kızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
3 kapılı dolap ve büyüyen yatağı alıcam sadece yanlız yatağın altına yavru yatakta yaptırmak istiyorum..ayrıca 2.fotoda yatağın kenarında dolabın ilavesi pembe ve diğer renkli süsler var dolabın üstnde onlarda 3 tane var onları pembe yaptırabilirim sizce böylesimi yoksa pembe olsamı daha hoş olur.bide burada taşlı gösteriyo modeli taşlı değil bizim baktığımız sadece taşsız diğer herşeyi aynı...dolapların kuluplarınıda kristal istiyorum..
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası
çomk güzel bayıldım güle güle kullansınmeleğnş inş...
gözün aydın canım. senle benziyoruz baya. ben de 10 kilo aldım. ve tatlı adına her şeyi yedim korkuyordum da ama şeker çıkmadı çok şükür. senin adına da evindim. kızına da maşallah canım. nöbet de bitmiş ohh:)tünaydın cici anne adaylarııııııııııııııııııı:)
ayyy biz çok yorgun ama çok da mutluyuz bugün....
sabah aç karna saat 8lerde hastaneye koştuk...şeker yüklemem vardı biliyorsunuz ...75likdi hem de...önce aç karna kan aldılar sonra 3 bardak içirdiler üst üste iğrençtiiiiiiiiiiiiiii...peşinden 1 saat sonra bi de 2.saat sonunda toplam 3 kez kan aldılar....o esnada bişi yemek içmek yasak...offffffffff fenaydı...neyse o araya bi de doktorumuza randevu almıştık ...kıjımız süperdi yaa...aç olmama rağmen baya hareketli idi şekercik...bu arada doktorum baya iyi bakmışın sen buna 980 gr.olmuş dedi...haftasına göre önden gidiyormuş ama takma sorun yok...herşey yolunda dedi...bu arada nöbet tutamaz raporumu da aldım 26 haftalık gebedir diye....
az önce de laboratuvar sonuçlarımı öğrendim..doktorumla konuştum...çok şükür şeker çıkmadı kıslar.....ayyy nası rahatladım,nası sevindim anlatamam:)
darısı sizlerin başına inşallah
şimdi biraz uyuyacağız kıjımlaaa...öperis sizi..see ya
canım dikkat et kendine lütfen ..bu işin şakası yok....geçmiş olsun...öptüm seni de bebişi deslm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
neyse kasık ağrımın iyi olmadığını söyledi,ayrıca bebeğin toplanıp kastırması ve hareketlerinde azalma bunlar erken doğum tehditiymiş.( ultrasonda rahim ağzı şimdilik iyi ama dikkat dedi.gezme tozma mizsafir ağırkama yok dedi.yürüyüş bile yapma dedi.nöbetten muaf raporu verdi.daha sonra belimde ağrımaya başlayınca serum taktı biraz gözlem altına aldı.ağrı olursa hemen gel dedi.çok korktum tabi babamızda çok korktu. ( artık daha çok dinlenicem mecbur olmazsa pazartesi falan 5 günlük rapor alayım diyorum.
ben de hep bu tarz modellere bakıorum ,beğeniyorum canım...biz de bikaç haftaya sipariş verelim diyoruz kısmetse...kızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
3 kapılı dolap ve büyüyen yatağı alıcam sadece yanlız yatağın altına yavru yatakta yaptırmak istiyorum..ayrıca 2.fotoda yatağın kenarında dolabın ilavesi pembe ve diğer renkli süsler var dolabın üstnde onlarda 3 tane var onları pembe yaptırabilirim sizce böylesimi yoksa pembe olsamı daha hoş olur.bide burada taşlı gösteriyo modeli taşlı değil bizim baktığımız sadece taşsız diğer herşeyi aynı...dolapların kuluplarınıda kristal istiyorum..
gözün aydın canım. senle benziyoruz baya. ben de 10 kilo aldım. ve tatlı adına her şeyi yedim korkuyordum da ama şeker çıkmadı çok şükür. senin adına da evindim. kızına da maşallah canım. nöbet de bitmiş ohh:)
merhaba kızlar havanın güzelliğini değerlendirip yürüdüm azcık ..
venüscümm geçmiş olsun aman dinlen dikkat et kendine.. gerekirse rapor al dinlen güzelce..
hippy maşallaaahhhh bebişine kocaman olmuşş.. şeker çıkmamasına çok sevindim. darısı başıma.. bnm de şeker ve kan tahlilerim yrn ..
hepinizi çook optummm..
