2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamileliğe bir zararı varmı nasıl geçirmiştin hamilelik dönemini anlatırmısınız merak ediyorum

cinsiyet testi nasıl yapiliyor ?

canım gkose kendi cevap verir. ama benim duyduğuma göre eczanede satılan bi test.idrar testi gibi.idrarı damlatıyormuşsun renk turunculaşırsa kız yeşillenirse erkekmiş.annem duymuş. ama sanırım 8 haftalıkkenmi 12 haftalıkkenmi belli zamanı varmış ozman yapılıyormuş.bende merak ettim.acaba arkadaşımız nasıl öğrendi.birde çin takvimi var ordanda bakıyosun...

aaaaaaa olmazzz

sabırsız seni.
kurtlandın dimi.
yat yatta nereye kadar dimi ama
olacak varsa ne kadar kollasan da olur ama
sen yine fazla gezip tozma emi
kendine gelmişsin şimdi yatmaya devam
güzel güzel

aaaaaaa olmazzz

sabırsız seni.
kurtlandın dimi.
yat yatta nereye kadar dimi ama
olacak varsa ne kadar kollasan da olur ama
sen yine fazla gezip tozma emi
kendine gelmişsin şimdi yatmaya devam
güzel güzel

ben alışkın değilim bu kadar evde kalmaya gezmeyi tozmayı da çok severim zaten arabayla 2 dakika mesafede kuaför hiç zorlamadı beni valla iyiki gitmişim ohhhh sefam olsun valla

tylon merhaba duyduğuma göre sende monticiymişsin :) bende monticiyim ve hamilelik döneminde de devam etmeyi düşünüyorum nasıl gidiyo hamilelik ve monti? yaptığın değişiklikler varmı?

canım evet ben montiye başlamıştım ama şimdi 1.aşamadan devam etmiyorum.2 aşamaya göre devam ediyorum.tek fark ceviz badem fındık az llçüde alıyorum.ağırlığı sebze yemeklerin everiyorum.günde en fazla 3 dlm t.ekmeği yiyorum.yoğurt süt ama yarım yağlı olanlardan.bakalım şimdilik aynı kilodayım.ha bu arada şu var bu ara midem kötü olduğu için pek iştahımda yok ama yinede monti düzenine göre beslenmeyi düşünüyorum.hamilelikte mide sorunu haricinde iyi canım.senin nasıl gidiyor sen neler yapıyorsun beslenme olarak?

hamileliğe bir zararı varmı nasıl geçirmiştin hamilelik dönemini anlatırmısınız merak ediyorum

hayatım hep yorgun ve bitkin oluyorsun canım bebeğe herhangi bir zararı yok tüm zorluk sana canım ama hamilelik bitince bıçak gibi bitiveriyor

evet tabe 9 ay sonunda koparsın Rabbim diyecektim.. sağlıcakla kucağımıza alalım sonrasında da..çok şükür bu kadar güzellikleri de yaşıyoruz acısı bize belki sonralarda tatlıda gelebilir kim bilir..

ya tatlım benim doğumgünümle satım aynı aya denk geliyo acaba bitirdigim yaşamı girdigim yaşamı bakıcam bi bilgin varmı

hayatım hep yorgun ve bitkin oluyorsun canım bebeğe herhangi bir zararı yok tüm zorluk sana canım ama hamilelik bitince bıçak gibi bitiveriyor

çok sevindim bebeğe sorun olmamasına inşallah sakin stressiz huzurlu bir hamilelik yaşarız

çok sevindim bebeğe sorun olmamasına inşallah sakin stressiz huzurlu bir hamilelik yaşarız
ben her hamileliğimde yaşıyorum aynı sorunu kızımda da oldu kaybettiğim oğlumda da maşallah kızım sağlıkla geldi annesine oğlumda başka bir hastalık verdı bununla alakası yok canım

Allah o duyguyu bir daha yaşatmasın size inşallah bebek beklerken kaybetmek duygusunu Allah kimsenin başına vermesin..ben hamileliği çok kolay bişey sanıyordum ama gerçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun..

arkadaşlar hepinize selam.ikinci hamileliği olan arkadaşlara bi sorum olacak.ilk hamileliğimde 3 aya kadar göbek falan hiç yoktu.doğum sonrası fazlasıyla kilo vermiş olmama rağmen şu an 6 haftalık olmasına rağmen hemen göbek toparlandı sizde de böyle oldumu yoksa bu tamamen kişisel bi durummu acaba.........
bide bu sefer (şimdilik) hiç bulantım yok geçen seferde bu haftalar perişan olmuştum.acaba bu cinsiyetinin farklı olduğunun bi göstergesimi yoksa.bu konuda tecrübesi olan varmı.........

canım selam.bende epey kilo verdim ama hafif göbek kaldı:) ama toparlanma hiçbişey yok belli bile değil.kilom falan halen sabit.ama diğer sorun için yorum yapamıcam.

kuzum montici ne demek ya ben geçmişi okumuyom acaba çok şeymi kaçırıyom yaa offff..anlamadım yavv bu bi şifremi be yavvv..

cnm aynı durum bende de var inanırmısın pantolonlarım olmuyor
şimdiden hamilelik pantolonunu giyiyorum, 2.lerde karın zaten
genişlediği için otomatikman daha da büyüyor :-((
diğeri için bende yorum yapamayacam ama sanmıyorum
işyerinden bazı arkd.göğsün acırsa oğlan (ilkinde öyleydi) acımazsa kız diyor
eğer bunda da çıkarsa öyledir diycem

kuzum montici ne demek ya ben geçmişi okumuyom acaba çok şeymi kaçırıyom yaa offff..anlamadım yavv bu bi şifremi be yavvv..

canım yok bişey kaçırmadın ben doğumdan sonra 4-5 kilom kalmıştı veremiyorsum bir arakadaşın tavsiyesiyle monti diyetine başladım.sağlıklı düzenli beslenme gibi bişey ama 1,5 kilo verdim ve hamile kaldım şimdide ona uygun beslenmeye çalışıyorum .

ya tatlım benim doğumgünümle satım aynı aya denk geliyo acaba bitirdigim yaşamı girdigim yaşamı bakıcam bi bilgin varmı

zor bi soru.ama iksindede baksan .bana söyle merak ettim bende bakayım.kaç doğumlusun? satın kaç?

bu sefer 10 kilo hedefliyorum ya bakalım hayırlısı.geçen sefer 13 kilo almıştım.ama böyle giderse zor görünüyo..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…