2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sınavlarrrr biterrr :21: esoş çok mutlu olur bebişiyle :1: artık biraz rahatladım sanırım...siz naptınız nasılsınız güzel anneler :40: ne güzel odalar hazırlandı tüm kıyafet hazırlıklarınız bitti ama biz tayinci oldumuz için bnm hemen hemen tüm hazırlıklarım son aya kaldı :14: nasıl yola sokucz bilemiorum :26: sizin adınıza çok seviniyorum , herşeyinizi güle güle güzel günlerde kullanın inşallah :49:

Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.

Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.

cnm Allah haklıyı hakısızı görür hiç merak etmeyin... iş hayatında hepimizin başına zaman zaman böle şeyler gelio, ama inanki eşin oradan ayrılma sinyalleri verdiğinde esas o hiç bişey beceremeyen direktörü bu sefer kendi beceriksizliği ortaya çıkacağından eşinin bi tarafını yalamaya başlıcak çok aşikar... fevri olmanın hiç kimseye faydası yok sen eşini frenlemekle doğru yapmışsın, sonuçta bi bebek gelio... ama eşin de gerçekten mutlu deilse orada durmasının daha fazla hiç bi anlamı yok, çok iyi düşünmek lazım...
sen hiç üzme kendini tatlım biz burda bu kadar hamiş bebişlerimizle bütün dualarımız sizinle... sen içini ferah tut, her bebek rızkıyla gelir ....

günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedi :53::53: deli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi.:53: salak yaaa :57: çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..:31:
canım bende dün çok dolandığımdan sanırım bugün tüm gün kasılma oldu karnımda oda nefes almamı engelliyor tabii:(( yarın dr ma gittiğimde sorucam netten baktım kasılmalar normal ama yorgunluk tetiklermi bilmiyorum belkide annen haklı üşütüyor da olabilriz...
geçmiş olsun canım senin sağlık ocağındaki hemşirede günündeymiş yani şaka gibi :)))
kizlar ben de kac gundur park yatak icin uyku seti arastiriyorum nette.
funnababy bana da hem kaliteli he de sik gorundu,
dun ben de butterfly modelini begendim; 89 tl de uygun geldi, hatta ayni urunun cibinlik tulu de var takim o da69 tl
bu aksam e-bebekte varsa bi yakindan bakmayi dusunuyorum

bu arada dun kizima oyuncak hediye geldi, dayisi almis, cok sevindik....
bende bugün eve yakın zeyland var ürünleri kalitesi modelleri çok hoş tavsiye ederim yani hemde biçok sey var çok ucuz değil daha fiyat kıyaslamalrında yeterli değilim maalesef neyse lafı uzattımda oraya gittim funnybaby ürünleride satıyor çok hoşuma gitti kalitesi modeli bide havuzlu handa bi dükkan sırf uyku seti falan satıyodu orada nasıl acaba kalitesine hiç bakmamıştım ama fiyatları 120den 200 civarına kadardı galiba giden olursa bi sorsun yaa girişin bi alt katıydı galiba bide ordaki parça sayısınıda bilmiyorum tabii perde vs nasıl olur bilmiyorum funnybaby dede bazı modellerde her parça yok :)) bende hem beşiğe hemde yatagına alıcam bide park yatak var onada sonrabakarım artık
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.

Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.

ayyy canımmm ya moral bozukluğu dimi sıkma diycem de olmıycağını biliyorum ama herşey yoluna girer merak etme bi kapı kapanırsa öteki açılır unutma benim eşimde özelde ben devletteyim valla her iki sektörde de dert çekmek milletin nazını niyazını çekmek kolay değil hem çalış hemde bunlarla uğraş zor valla benim eşimde dönem dönem sırtını dayayamadığı bi babası olmasından yada ne bilim bi evimiz olsaydı şöyle olurdu gibi dertleniyor bunlar geçer canım bizlerde eşlerimizin yanında her daim onlara destek olucaz artık başka çaremiz yok moral vericez inşallah atlatırsınız canım gerçekten çok üzüldüm yaa en sıkışık zamanda böyle şeylerle karşılaşmak gerçekten zor .... eşin bi taraftan iş aramaya başlasın bence uygun bişey olursa burdan ayrılı ailece rahat edersiniz

