• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benimde kahve rengi lekelenmem var..göüyorum ki bu sorunu yaşayan çok arkadaşlar var.benim ilk gebeliğimde de olmuştu ..şimdi progestan kullanıyorum iki 2 gündür ve geçti..2 hafta kullanıcam bu ilacı.progestan kesiyo hemen...
bu arada ben 25 aralık cumartesi kan testi yaptırdım ve 596 çıktı..doktorum çarşamba çağırdı keseyi görmek için..acaba alttan mı bakıcak..ben alttan baktırmak istemiyorum...
bir şey daha beta hcg 2 günde bir 2 kat artıyo bildiğim kadarıyla...benim cumartesi 596 olduğuna göre çarşamaba 2000-2400 arası bir şey olur...beta hcg bu kadar ken ultrasonda görünür mü kese..

canım benim 4+5 ken kese göründü

bana da öyle dediler canım
net tarihi daha sonra söyleyeceklermiş
bebekler sağlıklı olsunlarda varsın küçük olsunlr

inşallah sadece dr evhamı olsun senin de burnundan getirdiler valla
kese 1 cm iken bebek görünmüyordu bende de niye küçücük kesede inatla bebek arayıp geriyorlar seni anlamadım ki
evet bana da daha sora söylicem net tarihi demişti.

bebeğim sağlıklı olsun da büyüklük küçüklük öemli değil bence de. ama dr lar takıyorlar işte. demediklerini bırakmadılar. burnumdan getirdiler dediğin gibi. keske hiç gitmesem diyorum bazen. daha mutlu mu olurdum acaba? zaten yarın da iyi derse 2 hafta sonra falan geleyim diyeceğim. sıkıldım zırt pırt 2-3 güne bir dr a gitmekten.

ya kalp atısı için bebeğin görülebilmesi mi lazım? sen ne zaman ve kese kaç mm ken gördün?

kızalr dün keseyi gördük akşam kanamam başladı hemen doktora gittik
düşük tehlikesine karşı ilaç verdi.
dünden beri yatıyorum ayağa hiç kalmıyorum.
çok şükür kanamam azaldı sancımda yok. yarın tekrar doktorla görüşücem

cnm gecmıs olsun ayaga kalkma banyo bıle yapma mumkunse

kızlar çok mu yoruyoruz kendimizi bu kanama neden oluyor ben de dahil hepimizde nerdeyse. rabbim bebekelrimizi korusun. dinlenmek çok önemli

sanada gecmıs olsun cnm kendımızı cok yoruyoruz oda napsın oglusu var evde ısler var ama unutmamak lazım bız ıkı canlıyız artık herkez uzansın bakım soyle bı

arkadaşlar benimde kahve rengi lekelenmem var..göüyorum ki bu sorunu yaşayan çok arkadaşlar var.benim ilk gebeliğimde de olmuştu ..şimdi progestan kullanıyorum iki 2 gündür ve geçti..2 hafta kullanıcam bu ilacı.progestan kesiyo hemen...
bu arada ben 25 aralık cumartesi kan testi yaptırdım ve 596 çıktı..doktorum çarşamba çağırdı keseyi görmek için..acaba alttan mı bakıcak..ben alttan baktırmak istemiyorum...
bir şey daha beta hcg 2 günde bir 2 kat artıyo bildiğim kadarıyla...benim cumartesi 596 olduğuna göre çarşamaba 2000-2400 arası bir şey olur...beta hcg bu kadar ken ultrasonda görünür mü kese..
cnm ben kanı verdıgım gun 2200 felandı ıkı gun sonra dra gıttıgımde gorebılmıstım keseyı darısı basına

Herkese selam.

selamlar kızlar..
perşembe günü çok az pembe akıntım gelmişti..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..
dün gece ilişki oldu sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam olmuş..
sabahtan bu yana da kahverengi leke şeklinde çok az gelmiş.
dr.a ulaşamıyorum.progestan aldım sabah..
ilk gebeliğim çok korkuyorum..

Korkma canım, benimde 6 haftalıkken kanamam oldu, sonra kahverengi akıntıya dönüştü. Kasık ağrım vr diye her gün progestan içiyodum zaten.Sonra doktoru aradım günde 2 tane iç dedi kanamam olduğu için. 1 hafta kadar sürdü kahverengi akıntı.Sonra düzeldi. İnşallah senin de düzelir. Ben 2010 ağustos annesiyi bu arada. :) :16:

Bana doktor bi kaç kere alttan baktı, ama istemiyorum dersen bakmaz. Zaten 6 haftalıktan itibaren görebiliyo doktor keseyi karından. Ben 3-4 haftalıkken gitmiştim ilk, sonra bana 6. haftada gel dedi. Karnımdan baktı. :)

cnm panık yapma hemen ılacını al bence doktoruda ara sıra ara ulasmaya calıs panık yok sakın ol
canım çok sağol..dr. a bugün ulaşamadım.yarın gidecem bakalım.
kırmızı olmadıkça ve miktar çok olmadıkça korkma dedi dr bana
kahverengi yoğun olmayan bi kanamnın göstergesiymiş
ilacını al uzan dinlen canım
içim rahatladı canım sağol..gece gelen kırmızıymış ama sabahtan beri kahverengi az az geliyor..inşaallah bişey olmaz.
Herkese selam.

