2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bayıldım güle güle kullansın meleğin inş...

Son düzenleme:
gözün aydın canım. senle benziyoruz baya. ben de 10 kilo aldım. ve tatlı adına her şeyi yedim korkuyordum da ama şeker çıkmadı çok şükür. senin adına da evindim. kızına da maşallah canım. nöbet de bitmiş ohh:)

merhaba kızlar havanın güzelliğini değerlendirip yürüdüm azcık ..

venüscümm geçmiş olsun aman dinlen dikkat et kendine.. gerekirse rapor al dinlen güzelce..

hippy maşallaaahhhh bebişine kocaman olmuşş.. şeker çıkmamasına çok sevindim. darısı başıma.. bnm de şeker ve kan tahlilerim yrn ..

hepinizi çook optummm..

canım dikkat et kendine lütfen ..bu işin şakası yok....geçmiş olsun...öptüm seni de bebişi de
ben de hep bu tarz modellere bakıorum ,beğeniyorum canım...biz de bikaç haftaya sipariş verelim diyoruz kısmetse...

ay evet teyzoşları ...gerçekten üstümden büyük bi yük kalktı...teşekkür ederiz...sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah...bu arada sevi bebenin çok fonksiyonlu anne ve bebek minderini aldık bugün ...onla ilk şekerlememizi yaptık...süperdi

kaçtık biz şimdi...görüşürüz sonra

Son düzenleme:
kızlar selam ben aranızda yeniyim forumda eski olsam da...26+1 haftalık benim güzel kızım...dünden beri rahatsızım aile hekimime gittim pazartesi rapor ver diye 3 günlük veririm dedi ben de almışken 5 gün almak istiyorum malum ekders kesintisipazartesi buradaki kadın doğumcuya gidip ondan alayım bari(kendi doktorum merkezde ben ilçedeyim)gerçi hala ne doktora ne de hastaneme karar veremedim off bir türlü doktor beğenemiyoruz(artık ben de buradayım görüşürüz...

kızlar bız taca baktık ama pek begenemedık tomurcugun cok guzel uyku setlerı en war bılgınız olsun kumasları cok daha guzel 222 fıyatıydı 170 lıraya aldık bı bakın derım
tomurcuk mu ben hiç bilmiyorum sitesi varsa linki verirmisin :)

canım yaaa gecmiş olsun bende perşembe çok dolanınca cuma hatta bugun mahvoldum bugun dr gittik dinlen dedi ama çok üstüme düşmedi birazda acelesimi vardı hastasımı çoktu 20 dk da paketlendim böyle olunca çok canım sıkılıyo ama napiim dr um iyi diye idare edicez artık su kasılmalarım nasıl gececek bilmiyorum beni mahvediyor valla (((((((

kızlar benim çok can yakıcı bi sorunum var.. diş eti intihabı yaşıyorum ve canım çok yanıyor.. ağrısı resmen başıma geçti, ağzımı açıp konuşmaya bile korkuyorum ve sanırım şişmeye başladı ben şimdi napcam ya ( yarın pazar dişçiye gidemem pazar günleri çalışmyo doktorumu arasam bana ne diyebilirki.. sanırım ağrının geçmesini beklicem ama bu ağrı bebeğime zarar verirmiki acaba ?? yani şu anda benim çoook canım yanıyor oda bunları hissediyormudur ki

cnm geçmiş olsun geçen ay bende yaşadım berbat bişeydi gece uyutmuyordu ağlayıp duruyordum antibiyotik verdi adını unuttum ama hamileler sürekli diş problemi yaşadığı için bir tek bunu kullandırıyolarmış sonrada çekelim dişi dediler 5 gün kullandım ve geçti dişi de çektirmedim korkumdan doğum sonrası çekilecek

evet çok berbat bişey sinirimden ağlıyorum o derece ben bu gece açık bi dişçi bulmalıyım yoksa dayanılcak gibi değil.. doktorumuda aradım dişçinin verdiği antibiyotiği kullan mutlaka diyo offfffffffffffff

Canimmm yaa çok gecmis olsun umarım bugün Dr bulup rahatlarsin

cnmm çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine...üzüldüm..

canım, şekerin çıkmamasına sevindim. bir derdinden daha kurtuldun. bu arada, maşallah seninkide güzel göstermiş kendini. insan bebişini böyle görünce çok seviniyor ya
canım, geçmiş olsun. umarım, herşey iyi olur. ama bende şimdi tedirgin oldum. benimde senin ağrılarına benzer ağrılarım oluyor arada ama doktorum erken doğum belirtisi için daha erken dedi. asıl 4 hafta sonra durumumuz yavaş yavaş belli olacak demişti. şimdi benimde aklıma takıldı

bence çok çok güzel bir takım ve bana kalırsa olduğu gibi kalsın, hiç pembe rengine değiştirme. zaten bir sürü süs eşyasıyla odayı pembeliştirirsin. yani çokda boğmasın. bide bu modelin asıl güzellik katan şu anki kırık beyaz rengi. tabi bu benim fikrim. bu arada kristalli kuluplar bencede güzel olur

canım, hoş geldin. bide geçmiş olsun. neyin varki senin?

