funnababy Sheep Oyun Parkı Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
eger park yatagi buyuk birsey alirsan, butuk ebatli olanlardan alip kiviriverirsin.
Ben Funnababy park yatak uyku seti ve perdesini dusunuyorum:
Funnababy Funnababy In my Car Perde | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Bir de TAC'in nevresimlerine bakacagim. O da kalitelidir. Kristal nerede satiliyor?
Minico'yu hic duymamistim. Oraya da gidip bakmak lazim. Tavsiye icin tesekkiurler!
evet canım temmuz ortalarında nasipse doğumum, beğendiğim parçalrını koysam yeter o zaman hastane çıkışlarının, aslında hastane cıkışı olarak bile almasakta olurmuş, beğendiğimiz şeyleri parça parça olarak alsak daha iyiymiş.. hepsi aynı renk olmazdı değişik olurduu
Ayy benim meleğimde mi öyle tombiş olucak doğduktan sonra :69
dün baktım ama yoktu güzel bişey lcw de bulursam şöle güzel bişey cok iyi olurr.. ceyodada güzel terlıkler var ama yanlış hatırlamıyorsam 80tl idi.. yıkanabiliyoırmuşş..o kadar paraya 10 çift alırım yıkamam atarım dedım bende7 lira nerde 80 lira nerde her mağazasına bakmam lazım 2 ay önce varsa şimdide vardır belkı canım sağol.. hastane çıkışınada belkı 1 tane daha battaniye ekliyebilirsinn.. ama kıyafet olarak yeter bence..
80 lira çok pahalı gerçekten,hiç gerek yok.Lcw ler den birinde bulursun mutlaka yada loituma nın terliğide güzelmiş.Dediğim gibi 5 li bi takım ve kendi oluşturduğum takıma karar verdim.Evet 2 de penye battaniye koyarsam tamamdır
Hamileliğmin başından beri birçok hastane ve doktor gezmiş biri olarak güven hastanesi için şunları söyleyebilirim:Güven hastanesi gayet iyi bir hastane,yeni doğan ünitesini araştırmıştım,Ankara'da en iyiler arasında.Hemşireleri çok güler yüzlü.Odalarda çok güzel.Ben orada Sedat Cömert'e gittim birkaç defa.Çok tecrubeli,herkesin tavsiye edeceği bir doktor,yalnız biraz soğuktur.Ama benim bırakma sebebim aşırı yoğun olması.Çok fazla hastası var,birçok insan için bu iyi bir referansken benim için öyle olmadı çünkü ben doktorumun bi dahaki randevuda beni hatırlamasını isterim.Tabii benim Sedat beye biraz geç gitmiş olmamda bunda etkili olmuş olabilir.Akay'la evim arasında bikaç bina olmasına rağmen tercih etmedim çünkü hastane olarak çok olumsuz eleştiri duydum ama gidip gözümle gördüm diyemem.Akrapol de Bülent Alp Aydın her açıdan harika bir doktordur.Onunla ve hastaneyle ilgili daha önceki yazdıklarımızı okuyabilirsin.Ben şuan Medicana da Yusuf Üstün'e gidiyorum.Oldukça memnunum.Çok ilgili ve hiçbir ayrıntıyı atlamayan bir doktor ve kendisine 6.ayımdan sonra başlamış olmama rağmen beni,şikayetlerimi,verdiği ilaçları bile unutmuyor :)Ama bazen kendisine ulaşmak zor olabiliyor,hastanenin telefon hatları berbat ama bi şekilde cepten ulaşabiliyorum Yusuf beye.Ay ne uzun yazdım ya :)Bugüne kadar bu konuda çok sıkıntı çektiğim için yardımcı olmak istedim :)kızlarrrr merhaba nasılsınız ,konuyla alakasız bılıyorum ama lutfen yardım edın bana,ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
kızlar alışveriş yavaşladı yada pek kimse uğramıyo galiba. topiğe 2-3 kişi yazan. bu ara örgüye merak saldım ben ama örnek bulamıyorum 80lerden kalma örnekler var nette komik komik şeyler el kadar bebelere dantelimsi şeyler giydirmişler boyuna gülüyorum sitedeki topiklerde de hep aynı şeyler var siz ne alemdesinizz?