tomurcuk mu ben hiç bilmiyorum sitesi varsa linki verirmisin :)kızlar bız taca baktık ama pek begenemedık tomurcugun cok guzel uyku setlerı en war bılgınız olsun kumasları cok daha guzel 222 fıyatıydı 170 lıraya aldık bı bakın derım
slm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
neyse kasık ağrımın iyi olmadığını söyledi,ayrıca bebeğin toplanıp kastırması ve hareketlerinde azalma bunlar erken doğum tehditiymiş.( ultrasonda rahim ağzı şimdilik iyi ama dikkat dedi.gezme tozma mizsafir ağırkama yok dedi.yürüyüş bile yapma dedi.nöbetten muaf raporu verdi.daha sonra belimde ağrımaya başlayınca serum taktı biraz gözlem altına aldı.ağrı olursa hemen gel dedi.çok korktum tabi babamızda çok korktu. ( artık daha çok dinlenicem mecbur olmazsa pazartesi falan 5 günlük rapor alayım diyorum.
kızlar benim çok can yakıcı bi sorunum var.. diş eti intihabı yaşıyorumve canım çok yanıyor.. ağrısı resmen başıma geçti, ağzımı açıp konuşmaya bile korkuyorum ve sanırım şişmeye başladı ben şimdi napcam ya ( yarın pazar dişçiye gidemem pazar günleri çalışmyo doktorumu arasam bana ne diyebilirki.. sanırım ağrının geçmesini beklicem ama bu ağrı bebeğime zarar verirmiki acaba ?? yani şu anda benim çoook canım yanıyor oda bunları hissediyormudur ki
cnm geçmiş olsun geçen ay bende yaşadım berbat bişeydi gece uyutmuyordu ağlayıp duruyordum antibiyotik verdi adını unuttum ama hamileler sürekli diş problemi yaşadığı için bir tek bunu kullandırıyolarmış sonrada çekelim dişi dediler 5 gün kullandım ve geçti dişi de çektirmedim korkumdan doğum sonrası çekilecek
kızlar benim çok can yakıcı bi sorunum var.. diş eti intihabı yaşıyorumve canım çok yanıyor.. ağrısı resmen başıma geçti, ağzımı açıp konuşmaya bile korkuyorum ve sanırım şişmeye başladı ben şimdi napcam ya ( yarın pazar dişçiye gidemem pazar günleri çalışmyo doktorumu arasam bana ne diyebilirki.. sanırım ağrının geçmesini beklicem ama bu ağrı bebeğime zarar verirmiki acaba ?? yani şu anda benim çoook canım yanıyor oda bunları hissediyormudur ki
slm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
canım, şekerin çıkmamasına sevindim. bir derdinden daha kurtuldun. bu arada, maşallah seninkide güzel göstermiş kendini. insan bebişini böyle görünce çok seviniyor yayaa ben diyordum ki bu beslenmeye kesin çıkar bende şeker...Allah yüzüme güldü yaa:)
tü tü tü maşallah diyelim
ben 20.haftadan sonra çok hızlı almaya başladım..bugün doktorum dedi ki 9 aylık hamile karnı var sende ihihhi...utandım :26:
gözlerim kapanıyoooooo canım benim uyuyayım acık,yatmadan kıjımın yüzünü ekliyim size teyzoşları...Maşallahı esirgemiyoruz ama dimi
Eki Görüntüle 187459
canım, geçmiş olsun. umarım, herşey iyi olur. ama bende şimdi tedirgin oldum. benimde senin ağrılarına benzer ağrılarım oluyor arada ama doktorum erken doğum belirtisi için daha erken dedi. asıl 4 hafta sonra durumumuz yavaş yavaş belli olacak demişti. şimdi benimde aklıma takıldıslm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
bence çok çok güzel bir takım ve bana kalırsa olduğu gibi kalsın, hiç pembe rengine değiştirme. zaten bir sürü süs eşyasıyla odayı pembeliştirirsin. yani çokda boğmasın. bide bu modelin asıl güzellik katan şu anki kırık beyaz rengi. tabi bu benim fikrim. bu arada kristalli kuluplar bencede güzel olurkızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
canım, hoş geldin. bide geçmiş olsun. neyin varki senin?kızlar selam ben aranızda yeniyim forumda eski olsam da...26+1 haftalık benim güzel kızım...dünden beri rahatsızım aile hekimime gittim pazartesi rapor ver diye 3 günlük veririm dedi ben de almışken 5 gün almak istiyorum malum ekders kesintisipazartesi buradaki kadın doğumcuya gidip ondan alayım bari(kendi doktorum merkezde ben ilçedeyim)gerçi hala ne doktora ne de hastaneme karar veremedim off bir türlü doktor beğenemiyoruz (artık ben de buradayım görüşürüz...
