• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 6+4 canım. özellikle sabahları çok fena bulanıyor midem.
çokta erken saatte kalktığım için daha fazla bulanıyor.
öğlen hafifliyor ama öğlen de olana kadar :37: böyle oluyorum.
kız ne güzel bulanmasın miden inşallah öyle geçirirsin
ama yani daha erken onu da unutma:9:
arkadaşım 5 aylık hamile hiç bulantı falan yaşamadı.
bebeğide gayet sağlıklı maşallah.
herkeste olacak diye bişey yok yani canım korkmana gerek yok.

Canım aslında herkes aynı şeyi söylüyor.. Benimde çok uykum geliyor,işyerinde ara ara gözlerim kapanıyor. Eve gidiyorum hemen uyuyorum..

Pazartesi benim 6+5 olacak. Doktor o zaman çağırdı kalp atışı için. Çok heyecanlıyım, umarım sizin gibi pıt pıtları duyarım :69:

Hayırlı olsun canı kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Allah ım ....

biz 7 haftalıkken gittik ve karından ultrasonla duyduk kalp atışlarını , daha önce giden arkadaşlar vajibal ultrasonla duymuş heralde , yani haftana göre sen hesapla ....

Ben resmen kendimden geçtim ağlamaktan , annem herşeye ağlama bebiğin hissedio demişti geçenlerde, o yüzden bi taraftanda korktum bebişe bişi olur mu diye , bi ağladım iki sustum yani :))))

Hayırlı olsn canım , 3 ocakta duyabilirsin sanırım ,karından olmasa bile vajinal ultrasonla kesin duyarsın ....

Canım doktor vajinal bakıcaz dedi zaten. Çok iğrenç bişey ama :37:

canım aslında herkes aynı şeyi söylüyor.. Benimde çok uykum geliyor,işyerinde ara ara gözlerim kapanıyor. Eve gidiyorum hemen uyuyorum..

Pazartesi benim 6+5 olacak. Doktor o zaman çağırdı kalp atışı için. çok heyecanlıyım, umarım sizin gibi pıt pıtları duyarım :69:

duyarsın canım inşallah allahın izniyle.
:16::16::16:

kızlar benim bulantılarda 24 saat sürüyo sabah biraz az ama ilerleyen saatlerde gittikçe çoğalıyo öğlen ve akşam çok daha kötü kussam belki reahatlarım diyorum ama kusamıyorum öğürmekte istemiyorum kendimi zorlamayayım bebişe bişey olur diye valla öğlenden akşama kadar uyuyorum ben:((

kızlar ademel neden hiç gelmiyo uzun zamandır umarım iidir kızlar ben daha duymadım kalp atışlarını bekliyorum karından duyulsun istiyorum 8. haftayı geçsin gideceğim ooff ama öyle merak ediyorum ki

bende keseyi gördüm ama nabzım da 120 ye çıktı doktor önemli değil dedi heyeacandandır diye kalbimi dışarda hissettim anlayacağınız bu durum mide bulantısından da kötüydü yane...mide bulantısına gaz sorununa en güzel ilaç elma yemek gerçekten çok etkili..

kızlar benim bulantılarda 24 saat sürüyo sabah biraz az ama ilerleyen saatlerde gittikçe çoğalıyo öğlen ve akşam çok daha kötü kussam belki reahatlarım diyorum ama kusamıyorum öğürmekte istemiyorum kendimi zorlamayayım bebişe bişey olur diye valla öğlenden akşama kadar uyuyorum ben:((

kızlar ademel neden hiç gelmiyo uzun zamandır umarım iidir kızlar ben daha duymadım kalp atışlarını bekliyorum karından duyulsun istiyorum 8. haftayı geçsin gideceğim ooff ama öyle merak ediyorum ki

Benim bulantılarımda aynı ve işin kötü tarafı bulantı geçsin diye sürekli bişiler yiyorum :((( 7 haftayı geçmişsin , kalp atışlarını duyabilirsin karından , en yakın zamana randevu al bence , duymak gerçekten cok güzel :)))

Benim bulantılarımda aynı ve işin kötü tarafı bulantı geçsin diye sürekli bişiler yiyorum :((( 7 haftayı geçmişsin , kalp atışlarını duyabilirsin karından , en yakın zamana randevu al bence , duymak gerçekten cok güzel :)))

evet çok güzel bir duygudur biliorum ama çokmkorkuyorum ya duyulmazsa diye birde ben urfadayım malesef bulunduğum yerde doğru düzgün doktor yok olanında cihazı inanılmaz eski kalp atışı varsada yok gösterir garanti olsun diye 8. haftayı geçmesini bekliyorum boşa moralimi bozmayayım diye

merhaba arkadaşlar.....Bende geldim aranıza..Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah....Mide bulantılarınızın yanı sıra adet ağrılarınız var mı??? Sanki heran adet olacakmış hissinden ödüm patlıyor.....

benim rahim ters olduğu için doktor üstten göremeyince banada alttan baktı keseyi gördü ve korkulacak birşey olmadığını küçük olmasından dolayı karından görülmediğini söyledi 6+2 günlük.2 hfta sonra gelmemi istedi ben çok sabırsız biriydim şimdi bebişim bana sabrı öğretiyor..

evet çok güzel bir duygudur biliorum ama çokmkorkuyorum ya duyulmazsa diye birde ben urfadayım malesef bulunduğum yerde doğru düzgün doktor yok olanında cihazı inanılmaz eski kalp atışı varsada yok gösterir garanti olsun diye 8. haftayı geçmesini bekliyorum boşa moralimi bozmayayım diye

Benimde doktorum 6 haftalıkken gel dedi ben de senin gibi kesin olsun diye 2 hafta sonra gittim, ama beklemek , sabretmek çok zordu .Az kalmış zaten 8 haftanıza , yılbaşından sonra hemen gidersiniz ....

hoşgeldin gozdem inşallah alırız benim evet benim kasıklarda ağrım var buda normalmiş.

merhaba arkadaşlar.....Bende geldim aranıza..Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah....Mide bulantılarınızın yanı sıra adet ağrılarınız var mı??? Sanki heran adet olacakmış hissinden ödüm patlıyor.....

hoşgeldinn gözdemmm :3::3:
benim de oluyor canım adet olacakmış gibi ağrım.
ama normalmiş korkma.
sen ne kadarlık hamilesin bakalım :49:

bende de canım aynı sıkıntı var kasıklarım ağırıyor arada bir.doktor normal dedi..:29:
idare etmek çok doğru bir laf.
böyle zor zar çalışıyorum valla.
evde olsam daha uyurdum yaaaa :36:

evet canım bi daha bakmıcak korkma :9::9::9:

ben inanın 11-12ye kadar uyuyorum.ama pazrtesi tekrar iş başı.keşke daha çok rapor alsaydım..:59:

kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri temzlik yapmıyorum.yapan var mı..artık 15günde bir eve bayan alacağım.ayrıca, beslenmenize dikkat ediyormusunz? ben sabah ve akşam bir bardak süt içiyorum.6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara.aralarda 1 avuç kuruyemiş( ceviz,badem,fındık,kuru üzüm kayısı) meyve yiyorum..ana öğünlarde 1-2dilm kepek ekmek yiyorum.sebze ve et yemekler yapıyorum.bugün yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum:50:

Back
X