• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnm sat 27 kasım aslında ben eylül annesi olucam ama sezeryan olacağı için ağustosa denk geliyo
aslında normal doğum yapsam ne güzel olur

sevgiii nereye şekerimmm geldim ben hihihi

slm kızlarrrr
dün yaptığım testle bende sizlere katılıyorum

ben 2009 nisan annesiyim
bi tanecik oğluşum vaar

oğluma kardeş düşünüyodum fakat
biraz erken geldi hayırlısı olsun
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
bebişlerimizi sağlıklı kucamığıza alalım inşallah

mide bulantılarınız başladımı?

hoşgeldin
hayırlı olsun. bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah :16:
ne kadarlık hamişsin :49:
benim başladı bulantılarım
hele bugün çok fenaa :18:

selam kızlar bende geldim en son adetim 23 kasımdı işte bu da ağustos 29 una falan denk geliyor.neler yaşıyorsunuz merak edıyorum benım hiç mide bulantım yok ultrasona da giremedim daha.hastanede olamdığı için inş haftaya merkeze gidecez o zaman göreceğim bebebğimi çok merak edıyorum.

bu haftalarda bebeğin hareketini anlayabilir miyiz ya netten araştırdım bu haftalarda böyle gaz kabarcıkları gibi olurmuş ben dün farkettim yoksa psikolojık mı ya

ayy benım eşim bugun çalışıyo olay çıkmış çok sınır oldum..senın nasıl gıdıyo hamılelık

polis mi eşin? valla benim hamilelik şimdilik iyi 2 gün önce çok çok az kahverengi leke görünce tırstım oyüzden bu aralar kendimi yormamaya ve genelde uzanmaya çalışıyorum.. senin ilk bebişinmi olucak nurcan benim ilk bebeğim olucak bundan önce 2009 nisan ayında bir düşüğüm var.. düşük sonrası 1 yıl gebelik yasağı verilmişti çok şükür geldi mercimeğim :34: bu arada 31 yaşındayım sen kaç yaşındasın?

polis mi eşin? valla benim hamilelik şimdilik iyi 2 gün önce çok çok az kahverengi leke görünce tırstım oyüzden bu aralar kendimi yormamaya ve genelde uzanmaya çalışıyorum.. senin ilk bebişinmi olucak nurcan benim ilk bebeğim olucak bundan önce 2009 nisan ayında bir düşüğüm var.. düşük sonrası 1 yıl gebelik yasağı verilmişti çok şükür geldi mercimeğim :34: bu arada 31 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
asker cnm.23 yaşındayım.benım hiçbirşey gelmiyor işte inanır mısın.inş bişey olmaz da.akıntım var baya.halsizlik oluyo arada her işi de görürüm yani şaşırıyorum.kollarını yukarı kaldırma derler bazen hafifçe kaldırıyorum mecburen.allahım bişey olmasın bebeğime de yani hamile mmiyim diyom ya.ilk bebeğim evet.

slm arkadaslar:)))) evden cıkmadaN MSJ ATIM DEDİM hepinizin yeni yıllını kutlarım yeni yılda tüm dileklerimiz kabul sevdiklerimiz yanınmızda olsun hep mutlu olun bebişlerle :))

bu arada arkadaslar sabah korkmustum ya doktora gittim Allahtan hiç bisey yokmus :)))enfeksiyon olmus bebişin kalp atışıda iyi:)))ama normal kontrole 1 ay sonra gitcektim ama simdi 2hafta sonra cagırdı ama olsun benim için daha iyi :))))bide yat dedi fazla yorma kendini dedi haber verim dedim hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmmmm:54:

slm arkadaslar:)))) evden cıkmadaN MSJ ATIM DEDİM hepinizin yeni yıllını kutlarım yeni yılda tüm dileklerimiz kabul sevdiklerimiz yanınmızda olsun hep mutlu olun bebişlerle :))

bu arada arkadaslar sabah korkmustum ya doktora gittim Allahtan hiç bisey yokmus :)))enfeksiyon olmus bebişin kalp atışıda iyi:)))ama normal kontrole 1 ay sonra gitcektim ama simdi 2hafta sonra cagırdı ama olsun benim için daha iyi :))))bide yat dedi fazla yorma kendini dedi haber verim dedim hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmmmm:54:
senınde yeni yılın kutlu olsunn.

agustos anneleriii insaallah peş peşe agustosta saglıkla sıhatle bereketiyle yavrularımızı dünyaya getiririzz insaallah kızlar yeni yıldan sadece saglık mutluluk ve huzur diliyorum hepimiz için ve kendim için.insaallah hamiş olmak isteyenler bebek isteyenlerde insaallah en kısa sürede dileklerine kavusurlar.:49:

kızlar benide eklein listenize benim 3. bebeğim olacak diğerleri ikizdi ve tüp bebek yötemiyle olmuştu bu ise tamamen doğal :) benim doğum 26 ağustos gözüküyor henüz dr.a gitmedim pazartesi gidecem umarım keseyi görürüm :)

hoşgeldin
hayırlı olsun. bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah :16:
ne kadarlık hamişsin :49:
benim başladı bulantılarım
hele bugün çok fenaa :18:
tşkler
ben daha 4 haftalık hamileyi
en son sat 27 kasım
bnm bulantılarım çok hafif
ilk hamileliğimde çok fenaydım
12. haftaya kdr devam ediyo böyle sonra düzeliyosun
tavsiyem çubuk kraker yemen mideni bastırıyo
bu haftalarda bebeğin hareketini anlayabilir miyiz ya netten araştırdım bu haftalarda böyle gaz kabarcıkları gibi olurmuş ben dün farkettim yoksa psikolojık mı ya

hihiihihihi daha hissetmen imkansız
çünkü bebeğin şuanda iğne başından dahada küçük
ancak 19. haftadan sonra hissedersin

ben dr.a gitmeyi henüz düşünmüyorum
çünkü daha çok yeni 2 aydan önce gittiğinizde zaten vajinal ultrasondan bakılıyo
o da pek sağlıklı değilmiş

asker cnm.23 yaşındayım.benım hiçbirşey gelmiyor işte inanır mısın.inş bişey olmaz da.akıntım var baya.halsizlik oluyo arada her işi de görürüm yani şaşırıyorum.kollarını yukarı kaldırma derler bazen hafifçe kaldırıyorum mecburen.allahım bişey olmasın bebeğime de yani hamile mmiyim diyom ya.ilk bebeğim evet.

ayyy ilk hamileliğimde bende böyleydim
hiçbişey olmaz cnm merak etme
pamuk ipliğine bağlı değil ya
istediğin herşeyi yapabilirsin
benm 11 kilo oğlum var kucağımda dolanıyorum 1 aydırda hamile olduğumu bilmediğim için
ne ağır işler yapmıştım

kurtcuklarımızı döktük geldik:)sakin sakin döktüm kurtlarımı:)
ya kızlar benim akıntım var azda olsa var neden acaba bişey yok dimii

Back
X