canım yok bişey kaçırmadın ben doğumdan sonra 4-5 kilom kalmıştı veremiyorsum bir arakadaşın tavsiyesiyle monti diyetine başladım.sağlıklı düzenli beslenme gibi bişey ama 1,5 kilo verdim ve hamile kaldım şimdide ona uygun beslenmeye çalışıyorum .
cnm aynı durum bende de var inanırmısın pantolonlarım olmuyor
şimdiden hamilelik pantolonunu giyiyorum, 2.lerde karın zaten
genişlediği için otomatikman daha da büyüyor :-((
diğeri için bende yorum yapamayacam ama sanmıyorum
işyerinden bazı arkd.göğsün acırsa oğlan (ilkinde öyleydi) acımazsa kız diyor
eğer bunda da çıkarsa öyledir diycem
zor bi soru.ama iksindede baksan .bana söyle merak ettim bende bakayım.kaç doğumlusun? satın kaç?
istanbul' dayım cnm, finans bölümündeyim cnm
zor bi soru.ama iksindede baksan .bana söyle merak ettim bende bakayım.kaç doğumlusun? satın kaç?
tatlım 13kasım 1983 doğumluyum 8kasımda son adet tarihim ama anlatmıştım dr 18 kasım olarak alıcak satımı geç yumurtlama yüzünden şimdi ben kasım ayında 26ımı bitirdim o ayda hamile kaldım bitirdigim yaşamı girdigim yaşamı bakıcam anlamadım 26 yaş kız 27 yaş erkek
canım yok bişey kaçırmadın ben doğumdan sonra 4-5 kilom kalmıştı veremiyorsum bir arakadaşın tavsiyesiyle monti diyetine başladım.sağlıklı düzenli beslenme gibi bişey ama 1,5 kilo verdim ve hamile kaldım şimdide ona uygun beslenmeye çalışıyorum .
canım bence 27 yaş kasım diye bakıcan yani erkek.çünkü 18 kasım sat görülüyor dedin ama şöyle bi durumda var döllenmende kasım sonu aralık başı .kasımda aralıkta erkek görülüyor...bu arada doğum tarihin yıl ay tamamen doğrumu?geç erken yazdırma durumu varmı acaba...satın 8 kasımsa bile yine döllenme 27 yaşa giriyo..bunlar tahmin tabi.bence böyle...
canım bence 27 yaş kasım diye bakıcan yani erkek.çünkü 18 kasım sat görülüyor dedin ama şöyle bi durumda var döllenmende kasım sonu aralık başı .kasımda aralıkta erkek görülüyor...bu arada doğum tarihin yıl ay tamamen doğrumu?geç erken yazdırma durumu varmı acaba...satın 8 kasımsa bile yine döllenme 27 yaşa giriyo..bunlar tahmin tabi.bence böyle...
ben hamile kalmadan önce 91dim iki hafta montiyle 87 oldum sonra hamile olduğumu öğrenmeden biraz önce bi iştahım açıldı şuan 88-89 kiloyum ama montiye devam edicem eğere yemek krizine girmez sağlıklı şekilde hamileliğime devam edebilirsem. şuab hamileliğim çok yeni sabahları miğdem kazınıyo okadar bide dün kahverengi leke geldi azıcık..
ben hamile kalmadan önce 91dim iki hafta montiyle 87 oldum sonra hamile olduğumu öğrenmeden biraz önce bi iştahım açıldı şuan 88-89 kiloyum ama montiye devam edicem eğere yemek krizine girmez sağlıklı şekilde hamileliğime devam edebilirsem. şuab hamileliğim çok yeni sabahları miğdem kazınıyo okadar bide dün kahverengi leke geldi azıcık..
canım netten baktım şimdi bulamadım.bilgi edinmek istedim ama yok.nereden bulurum.....evet canım devam etmek laızm yeterince sağlıklı bir beslenme şekli.aman canım dikkat et fazla yorma kendini.benimd emidem kazınıyor çok fazla domatesle yatıştırıyorum her gece:)
canım netten baktım şimdi bulamadım.bilgi edinmek istedim ama yok.nereden bulurum.....
iki haftada 4 kilo süper valla..ya evet aslında iki hafta kadar yapılabilir bence.bende yapim bari iki kilo versem kar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?