Benim 6+4 canım. özellikle sabahları çok fena bulanıyor midem.
çokta erken saatte kalktığım için daha fazla bulanıyor.
öğlen hafifliyor ama öğlen de olana kadarböyle oluyorum.
kız ne güzel bulanmasın miden inşallah öyle geçirirsin
ama yani daha erken onu da unutma
arkadaşım 5 aylık hamile hiç bulantı falan yaşamadı.
bebeğide gayet sağlıklı maşallah.
herkeste olacak diye bişey yok yani canım korkmana gerek yok.
Hayırlı olsun canı kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Allah ım ....
biz 7 haftalıkken gittik ve karından ultrasonla duyduk kalp atışlarını , daha önce giden arkadaşlar vajibal ultrasonla duymuş heralde , yani haftana göre sen hesapla ....
Ben resmen kendimden geçtim ağlamaktan , annem herşeye ağlama bebiğin hissedio demişti geçenlerde, o yüzden bi taraftanda korktum bebişe bişi olur mu diye , bi ağladım iki sustum yani :))))
Hayırlı olsn canım , 3 ocakta duyabilirsin sanırım ,karından olmasa bile vajinal ultrasonla kesin duyarsın ....
canım aslında herkes aynı şeyi söylüyor.. Benimde çok uykum geliyor,işyerinde ara ara gözlerim kapanıyor. Eve gidiyorum hemen uyuyorum..
Pazartesi benim 6+5 olacak. Doktor o zaman çağırdı kalp atışı için. çok heyecanlıyım, umarım sizin gibi pıt pıtları duyarım
alışırsın canım merak etmeCanım doktor vajinal bakıcaz dedi zaten. Çok iğrenç bişey ama
günaydınn kızlarrr.nasılsınızzz?
alışırsın canım merak etme
bana şimdi gayet normal geliyor
günaydın hoşgeldin
iyiyizz siz nasılsınızzzzzz
kızlar benim bulantılarda 24 saat sürüyo sabah biraz az ama ilerleyen saatlerde gittikçe çoğalıyo öğlen ve akşam çok daha kötü kussam belki reahatlarım diyorum ama kusamıyorum öğürmekte istemiyorum kendimi zorlamayayım bebişe bişey olur diye valla öğlenden akşama kadar uyuyorum ben(
kızlar ademel neden hiç gelmiyo uzun zamandır umarım iidir kızlar ben daha duymadım kalp atışlarını bekliyorum karından duyulsun istiyorum 8. haftayı geçsin gideceğim ooff ama öyle merak ediyorum ki
alışırsın canım merak etme
bana şimdi gayet normal geliyor
günaydın hoşgeldin
iyiyizz siz nasılsınızzzzzz
Benim bulantılarımda aynı ve işin kötü tarafı bulantı geçsin diye sürekli bişiler yiyorum(( 7 haftayı geçmişsin , kalp atışlarını duyabilirsin karından , en yakın zamana randevu al bence , duymak gerçekten cok güzel :)))
idare etmek çok doğru bir laf.iyi diyelim iyi olalım canım.idare etmeye çalışıyorum işte.
Ama doktor 1 kez daha vajinal bakıcaz ondan sonra hep karından bakıcaz dedi :26:
evet çok güzel bir duygudur biliorum ama çokmkorkuyorum ya duyulmazsa diye birde ben urfadayım malesef bulunduğum yerde doğru düzgün doktor yok olanında cihazı inanılmaz eski kalp atışı varsada yok gösterir garanti olsun diye 8. haftayı geçmesini bekliyorum boşa moralimi bozmayayım diye
merhaba arkadaşlar.....Bende geldim aranıza..Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah....Mide bulantılarınızın yanı sıra adet ağrılarınız var mı??? Sanki heran adet olacakmış hissinden ödüm patlıyor.....
hoşgeldinn gözdemmm
benim de oluyor canım adet olacakmış gibi ağrım.
ama normalmiş korkma.
sen ne kadarlık hamilesin bakalım
bende de canım aynı sıkıntı var kasıklarım ağırıyor arada bir.doktor normal dedi..merhaba arkadaşlar.....Bende geldim aranıza..Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah....Mide bulantılarınızın yanı sıra adet ağrılarınız var mı??? Sanki heran adet olacakmış hissinden ödüm patlıyor.....
idare etmek çok doğru bir laf.
böyle zor zar çalışıyorum valla.
evde olsam daha uyurdum yaaaa
evet canım bi daha bakmıcak korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?