aslında böyle durumlarda doktorlar hamilelikte kullanabileceğin antibiotikle ağrı kesici yazdırırlar. senin doktor sana hiç yazmadı mı? doktor bulamazsan, nöbetçi eczaneyei bul, onlara hamilelikte kullanabileceğin ağır kesiciyi sor direk verirler. p ile başlayan bir ilaçtı, ama ismi aklıma gelmiyor bu arad, çok geçmiş olsun. o diş ağrılarını bilmezmiyiz:84:

selam anneler nasılsınız? battanıyelerle ılgılı bır sorum olacaktı. nette battanıyelere bakıyordumda. bebek battanıyelerınde cesıtlı boyutlar var.
hangı boyutlarından almalıyız. en az 1 sene kullanabılmesı ıcın.???
bırde hangılerınden onerırsınız. mesela ben 2 kadıfe-3,4 penye bırde şu fermuarlı kundak seklıne giren battanıyelerden dusunuyorum. yeterlımıdır sızce? arabada dısarda falan bu fermuarlı battanıyeler kullanıslı olur dıye dusundum ama doğrumudur?

iyi geceler kızlar. bu soruyu tecrubelı anneler topikine sordum ama belkı sızdende bır yorum alabılırım dedım.

pembelik katıp bozma diyosun yani evet mantıklı cnm haklısın..bide uyku seti dantelli krem rengi saten bi kumaş çok güzel ama kullanışlımıdır bilmiyorum o aklıma takılıyo şimdi,değişiklik olur dedi adam ama krem rengide çok şık duruyo acaba bebek nasıl kullanır bilmiyorum...

cnm battaniye boyutunu bilmiyorum ama penye battaniye çok kullanılıyo diyolar hbrin olsun
hastane çıkışlarındada bi battaniye var onuda hesaba kat cnmö
ayrıca kundak battaniye bende istiyorum ama nereden alacam bilmiyorum netten almak istemiyorum nerede satılır bi bilgin varmı?

bugün kadıköyde sevi bebe mağazası keşfettik biz ve sevi bebenin yanılmıyorsam 7li veya 10lu setlerinden birine baktık...kundak battaniye vardı içinde çok şekeydiiiiiiiiii...
bu akşam topic sessiz baya...biz de TV karşısındayız...uyku moduna geçeriz birazdan...herkese ii gecelerrrrrrr

içindeki o uyku setini bebek nasıl kullanır ben, açıkçası, bilmiyorum ama şunu söyleyim, benim burda doğum yapan bir tanıdık var bana kesin yedek bir nevresim takımı almak zorunda kalıyorsun dedi. çünkü ne kadar altına o tek kullanılmalık bezlerden koysanda nevresim yinede pisleniyormuş. olmazsa o uyku setinin başlıklarına uygun dantelsiz bir nevresim alırsın (onları zaten uygun fiyata bulabiliyorsun), dantelliyide mesela mevlüt zamanlarında falan kullanırsın, yada ilerdeki aylarda. ben öyle yapmaya düşünüyorum. geçenlerde bile bu satış sayfalarında 45 liraya çok güzel bebek nevrisimi görmüştüm. hem krem rengindeydi, hem üzerinde kahveringimsi bir ayıcık vardı, sadece uyku setin başlıklarını çıkartmayacam ama iç nevresimi değiştirip duracam. böyle bebek de dantelden rahatsız olmaz.
mobilya konusunda ise, bu mobilyanın bu rengi çok hoş gelmişti, herşeyi pembe yapmak sanki br sürü sonra yorar gibi. hem oda süsü falanda ister istemez pembe oluyor. olmazsa ilerde erkek çocuk doğduğunda bile aynı odada da yatırabilirsin. bende hep o tarz mobilyalardan hoşlanıyorum, ondan ilk gördüğümde seninki ondan hoşuma gitti.

uyku tulumlu olan battaniyeler her bebek mağazısında oluyor. fiyatları zaten 25-40 civarıydı, hem tipleri çok komikti. hele alışveriş forumlarda kesin oluyordur. burdakinde vardı

canım bu kundak battanıyenın ıkı çeşidi var anladığım kadarıyla. biri normal battanıye gorunumunde ama kenarlarında fermuarı var, birininde resmen kundak gibi şekli. arama sayfasına, fermuarlı battaniye ve kundak battaniye yazarsan ıkısının resmide cıkar sanırım. ben bu fermuarlı olandan pazarda gördüm tesaduf, fiyatı 26 tl idi ve kumaşı cok hoştu, bazılarının içinde patik ve şapkasıda cıkıyor takım olarak:) dısarı cıktığınızda cıcı olur. zaten dısarısı ıcın astronotumuz var ama yınede battanıyeye sarmak ıyımı bılemedım.tabı tecrubemız yokkı :)
penye battanıye bende epey almayı dusunuyorum aslında. herşey için kullanılabilecek bişey. aslında bakın aklıma ne geldi. bende çoookkk büyük bir pike var. iki kat. kaliteli bir malzeme. acaba onu terzıye gotursemde kestirsemmi. en az 6 tane battaniye cıkar ondan. onuda herşeye kullanırım. alt açmasına falanda kullanırım. ya kızlar boyle şeyleride değerlendirmek gerekir gibi geliyor bana.birde şimdi aklıma geldi. hani şu metreyle satılan polar battanıyeler varya ince olanlar. ondanda ıkı metre alsak dahamı ucuza gelir acaba, kestirsek iki battanıye cıkar. durun ben onunda bı fiyatını sorayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…