• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bu arada..
umarım herkes iyidir...
benim ara ara kahverengi akıntılarım oluyor.progestan alıyorum sabah akşam..
midem 3 gündür fena bulanıyor...iştahım kapalı zorla yiyorum sonra da midem beni öldürecek zannediyorum..
kusamıyorum ben , bu yüzden de hiç rahatlayamıyorum..gözümden yaşlar boşanıyor her defasında istemsiz olarak..
tv de bişey görünce bile midem kalkıyor..mutfağa pek giremiyorum...

bugün aile hekimimize gittim tanıştık pek tatlı dilli bi adam..kaydımı yaptırdım..çok ilgilendiler..numaralarını falan verdiler bi şey olursa ara hemen diye..
bugün biraz da vicdan azabı duyuyorum okula gitmedim..aslında çok kötü değildim ama bide nöbetçi olunca hiç gözüm kesmedi..

Benim de kahve akıntılarım oluyo ara ara...Ödüm patladı dün gördüğümde...Ben dew öğretmenim ve korkudan 3 gün rapor aldımmmmmmm

tlyonl2009 ben 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım çocuk için aşılama ebeler iğneler hocalar muskalar hocaya ağlaya ağlaya gittim kaynana baskısıyla bende üç harfli var denildi kaynanam beni öcü gibi gördü neyse ilaçlar derken ümidi kesmiştim hatta karasakız yakısı yaptırdım iki kere birinde sakız ta derimle beraber çıktı nefes alamama sorunu çektim haftalarca ve artık Allahım sana bırakıyorum dediğim anda oldu galiba yaşadıklarım beni bu duruma getirdi sizin dediğiniz gibi kendimi dinlemeyecem..

Herhese merhaba,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel bir hamilelik dönemi yaşarız hepberaber inşallah.

Bu arada ademel neredesin? merak etmeye başladım.

kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktı :55:evde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde...:6:neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...

nası yaptın anlamadım geçmişide okudum cinsiyet belirlemeyle ilgili bişey görmedim

merhabalar
25 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim ve çok heyecanlıyım:)
benimde şuanda 26 ağustos görünüyo bebğime kavuşacağım gün..
1 haftadr raporluyum sırt üstü yatmak zorundayım çünkü
bebeğim rahmimde biraz alt kısımlara tutunmuş o yüzden kahverengi lekelenmem var..
yattım sürece sıkıntım yok.. sanrım bebeğim annesi çok seviyo ve annesiniz yorulmasını istemiyo::)
hepimize hayırlı 9 aylar diyorum...

tlyonl2009 ben 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım çocuk için aşılama ebeler iğneler hocalar muskalar hocaya ağlaya ağlaya gittim kaynana baskısıyla bende üç harfli var denildi kaynanam beni öcü gibi gördü neyse ilaçlar derken ümidi kesmiştim hatta karasakız yakısı yaptırdım iki kere birinde sakız ta derimle beraber çıktı nefes alamama sorunu çektim haftalarca ve artık Allahım sana bırakıyorum dediğim anda oldu galiba yaşadıklarım beni bu duruma getirdi sizin dediğiniz gibi kendimi dinlemeyecem..

canımya inşallah karşılaşmassın bir daha.allahım sağsalim bebişini almayı nasip eylesin.

bende 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıktan bu tarafa lekelenmem var geçtiğimiz salı tekrardan doktora gittim bebeğimin biraz aşağıda olduğunu sürekli yatmam gerektiğini söyledi yattığım sürece çok iyiyim hiçbir sıkıntı yook.. bende sabah akşm progestan alıyorum ayrıca prolaktan depoydu sanrım ismi bo iğneden yapıldı 2 kez.. bakalım hayırlısı artık yatcaz sanrım

Benim de kahve akıntılarım oluyo ara ara...Ödüm patladı dün gördüğümde...Ben dew öğretmenim ve korkudan 3 gün rapor aldımmmmmmm

bende 22 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 23 aralıktan bu tarafa lekelenmem var geçtiğimiz salı tekrardan doktora gittim bebeğimin biraz aşağıda olduğunu sürekli yatmam gerektiğini söyledi yattığım sürece çok iyiyim hiçbir sıkıntı yook.. bende sabah akşm progestan alıyorum ayrıca prolaktan depoydu sanrım ismi bo iğneden yapıldı 2 kez.. bakalım hayırlısı artık yatcaz sanrım

merhabalar
25 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim ve çok heyecanlıyım:)
benimde şuanda 26 ağustos görünüyo bebğime kavuşacağım gün..
1 haftadr raporluyum sırt üstü yatmak zorundayım çünkü
bebeğim rahmimde biraz alt kısımlara tutunmuş o yüzden kahverengi lekelenmem var..
yattım sürece sıkıntım yok.. sanrım bebeğim annesi çok seviyo ve annesiniz yorulmasını istemiyo::)
hepimize hayırlı 9 aylar diyorum...

merhaba cnm,

dinlen yorma kendini.

umarim hersey yolunda gider, hepberaber sgalikli bi sekilde 9 ayi tamamlariz

:49:

amin duan için Allah razı olsun tlyonl2009..inşallah senide hepimizide bebeklerimizden koparsın Allahım..

canımya inşallah karşılaşmassın bir daha.allahım sağsalim bebişini almayı nasip eylesin.

tylon merhaba duyduğuma göre sende monticiymişsin :) bende monticiyim ve hamilelik döneminde de devam etmeyi düşünüyorum nasıl gidiyo hamilelik ve monti? yaptığın değişiklikler varmı?

amin duan için Allah razı olsun tlyonl2009..inşallah senide hepimizide bebeklerimizden koparsın Allahım..

meda hayatım benim de çok çarpıntım taşikardim ve aritmim var canım bundan önceki gebeliğimdede aynı sorunum vardı hatta kalp doktoruna gittim herşey normal dedi ilaç filan vermedi şimdi yine aynı dertten muzdaribim ama katlanıyorum yapıcak birşey yok

kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktı :55:evde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde...:6:neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...

canım eczanedenmi aldın testi..annemde bahsediyordu? nekadara aldın?

geçimşi oku oku bitmedi kızlar
bugün dayanamaıdm kuaförüme gittim manikür yaptırdım kaş aldırdım kendime geldim valla bakımsızlıktan da bunalıma giriyormuşum doktorum duymasın ama dayanamadım artık çok canım sıkıldı ve psikolojim bozuluyor böyle yat yat

Hani şimdilerde 4 mü 5.hftdamı ne yapılan test var evde yapıyorsun
fiyatı 100 tl mi ne sanırım onu yapmıştır arkadaş...
çok takmayın kızlar zaten düşük olursa sağlıksız bebektir normal dikkat edin
gerini yüce rabbim verecektir zaten

Back
X