• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İkinci gebeliği olan annelere bişey sormak istyorum , bu sersemlik , halsizlik halinin 3. veya 4. aydan sonra geçeceğini söylüyorlardı , bende 1-2 ay sonra eski hayatıma dönücem diye hayal ediyorum :))ama dün bi arkadaşımla görüştüm 5 aylık falan o,,azladı ama geçmedi hala halsizim uykusuzum diyo , 9 ay bitene kadar böyle mi olucak??? :(((( yani öyleyse napalım bebiş için katlanıcaz tabi ama ben ck tembel oldum yaa hiçbişey yapamıyrum ....

İkinci gebeliği olan annelere bişey sormak istyorum , bu sersemlik , halsizlik halinin 3. veya 4. aydan sonra geçeceğini söylüyorlardı , bende 1-2 ay sonra eski hayatıma dönücem diye hayal ediyorum :))ama dün bi arkadaşımla görüştüm 5 aylık falan o,,azladı ama geçmedi hala halsizim uykusuzum diyo , 9 ay bitene kadar böyle mi olucak??? :(((( yani öyleyse napalım bebiş için katlanıcaz tabi ama ben ck tembel oldum yaa hiçbişey yapamıyrum ....

canım yok ben 3.aydan sonra çok enerjiktim sadece kusmalarım vardı ama beni etkilemiyordu.ama bir arakadaşım hep yaşadı onu oda kan değerleri çok düşüktü o yüzden halsizdi hep.eğer değerlerin normal olursa hiçbişeycik olmaz kendini dinç hissedersin.

canım yok ben 3.aydan sonra çok enerjiktim sadece kusmalarım vardı ama beni etkilemiyordu.ama bir arakadaşım hep yaşadı onu oda kan değerleri çok düşüktü o yüzden halsizdi hep.eğer değerlerin normal olursa hiçbişeycik olmaz kendini dinç hissedersin.

inşallah senin gibi olurum canım,bu tembellik moralimi bozuyo ,olursada katlanırım tabi ama ne yemek yapabiliorum ne temizlik ...

inşallah senin gibi olurum canım,bu tembellik moralimi bozuyo ,olursada katlanırım tabi ama ne yemek yapabiliorum ne temizlik ...

bozma moralini geçer canım.hatta eşim bana bu halinle bu enerjiyi nasıl buluyorsun diyordu.ama şuan benimde halim yok ama minik bır kızım var onun için mecburen yemek herşey yapmak zorundayım temzilikte yapmak zorundayım eşim hiç o konulardan anlamaz ona kalsa yapma kalsın diyor ama içim rahat etmiyor düşe kalka her işimi yapıyorum.

geçer cnm geçer ben ilk hamişliğimde inan işyerinde wc yee kadar bile yürüyemiyordum
ama 3.aydan sonra geçti kafam kalkmıyordu sonra çok rahat geçirdim
inş.seninde öyle olur cnm

gelişimci nbr hayatım mutlu seneler. nasılsın bızım burda christmas tatili dr a hala gıdemedik. ama iyiyim sadece demir hapını almıyorum tuvalet olayım bıraz duzene gırdı. ama mıde bulantısı ve agrısı benı bıtııyor.yatak bıle topluyamıyorum ıkı gundur. sadece uzanıyorum:59:

bozma moralini geçer canım.hatta eşim bana bu halinle bu enerjiyi nasıl buluyorsun diyordu.ama şuan benimde halim yok ama minik bır kızım var onun için mecburen yemek herşey yapmak zorundayım temzilikte yapmak zorundayım eşim hiç o konulardan anlamaz ona kalsa yapma kalsın diyor ama içim rahat etmiyor düşe kalka her işimi yapıyorum.

Doğru söylüyosun canım mecbur olunca yapılır. Eşim sağolsun bişey demiyo yemeği falanda yapmaya çalışıo veya dışarda yiyoruz ama 9 ay sürerse buna ne kadar dayanır bilmiyorum :)))

geçer cnm geçer ben ilk hamişliğimde inan işyerinde wc yee kadar bile yürüyemiyordum
ama 3.aydan sonra geçti kafam kalkmıyordu sonra çok rahat geçirdim
inş.seninde öyle olur cnm

İnşallah canım ya valla çok istiyorum eskisi gibi enerjik olmayı , en azından ufak tefek işlerimi yapabilmeyi ....

ben de ağustos annesi olucam inşallah. nasıl şaşkınım anlatamam :) birşeylere bakayım diyorum ama sürekli kayboluyorum burda.

kızlar 2011 senesi hepimiz için çook güzel geçsin
doğacak bebişlerimiz sağlıklı,uyuyan,yiyen bebeklerden olsun
rabbim yüzümüzden gülücükleri eksik etmesin inş.
nice senelere........

biz erken çıkıcaz bugün birde öncesinde yeniyıl kutlaması var
unutmayayım diye yazdım şimdiden

Güzel ağustos anneleri , bu yıl hepimize mutluluk , sağlık, huzur , birde bebishlerimizi getirsin :))) Bir sonraki yılbaşına bebişlerimizle girmeyi diliyorum :49:, umarım güzel bir gece ve güzel bir yıl geçiririz, Mutlu Yıllar .....

merhabalar.
bende bu 8 hafalık hamileyim ve 08.08.2011 de Rabbim izin verirse bebeğimize kavusacağız.
bütün anne adaylarına Allah tamamını erdirsin inş.
2011 de bebişlerimize kavuşurus inş.
bu arada ben kendimi listeye eklemeyi beceremedim nasıl olacak bana yardımcı olur musunuz?

kızlar MERHABA
bugün içim çok güzel hislerle dolu acayip bir neşe var içimde hareketli şarkılar açıp açıp oynuyorum
inşallah hepimiz için bu 2011 hep böyle neşe dolu kıpır kıpır geçsin

kızlar MERHABA
bugün içim çok güzel hislerle dolu acayip bir neşe var içimde hareketli şarkılar açıp açıp oynuyorum
inşallah hepimiz için bu 2011 hep böyle neşe dolu kıpır kıpır geçsin

selam canımmm :3:
ne güzel hep böyle ol inşallahhhh :21::21::21::21:
bu arada elmekurdum ve izmirlizuzu hamileeeeeeeeeeeee :21::21:

2011 in engüzel anneleriiii bu sene bize inşallah sağlık mutluluk huzur ,ayrıca sağlıklı huzurlu mutlu bebişler getirsin İYİ SENELERRRRR

Son düzenleme:
ya bide bişey diycem kızlar çogumuzun facebook u vardır heralde ordada agustos anneleri diye bi sayfamız olsa ne güsel olur birbirimizi daha yakından takıp edebiliriz ben mesala her ay resim koymayı düşünüyorum bu ay foydum hemde profil yaptım:)adamel bayagıdır girmiyor umarım bi sorun yoktur acaba bu topiği açan o facedede omu açar güzel olmazmı

sevgiii nereye şekerimmm geldim ben hihihi

slm kızlarrrr
dün yaptığım testle bende sizlere katılıyorum

ben 2009 nisan annesiyim
bi tanecik oğluşum vaar

oğluma kardeş düşünüyodum fakat
biraz erken geldi hayırlısı olsun
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
bebişlerimizi sağlıklı kucamığıza alalım inşallah

mide bulantılarınız başladımı?

Back
X