aslında böyle durumlarda doktorlar hamilelikte kullanabileceğin antibiotikle ağrı kesici yazdırırlar. senin doktor sana hiç yazmadı mı? doktor bulamazsan, nöbetçi eczaneyei bul, onlara hamilelikte kullanabileceğin ağır kesiciyi sor direk verirler. p ile başlayan bir ilaçtı, ama ismi aklıma gelmiyorkızlar benim çok can yakıcı bi sorunum var.. diş eti intihabı yaşıyorumve canım çok yanıyor.. ağrısı resmen başıma geçti, ağzımı açıp konuşmaya bile korkuyorum ve sanırım şişmeye başladı ben şimdi napcam ya ( yarın pazar dişçiye gidemem pazar günleri çalışmyo doktorumu arasam bana ne diyebilirki.. sanırım ağrının geçmesini beklicem ama bu ağrı bebeğime zarar verirmiki acaba ?? yani şu anda benim çoook canım yanıyor oda bunları hissediyormudur ki
pembelik katıp bozma diyosun yani evet mantıklı cnm haklısın..bide uyku seti dantelli krem rengi saten bi kumaş çok güzel ama kullanışlımıdır bilmiyorum o aklıma takılıyo şimdi,değişiklik olur dedi adam ama krem rengide çok şık duruyo acaba bebek nasıl kullanır bilmiyorum...canım, şekerin çıkmamasına sevindim. bir derdinden daha kurtuldun. bu arada, maşallah seninkide güzel göstermiş kendini. insan bebişini böyle görünce çok seviniyor ya
canım, geçmiş olsun. umarım, herşey iyi olur. ama bende şimdi tedirgin oldum. benimde senin ağrılarına benzer ağrılarım oluyor arada ama doktorum erken doğum belirtisi için daha erken dedi. asıl 4 hafta sonra durumumuz yavaş yavaş belli olacak demişti. şimdi benimde aklıma takıldı
bence çok çok güzel bir takım ve bana kalırsa olduğu gibi kalsın, hiç pembe rengine değiştirme. zaten bir sürü süs eşyasıyla odayı pembeliştirirsin. yani çokda boğmasın. bide bu modelin asıl güzellik katan şu anki kırık beyaz rengi. tabi bu benim fikrim. bu arada kristalli kuluplar bencede güzel olur
canım, hoş geldin. bide geçmiş olsun. neyin varki senin?
aslında böyle durumlarda doktorlar hamilelikte kullanabileceğin antibiotikle ağrı kesici yazdırırlar. senin doktor sana hiç yazmadı mı? doktor bulamazsan, nöbetçi eczaneyei bul, onlara hamilelikte kullanabileceğin ağır kesiciyi sor direk verirler. p ile başlayan bir ilaçtı, ama ismi aklıma gelmiyorbu arad, çok geçmiş olsun. o diş ağrılarını bilmezmiyiz:84:
selam anneler nasılsınız? battanıyelerle ılgılı bır sorum olacaktı. nette battanıyelere bakıyordumda. bebek battanıyelerınde cesıtlı boyutlar var.
hangı boyutlarından almalıyız. en az 1 sene kullanabılmesı ıcın.???
bırde hangılerınden onerırsınız. mesela ben 2 kadıfe-3,4 penye bırde şu fermuarlı kundak seklıne giren battanıyelerden dusunuyorum. yeterlımıdır sızce? arabada dısarda falan bu fermuarlı battanıyeler kullanıslı olur dıye dusundum ama doğrumudur?
iyi geceler kızlar. bu soruyu tecrubelı anneler topikine sordum ama belkı sızdende bır yorum alabılırım dedım.
pembelik katıp bozma diyosun yani evet mantıklı cnm haklısın..bide uyku seti dantelli krem rengi saten bi kumaş çok güzel ama kullanışlımıdır bilmiyorum o aklıma takılıyo şimdi,değişiklik olur dedi adam ama krem rengide çok şık duruyo acaba bebek nasıl kullanır bilmiyorum...
cnm battaniye boyutunu bilmiyorum ama penye battaniye çok kullanılıyo diyolar hbrin olsun
hastane çıkışlarındada bi battaniye var onuda hesaba kat cnmö
ayrıca kundak battaniye bende istiyorum ama nereden alacam bilmiyorum netten almak istemiyorum nerede satılır bi bilgin varmı?
cnm battaniye boyutunu bilmiyorum ama penye battaniye çok kullanılıyo diyolar hbrin olsun
hastane çıkışlarındada bi battaniye var onuda hesaba kat cnmö
ayrıca kundak battaniye bende istiyorum ama nereden alacam bilmiyorum netten almak istemiyorum nerede satılır bi bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?