meda hayatım benim de çok çarpıntım taşikardim ve aritmim var canım bundan önceki gebeliğimdede aynı sorunum vardı hatta kalp doktoruna gittim herşey normal dedi ilaç filan vermedi şimdi yine aynı dertten muzdaribim ama katlanıyorum yapıcak birşey yok
cinsiyet testi nasıl yapiliyor ?
geçimşi oku oku bitmedi kızlar
bugün dayanamaıdm kuaförüme gittim manikür yaptırdım kaş aldırdım kendime geldim valla bakımsızlıktan da bunalıma giriyormuşum doktorum duymasın ama dayanamadım artık çok canım sıkıldı ve psikolojim bozuluyor böyle yat yat
töbe Allahım koparmasın diyecektim inşallahda koparmaz bizden
aaaaaaa olmazzz
sabırsız seni.
kurtlandın dimi.
yat yatta nereye kadar dimi ama
olacak varsa ne kadar kollasan da olur ama
sen yine fazla gezip tozma emi
kendine gelmişsin şimdi yatmaya devam
güzel güzel
tylon merhaba duyduğuma göre sende monticiymişsin :) bende monticiyim ve hamilelik döneminde de devam etmeyi düşünüyorum nasıl gidiyo hamilelik ve monti? yaptığın değişiklikler varmı?
hamileliğe bir zararı varmı nasıl geçirmiştin hamilelik dönemini anlatırmısınız merak ediyorum
canım gkose kendi cevap verir. ama benim duyduğuma göre eczanede satılan bi test.idrar testi gibi.idrarı damlatıyormuşsun renk turunculaşırsa kız yeşillenirse erkekmiş.annem duymuş. ama sanırım 8 haftalıkkenmi 12 haftalıkkenmi belli zamanı varmış ozman yapılıyormuş.bende merak ettim.acaba arkadaşımız nasıl öğrendi.birde çin takvimi var ordanda bakıyosun...
hayatım hep yorgun ve bitkin oluyorsun canım bebeğe herhangi bir zararı yok tüm zorluk sana canım ama hamilelik bitince bıçak gibi bitiveriyor
ben her hamileliğimde yaşıyorum aynı sorunu kızımda da oldu kaybettiğim oğlumda da maşallah kızım sağlıkla geldi annesine oğlumda başka bir hastalık verdı bununla alakası yok canımçok sevindim bebeğe sorun olmamasına inşallah sakin stressiz huzurlu bir hamilelik yaşarız
arkadaşlar hepinize selam.ikinci hamileliği olan arkadaşlara bi sorum olacak.ilk hamileliğimde 3 aya kadar göbek falan hiç yoktu.doğum sonrası fazlasıyla kilo vermiş olmama rağmen şu an 6 haftalık olmasına rağmen hemen göbek toparlandı sizde de böyle oldumu yoksa bu tamamen kişisel bi durummu acaba.........
Bide bu sefer (şimdilik) hiç bulantım yok geçen seferde bu haftalar perişan olmuştum.acaba bu cinsiyetinin farklı olduğunun bi göstergesimi yoksa.bu konuda tecrübesi olan varmı.........
canım evet ben montiye başlamıştım ama şimdi 1.aşamadan devam etmiyorum.2 aşamaya göre devam ediyorum.tek fark ceviz badem fındık az llçüde alıyorum.ağırlığı sebze yemeklerin everiyorum.günde en fazla 3 dlm t.ekmeği yiyorum.yoğurt süt ama yarım yağlı olanlardan.bakalım şimdilik aynı kilodayım.ha bu arada şu var bu ara midem kötü olduğu için pek iştahımda yok ama yinede monti düzenine göre beslenmeyi düşünüyorum.hamilelikte mide sorunu haricinde iyi canım.senin nasıl gidiyor sen neler yapıyorsun beslenme olarak?
canım selam.bende epey kilo verdim ama hafif göbek kaldı:) ama toparlanma hiçbişey yok belli bile değil.kilom falan halen sabit.ama diğer sorun için yorum yapamıcam.
kuzum montici ne demek ya ben geçmişi okumuyom acaba çok şeymi kaçırıyom yaa offff..anlamadım yavv bu bi şifremi be yavvv..
ya tatlım benim doğumgünümle satım aynı aya denk geliyo acaba bitirdigim yaşamı girdigim yaşamı bakıcam bi bilgin varmı
cnm aynı durum bende de var inanırmısın pantolonlarım olmuyor
şimdiden hamilelik pantolonunu giyiyorum, 2.lerde karın zaten
genişlediği için otomatikman daha da büyüyor :-((
diğeri için bende yorum yapamayacam ama sanmıyorum
işyerinden bazı arkd.göğsün acırsa oğlan (ilkinde öyleydi) acımazsa kız diyor
eğer bunda da çıkarsa öyledir diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?