2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben de 2 hastane çıkışı var,1 tane daha alıcam bir de zıbın alıcam..kızlar ilk zaman çarşıya çıkamıyosunuz pek..bence çokça zıbın alın sizde..

hoş gerçi ağustos sıcağında kat kat giydirecek de değiliz. zıbının üstüne hastane çıkışı giydiriyodum ben şubatta..cidden ağustos da nasıl giydircez yaf..2010 dakilere bakmak lazım..

hastane çıkışları çok parça oluyo ya zaten..2-3 tane almışsanız newborn olarak yeter gibi geliyo bana.

slm kızlar çalışan annelere sorum olucak SAT tarihiyle döllenme tarihi tutmuyosa 32.haftadaki raporu nasıl alıcaz yani hangi haftaya göre belirlenicek benim SAT:31 ekim son kontrolumde doktorum 4 gün geriden geliyo diye bir laf etti :44: doğum izni zamanındada sıkıntı yaşamak istemiyorum bu yüzden:97:

ömer asaf bi arkadaşın oğlunun adı..ömer faruk diyor eşim..şirkettekiler de ömer faruk diyor..ama faruk ismini sevmiyorum ben nedense..ömer kağan güzel gibi..ama kağan ismini de eşim beğenmez..:37

maşallah bebşine allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşne güzel cinsiyetini net olarak biliyosunuz ben 23 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar erkek dediler 100 de 100 sonra doktorumu değiştirdim son doktorda kesin kız dedi dün detaylı usg girdim kıza benziyo dedi kesin değil kesin bişe söylemiyolar yaaa offffsağlıklı olsunda gerisi boş ama bu merak ruyalarıma bile giriyo:)

fazla değil mi canım ya sen tecrübelisin.. hemen küçülüyo 1-2 gün giyiliyo diyolar

Eklentiler

• $NAZMIYE OZTURK IID_1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
canım sata göre değil,doktorun söylediği haftaya göre belirleniyor doğum izni..zaten yeni yasaya göre,erken doğum olduğunda doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarabiliyorsun bu süper bişey bence..

sen doğum öncesi 8 hafta mı kullanacaksın,3 hafta mı??

Son düzenleme:

canım zaten sen bizden erkensin benim mesela 32. haftam okul kapandıktan sonraki hafta senin daha erken olacaktır. okulların açık olması çalışıyor olman gerekli 32. haftada. sonra da doğumunun üstüne 5+8 13 hafta iznin olacak işte doğumun ağustos başına denk gelirse iznin birazcık yanacak 3-4 haftası tatile gelebilir. 37. haftanda da izne ayrılacaksın yine doktorunun raporuyla onda tatilde olmamız önemli değilmiş. doktorunla konuş ama raporu o verecek sonuçta yardımcı olacağını düşünüyorum.

fazla değil mi canım ya sen tecrübelisin.. hemen küçülüyo 1-2 gün giyiliyo diyolar

canım bana 2 takım hastane çıkışı yetmemişti,sürekli yıkayıp yıkayıp kullanmak zorunda kalmıştım,çok olmadığı için..sezeryanlı old. için de çıkıp alamamıştım,eşim de anlamaz zaten. şöyle ki hemen küçüldüğü çok doğru ama çok sık üst değiştiriyordum ben..her altını açışımda çiş yapıyordu..ilk zamanlar hep öyle oluyo :) bir de bez kayıyormuydu artık ben mi bağlayamıyordum, bezden de sırt kısmına taşıyordu ilk zamanlar..prima yenidoğan kullandığım halde..
Ahmet Burak hiç kusmadı,bir de ne kadar mendil kullansanda kustuğu için değiştirdiğini düşünürsen normal bence. zaten ağustos olduğu için gün aşırı yıkıcaz sanırım bebişleri pişik olmasın diye, yine üst değişimi olucak mecbur..
Ahmet Burak 3250 gr doğdu,0-3 lere 1.aydan sonra geçmiştik..

bir de bu ayaklı alt pijamalardan çok kullanmıştım ben..

ben bir adet 20li hast.cikis seti aldim,
icinden 3 tk kiyafet cikiyor (2 alt ust,1 ad.tulum)
1de zibin takimi yeni siparis verdim ebru'dan.
yeter gibi geliyor,
baska hast.cikisi almicam ben

ama lcw de tek ust ve tek altlar gordum, evde giymesi icin onlardan alip tk yapicam bikac tane.

0-3 ay icin de tamamladim gibi zaten

cnm yaa,
bu haftalarda kiz bebegin rahmi yumurtlaiklari bile olusuyor,
detaylida bunlari gormeleri lazim ,midesine bagirsaklarina kadar goruyorlar sonucta. hatta bize doktor ust damagini gosterdi, icinde beyaz beyaz dis kokleri bile olusmustu, bakin disleri dedi doktor.
nasil kesin degil der detayli da yaa :26:

Eki Görüntüle 185417 buda bizim bacak aramız:)fikri olan varmı??

he heee fena firikik vermis senin ki

ben anlayamadim ama yaa

teşekkürler kızlar ben sözleşmeliyim ssk lıyım şu son torba yasada 657 lilerle sözleşmeliler arasında fark var diye bişey duydum süt izni doğum zini vs. ben dayanabilirsem 37.haftaya kadar çalışayım istiyorum bebeğimle daha fazla ilgileneyim diye ama şu tarihler kafamı karıştırdı işte dediğiniz gibi doktorun raporu belirleyici olcak sanırım

sorma teyzesi çok fena hemde valla bende anlamadım ki rahim oluşmuş olması lazım bu haftada bakalım 4 boyutlu içinde cumartesi gel bebişi yormayalım dedi bende bunları sorucam kendilerine ilgin için sağol :)

sorma teyzesi çok fena hemde valla bende anlamadım ki rahim oluşmuş olması lazım bu haftada bakalım 4 boyutlu içinde cumartesi gel bebişi yormayalım dedi bende bunları sorucam kendilerine ilgin için sağol :)

masallah bebis o kadar da acmis bacaklarini gostermis ama niye anlayamamis ki bu doktorlar.

sen endiselenme canim, bu haftaki ultrasonda kesin belli olur.

ben de cok gec ogrenenlerdenim, 19. haftada

bizimki bacaklarini kapadi gostermedi ama ondan

:) maşallah kızına inş bende bu hafta bakalım hayırlısı

tünaydın güzel annler
bız 2 gundur gezmekten 11 den once kalkamıyoz sabahları aksamlarıda pestılım cıkmıs bı sekılde kalıyorum koltukta ayyy yoruluyorum ama gezmeden de edemıyorum
size dun gezdıgım yerlerdekı herseyı aktarımca not ettıöm
maşallah döktürmüşsünüz dün yine şaşı oldum ookuyana kadar

tetenoz ıgnesı bıraz sıstı ama o kadar sorun yok masallah azıcık dokununca acıyo o kadar
eee tabı alıskın olunca ığnelere kollar tetenoz ne kı dedi heralde ihihihihihi

kızlarda 3 çizgi oluyormuş bende öyle biliyorum bende yumurtalığa benzettim ama kafam çok karıştı bizede öyle geldi ama:)
ya ben anlamadım nasıl bellı olmazkı bana dr 13 haftalıkken erkek dedı ve 16. haftada kesınleşti kı sen 23 haftalık hamılesin herseyı bellı artık bebegın nasıl olurda goremezler bence sen başka bır dr gıt canım cunku cınsıyet değişmez bebeğin sadece dr lar yanlış gorur cok zor bır durum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…