Son düzenleme:
canım bende dün çok dolandığımdan sanırım bugün tüm gün kasılma oldu karnımda oda nefes almamı engelliyor tabii:(( yarın dr ma gittiğimde sorucam netten baktım kasılmalar normal ama yorgunluk tetiklermi bilmiyorum belkide annen haklı üşütüyor da olabilriz...
geçmiş olsun canım senin sağlık ocağındaki hemşirede günündeymiş yani şaka gibi :)))

EBENİN REGLİ YAKLAŞIYODU SANIRIM :)) ÜSTÜNE GİTMEDİM..:60::60:

güle güle giysin çok güzelmiş...:nazar:

battaniyeler güzelmiş.ben bir atne işleme şeklinde başlıycam.malzeömeleri aldım :)) 1 tane penye battaniyemiz var.2 atne daha penye alıcam bide kadife gibi kalın alıcam.yeterli olur sanırım :))

bende de 2 penye bir tanede triko gibi dokuma (tuysuz) battaniye var ama herkes çok alın dio bide ben tuylu ve polar olmasını istemiyorum ondan dolayı pek alternatifim kalmıyor gibi:)

canım büyük ihtimal battaniye....

banada öle geldi de kumasını falan anlamadım :)) renkleri çok camlı dimi
benim şekr yüklemesi (50lik) sonucum 89 çıktı ama tabii hap kullanıyorum gerçi ilk yaptırdığımda da çok değildi ama insülin direncim çıkmıştı biraz kafam karıştı galiba :))ehuehuehu kaytarmaya yer arıyorum galiba :))

arkadaşlar bugün kadir hasa gittim..yanlış hatırlamıyorsam mağazanın adı ceynardı..yürüyen merdivenlerin hemen karşısı..oyun parkı isteyenler için 1 tane kampanyalı gördüm çok hoştu 99 tl...ben lansinohun kremini aldım dışarda 37.5 ordaki 30a verdi...bebek güncesi aldım onuda 25 ten 20 ye üşürdü..mutlaka gidin..kampanyalı ürünler var....

banada öle geldi de kumasını falan anlamadım :)) renkleri çok camlı dimi
benim şekr yüklemesi (50lik) sonucum 89 çıktı ama tabii hap kullanıyorum gerçi ilk yaptırdığımda da çok değildi ama insülin direncim çıkmıştı biraz kafam karıştı galiba :))ehuehuehu kaytarmaya yer arıyorum galiba :))

sonucun güzel çıkmış canım ...maşallah:nazar:ilaçlada olsa güzel...ilk çıktığında kaç çıkmıştı.? benim 2 hafta sonra 100lük yapılcak...

sonucun güzel çıkmış canım ...maşallah:nazar:ilaçlada olsa güzel...ilk çıktığında kaç çıkmıştı.? benim 2 hafta sonra 100lük yapılcak...

ilkinde de 80-90 gibi bişeydi ama insülin direncimden dolayı bende dikkat ediyorum suan biraz fazla yersem beyaz ekmek yersem tatlıfalan yersem direk yukseliyor evde ölçtüğümde 160 falan oluyor bi kez 190 oldu ama bidaha da 190 a çıkmamaya özel dikkat edicem :))
aşağıdakilere bayıldım yaaaa :))
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA BABY ZOO SARI BEBEK UYKU SET
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA RABBIT PEMBE BEBEK UYKU SET
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA STRAWBERRY SHORTCAKE PET BABY BEBEK PKE TAKIMI

ayyy 6-7 kişi takipte ama hiç icraat yok valla :( eşimde yolda şehir dışındaydı bugün tvde feriha var zaten sıkıldım yaaaaa:(((((((((((

Biz Bornova'daki mothercare mağazasına gittik yine:) mağazayı alıcaz yakında:52: buradaki arkadaşlar sabah demişlerdi %20 indirim var diye. baya bi şey aldık yine. ama kendi ürünlerinde var sadece indirim. yani avent, chicco ürünlerinde falan yokmuş.

Back
X