Haftasonları nete girmek nasip olmuyor banaTemizlik,son hazırlıklar,koşturmaca derken iş yerimde yorulduğumdan daha fazla yoruluyorum Bu hafta sonu prensesimin yatak odası takımı geldi :) Odası çok cici oldu.Sadece perdesi,halısı ve tavan abajuru kaldı odası için almamız gereken.Kıyafet için artık çok harcama yapmamaya çalışıyorum.Kuzenlerimin 1 ve 2 yaşında bebekleri var,dolaplar dolusu kıyafet almışlar,içlerinde sadece 1 kez giydirdikleri bile var,hepsi öyle temiz ve yeni ki geri kalan eksiklerini oradan tamamlamaya karar verdim,o yüzden çok fazla araştırma yapıp buraya yazamıyorum.Ama duyduğum şeyler olursa mutlaka yazıcam.Örgüye gelince hiç denemedim bugüne kadar.Saolsun kayınvalidem çok hoş şeyler örüyor ama ilk toruna o kadar efor sarfetmiş ki,yoruldum buna fazla öremiyorum diyor :)Yine de yavaş yavaş örüyor birşeyler...Ha tabii anneannecimde örüyor bir yandan.
Hafta sonunun acısını çıkardım galiba,çenem fena düştü :)
selam hanımlar uzun suredır rahat rahat gıremedım bebişimle anneannemıze gıttık dun evımıze donduk artık sık sık yazabılırım nasıl gıdıyor hazırlıklar alısverısler....
canım valla ben hiç alışveriş yapamıyorum..okadar kararsız oldumki anlatamam... birde çevremdekiler hemen büyücek, çok alma filan dedikçe mağazalara girip elim boş çıkıyorum desem yeridir..ulusa gittim geçen hafta o büyük bebek mağazaları neler var neler beğeniyorum acaba giyermi gerek olurmu? diye tereddütte kaldım çöp alamadımm,,eşimle değil annemle çıkacam zaten artık alışverişe.. birde benım şöyle bir sorunum varki kızlar eltiminde bebeği var daha 1 yaşında değil onlar kıyafet getirmişler kocaman bir poşet hiç yoksa 20 tane çıtçıtlı badi var öyle söyliyimm.. eşim, kaynanam filan onları giydireceğimi başka kıyafet almıcamı zannediyorlar.. uygun bir zamanda kavgasını etmem lazım kaynanamla birlikte oturuyoruz ne alıp gitsem eve ne gerek vardı diyor benı sınırlendırıyor.. bende aldıklarımı anneme bırakıyorum artık.. ben böyle insanı hiç sevmem burnumun dibinde bitti sanane demi yani senmi verdin parasını.. tırnak makası almışım tırnaklımı doğacak ne gerek vardı dıyo şaka gibi tırnağı uzayınca çıkıp alacaktık herhalde..ben o yüzden annemle tek seferde alıcam bebeğimin kıyafetlerini.. annem al dio ilk çocuğun hevesin kalmasınn..
canım olurmu bence alabılecek durumun varsa al...sonucta ıcınde kalacak almazsan ayrıca ılk cocugunsa zaten ıkıncıde gıyer aldıklarını...ben sana kullandıklarımı yazayım belkı fıkır verır bebegımın 3.ayı bıtıyor.
yaklasık 8 tane cıcıtlı badi
2 tane takım hastane cıkısı ama hastane cıkısı gereksız onun yerıne kendın takım olustur cunku hastane cıkısının ıcındekı bazı parcalar kullanılmıyorr
eldıven sapka
agız mendılı yaklasık 10 tane
ayrıca yelek orgu veya kalın penye 4 tane falan
8 tane falanda takım cunku cok kusuyorlar
ben camasırlarını haftada 1 yıkıyorum daha sık yıkarım dersen daha az alabılırsın
3 cıft corap aklıma gelenler bunlar
canım valla ben hiç alışveriş yapamıyorum..okadar kararsız oldumki anlatamam... birde çevremdekiler hemen büyücek, çok alma filan dedikçe mağazalara girip elim boş çıkıyorum desem yeridir..ulusa gittim geçen hafta o büyük bebek mağazaları neler var neler beğeniyorum acaba giyermi gerek olurmu? diye tereddütte kaldım çöp alamadımm,,eşimle değil annemle çıkacam zaten artık alışverişe.. birde benım şöyle bir sorunum varki kızlar eltiminde bebeği var daha 1 yaşında değil onlar kıyafet getirmişler kocaman bir poşet hiç yoksa 20 tane çıtçıtlı badi var öyle söyliyimm.. eşim, kaynanam filan onları giydireceğimi başka kıyafet almıcamı zannediyorlar.. uygun bir zamanda kavgasını etmem lazım kaynanamla birlikte oturuyoruz ne alıp gitsem eve ne gerek vardı diyor benı sınırlendırıyor.. bende aldıklarımı anneme bırakıyorum artık.. ben böyle insanı hiç sevmem burnumun dibinde bitti sanane demi yani senmi verdin parasını.. tırnak makası almışım tırnaklımı doğacak ne gerek vardı dıyo şaka gibi tırnağı uzayınca çıkıp alacaktık herhalde..ben o yüzden annemle tek seferde alıcam bebeğimin kıyafetlerini.. annem al dio ilk çocuğun hevesin kalmasınn..
