herkese merhaba bu arada..
umarım herkes iyidir...
benim ara ara kahverengi akıntılarım oluyor.progestan alıyorum sabah akşam..
midem 3 gündür fena bulanıyor...iştahım kapalı zorla yiyorum sonra da midem beni öldürecek zannediyorum..
kusamıyorum ben , bu yüzden de hiç rahatlayamıyorum..gözümden yaşlar boşanıyor her defasında istemsiz olarak..
tv de bişey görünce bile midem kalkıyor..mutfağa pek giremiyorum...
bugün aile hekimimize gittim tanıştık pek tatlı dilli bi adam..kaydımı yaptırdım..çok ilgilendiler..numaralarını falan verdiler bi şey olursa ara hemen diye..
bugün biraz da vicdan azabı duyuyorum okula gitmedim..aslında çok kötü değildim ama bide nöbetçi olunca hiç gözüm kesmedi..
kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktıevde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde... neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...
tüm yönergeleri yaptım linki koplayaladım ancak çizelge bölümünü bulamıyoruum:) şimdiden teşekkürler
tlyonl2009 ben 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım çocuk için aşılama ebeler iğneler hocalar muskalar hocaya ağlaya ağlaya gittim kaynana baskısıyla bende üç harfli var denildi kaynanam beni öcü gibi gördü neyse ilaçlar derken ümidi kesmiştim hatta karasakız yakısı yaptırdım iki kere birinde sakız ta derimle beraber çıktı nefes alamama sorunu çektim haftalarca ve artık Allahım sana bırakıyorum dediğim anda oldu galiba yaşadıklarım beni bu duruma getirdi sizin dediğiniz gibi kendimi dinlemeyecem..
kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktıevde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde... neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...
Benim de kahve akıntılarım oluyo ara ara...Ödüm patladı dün gördüğümde...Ben dew öğretmenim ve korkudan 3 gün rapor aldımmmmmmm
merhabalar
25 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim ve çok heyecanlıyım:)
benimde şuanda 26 ağustos görünüyo bebğime kavuşacağım gün..
1 haftadr raporluyum sırt üstü yatmak zorundayım çünkü
bebeğim rahmimde biraz alt kısımlara tutunmuş o yüzden kahverengi lekelenmem var..
yattım sürece sıkıntım yok.. sanrım bebeğim annesi çok seviyo ve annesiniz yorulmasını istemiyo::)
hepimize hayırlı 9 aylar diyorum...
canımya inşallah karşılaşmassın bir daha.allahım sağsalim bebişini almayı nasip eylesin.
amin duan için Allah razı olsun tlyonl2009..inşallah senide hepimizide bebeklerimizden koparsın Allahım..
merhaba cnm,
dinlen yorma kendini.
umarim hersey yolunda gider, hepberaber sgalikli bi sekilde 9 ayi tamamlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?