Korkma canım, benimde 6 haftalıkken kanamam oldu, sonra kahverengi akıntıya dönüştü. Kasık ağrım vr diye her gün progestan içiyodum zaten.Sonra doktoru aradım günde 2 tane iç dedi kanamam olduğu için. 1 hafta kadar sürdü kahverengi akıntı.Sonra düzeldi. İnşallah senin de düzelir. Ben 2010 ağustos annesiyi bu arada. :) :16:

canım Rabbim bebeğini size bağışlasın..darısı bizim başımıza..çok sağol ya unumu eledim eleğimi astım demiyorsun ne güzel bizlere yardımcı olmuyorsun Allah razı olsun..

ilaç almaya devam edecem bakalım inşaallah kesilir.yarında gideyim hem kan testlerimden birinin sonucu çıkmamıştı hem onu gösteririm hem de şu akıntıya baktırırım..sabahtan beri devam ediyor kahverengi olarak..
aslında ben evde pek bi iş yapmıyorum Allah razı olsun kociş herşeyi hallediyor:69:

kızlar selam
nasılsınz gecmısı okudum masallah ne cok yazmıssınız.
hersey yolunda gıbı gozukuyor.sadece benson arkadasıma gelene gıt demek olmaz ıyı dusun arkadasım.allahın bır hedıyesı sana.
ben ıyıyım mıde bulantılarım azaldı gıbı ama bu seferde bel agrısı basladı resmen sakata ayrıldım :)
bende pek ıyı beslenemıyorum hep hamur ıslerı ve bu yuzden kabızlık hala hat safada.dr ayı n17 sınde cagırmıstı ama bız dr degıstırıyoruz o yuzden p.tesı yada hafta ıcı bı gun allah kısmet ederse bebısımı tekrardan gorebılcem.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız bayagı kalabalıklastık.
gelısımcı neredesın yıne?uzun sure yazı yazmayan olunca endıselenıyorum arada bı msj bırakın kızlar..

canım en son perşembe nete girebildim.perşembe akşamı eşim futbol oynamaya gitmişti arkadaşları ile orda aşil tendonu kopmuş ayak bileğinde topuğun üst kısmındaki yer.acien hastaneye götürmüşler .bana haber vermeden gitmişler üzlmiyeyim diye.eşim geceye doğru aradı.hastanede olduğunu söyledi.neyse o gece eşim gelemedi.cumada ameliyata alındı.ameliyattan sonra alçıya alındı.1 gece hastanede kaldık.dün gece döndük.1 ay alçıda kalacak ayağı...bu dönemde olması zor oldu gerçi.bana yardım ediyordu.şimdi kendi yardıma muhtaç.neyse yazılanları şöyle bi okumaya çalıştım...yeni hamileler gelmiş. sende inşallah iyisindir canım.

canım en son perşembe nete girebildim.perşembe akşamı eşim futbol oynamaya gitmişti arkadaşları ile orda aşil tendonu kopmuş ayak bileğinde topuğun üst kısmındaki yer.acien hastaneye götürmüşler .bana haber vermeden gitmişler üzlmiyeyim diye.eşim geceye doğru aradı.hastanede olduğunu söyledi.neyse o gece eşim gelemedi.cumada ameliyata alındı.ameliyattan sonra alçıya alındı.1 gece hastanede kaldık.dün gece döndük.1 ay alçıda kalacak ayağı...bu dönemde olması zor oldu gerçi.bana yardım ediyordu.şimdi kendi yardıma muhtaç.neyse yazılanları şöyle bi okumaya çalıştım...yeni hamileler gelmiş. sende inşallah iyisindir canım.

geçmiş olsun canım..aman sen yine de dikkat etmeye çalış kendine..fazla zorlama fazla yorma kendinin..yakınınızda size yardım edebilecek kimse yok mu??

merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar.:71:nasıl gidiyor anneliğin ilk günleri.:78:ben her gün heyecan içindeyım.daha öğreneli bir hafta olmadı ama hayatım değişti diyebilirim.:69:çok güzel bir duygu:3:

Canım çok geçmiş olsun, sen dikkat et kendine fazla yorma kendini.

merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar.:71:nasıl gidiyor anneliğin ilk günleri.:78:ben her gün heyecan içindeyım.daha öğreneli bir hafta olmadı ama hayatım değişti diyebilirim.:69:çok güzel bir duygu:3:

Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşaallah canım..gerçekten çok güzel bi duygu..
hatta dün gece eşime de dedim ; eksikmişim de sanki şimdi tamamlanmışım gibi...gerçekten kadın olduğumu yeniden anladım:69:

Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşaallah canım..gerçekten çok güzel bi duygu..
hatta dün gece eşime de dedim ; eksikmişim de sanki şimdi tamamlanmışım gibi...gerçekten kadın olduğumu yeniden anladım:69:

evet ya,daha şimdiden hayatımızı bu kadar etkilediyse doğduğunda neler olacak..yarın doktora gidicem umarım kesemizi görürüz..:61:

cnm senın ıyı olmana sevındım.korkuttun beni kac gundur yoksun.esıne cok gecmıs olsun evet bıraz zor zamanda olmus ama her ıste bır hayır vadır karı koca karsılıklı yatarsınız artık.ben ıyıym mıdemk bulanıo bı kg almısım moralm bozuk ama senı gormem benı sevındırdı mucx :90:

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun canım..aman sen yine de dikkat etmeye çalış kendine..fazla zorlama fazla yorma kendinin..yakınınızda size yardım edebilecek kimse yok mu??

sağol canım.yok canım uzaklar .ama kayınvalidem bu akşam yada yarın gelecek biraz bizde kalacak.bende çalıştığım için eşimle ilgilenemiycem

Back