canım olurmu bence alabılecek durumun varsa al...sonucta ıcınde kalacak almazsan ayrıca ılk cocugunsa zaten ıkıncıde gıyer aldıklarını...ben sana kullandıklarımı yazayım belkı fıkır verır bebegımın 3.ayı bıtıyor.
yaklasık 8 tane cıcıtlı badi
2 tane takım hastane cıkısı ama hastane cıkısı gereksız onun yerıne kendın takım olustur cunku hastane cıkısının ıcındekı bazı parcalar kullanılmıyorr
eldıven sapka
agız mendılı yaklasık 10 tane
ayrıca yelek orgu veya kalın penye 4 tane falan
8 tane falanda takım cunku cok kusuyorlar
ben camasırlarını haftada 1 yıkıyorum daha sık yıkarım dersen daha az alabılırsın
3 cıft corap aklıma gelenler bunlar
canım yaz bebeği diye fazla örülmüyor.ben birşeyler ördüm.hatta ekledim siteye.linkini vereyim.annemde kış için ördü.6 aylık 1 yaşında giyebileceği şeyler.kızlar alışveriş yavaşladı yada pek kimse uğramıyo galiba. topiğe 2-3 kişi yazan. bu ara örgüye merak saldım ben ama örnek bulamıyorum 80lerden kalma örnekler var nette komik komik şeyler el kadar bebelere dantelimsi şeyler giydirmişler boyuna gülüyorum sitedeki topiklerde de hep aynı şeyler var siz ne alemdesinizz?
örgülerimizin bulnduğu konunun linki arkadaşlar.çok basit ve sade örgüler oldu.bende çok dantelli işlemeli şeylerden hoşlanmıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/422460-acemi-annenin-orguleri.html
selam hanımlar uzun suredır rahat rahat gıremedım bebişimle anneannemıze gıttık dun evımıze donduk artık sık sık yazabılırım nasıl gıdıyor hazırlıklar alısverısler....
Haftasonları nete girmek nasip olmuyor banaTemizlik,son hazırlıklar,koşturmaca derken iş yerimde yorulduğumdan daha fazla yoruluyorum Bu hafta sonu prensesimin yatak odası takımı geldi :) Odası çok cici oldu.Sadece perdesi,halısı ve tavan abajuru kaldı odası için almamız gereken.Kıyafet için artık çok harcama yapmamaya çalışıyorum.Kuzenlerimin 1 ve 2 yaşında bebekleri var,dolaplar dolusu kıyafet almışlar,içlerinde sadece 1 kez giydirdikleri bile var,hepsi öyle temiz ve yeni ki geri kalan eksiklerini oradan tamamlamaya karar verdim,o yüzden çok fazla araştırma yapıp buraya yazamıyorum.Ama duyduğum şeyler olursa mutlaka yazıcam.Örgüye gelince hiç denemedim bugüne kadar.Saolsun kayınvalidem çok hoş şeyler örüyor ama ilk toruna o kadar efor sarfetmiş ki,yoruldum buna fazla öremiyorum diyor :)Yine de yavaş yavaş örüyor birşeyler...Ha tabii anneannecimde örüyor bir yandan.
Hafta sonunun acısını çıkardım galiba,çenem fena düştü :)
al tabi allahım ya tabi olanları da kullansın ama hiçç bişeyde de hevesin kalmasın ben evlenirken kimse bişeye karışmadı dünya borca girdik ödeyemeyiz diye en ucuzları aldım salak gibi şimdi öyle pişmanım ki borçlar 1 senede bitti 2mizde çalışıyoruz sonuç: içime sinmeyen sevmediğim eşyalarla yaşıyorum. bi 4-5 yıl daha katlanmam lazım ev alalım ki eşyalar değişsin. bebekte öle yapmicam valla seneye taşınıcaz lojmanlar daracıkmış oda falan yapamam ama geri kalanlarıbeğenime göre alıcam
kızlar sincanda eski yimpaşın yerine kurulan kardelen bebe mağazası varmış çok uygunmuş fiyatları yolunuz düşerse bakın derim beşik içinde sitelerde farklı modellerde beşikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?