bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyordaha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131
ya ben de 2 hastane çıkışı var,1 tane daha alıcam bir de zıbın alıcam..kızlar ilk zaman çarşıya çıkamıyosunuz pek..bence çokça zıbın alın sizde..
hoş gerçi ağustos sıcağında kat kat giydirecek de değiliz. zıbının üstüne hastane çıkışı giydiriyodum ben şubatta..cidden ağustos da nasıl giydircez yaf..2010 dakilere bakmak lazım..
hastane çıkışları çok parça oluyo ya zaten..2-3 tane almışsanız newborn olarak yeter gibi geliyo bana.
maşallah bebşine allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşne güzel cinsiyetini net olarak biliyosunuz ben 23 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar erkek dediler 100 de 100 sonra doktorumu değiştirdim son doktorda kesin kız dedi dün detaylı usg girdim kıza benziyo dedi kesin değil kesin bişe söylemiyolar yaaa offff sağlıklı olsunda gerisi boş ama bu merak ruyalarıma bile giriyo:) kimse bizimle ilgilenmiyooo
slm kızlar çalışan annelere sorum olucak SAT tarihiyle döllenme tarihi tutmuyosa 32.haftadaki raporu nasıl alıcaz yani hangi haftaya göre belirlenicek benim SAT:31 ekim son kontrolumde doktorum 4 gün geriden geliyo diye bir laf etti :44: doğum izni zamanındada sıkıntı yaşamak istemiyorum bu yüzden:97:
fazla değil mi canım ya sen tecrübelisin.. hemen küçülüyo 1-2 gün giyiliyo diyolar
Eki Görüntüle 185417 buda bizim bacak aramız:)fikri olan varmı??
ya ben de 2 hastane çıkışı var,1 tane daha alıcam bir de zıbın alıcam..kızlar ilk zaman çarşıya çıkamıyosunuz pek..bence çokça zıbın alın sizde..
hoş gerçi ağustos sıcağında kat kat giydirecek de değiliz. zıbının üstüne hastane çıkışı giydiriyodum ben şubatta..cidden ağustos da nasıl giydircez yaf..2010 dakilere bakmak lazım..
hastane çıkışları çok parça oluyo ya zaten..2-3 tane almışsanız newborn olarak yeter gibi geliyo bana.
maşallah bebşine allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşne güzel cinsiyetini net olarak biliyosunuz ben 23 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar erkek dediler 100 de 100 sonra doktorumu değiştirdim son doktorda kesin kız dedi dün detaylı usg girdim kıza benziyo dedi kesin değil kesin bişe söylemiyolar yaaa offff sağlıklı olsunda gerisi boş ama bu merak ruyalarıma bile giriyo:)
Eki Görüntüle 185417 buda bizim bacak aramız:)fikri olan varmı??
ben bir adet 20li hast.cikis seti aldim,
icinden 3 tk kiyafet cikiyor (2 alt ust,1 ad.tulum)
1de zibin takimi yeni siparis verdim ebru'dan.
yeter gibi geliyor,
baska hast.cikisi almicam ben
ama lcw de tek ust ve tek altlar gordum, evde giymesi icin onlardan alip tk yapicam bikac tane.
0-3 ay icin de tamamladim gibi zaten
cnm yaa,
bu haftalarda kiz bebegin rahmi yumurtlaiklari bile olusuyor,
detaylida bunlari gormeleri lazim ,midesine bagirsaklarina kadar goruyorlar sonucta. hatta bize doktor ust damagini gosterdi, icinde beyaz beyaz dis kokleri bile olusmustu, bakin disleri dedi doktor.
nasil kesin degil der detayli da yaa :26:
he heee fena firikik vermis senin ki
ben anlayamadim ama yaa
canım bence erkek gıbı o gbacak arasında gorunen yumurtalıkları deılmı canım ben ona benzettım ama bılemıyorum oyle gıbı
sorma teyzesi çok fena hemde valla bende anlamadım ki rahim oluşmuş olması lazım bu haftada bakalım 4 boyutlu içinde cumartesi gel bebişi yormayalım dedi bende bunları sorucam kendilerine ilgin için sağol :)
masallah bebis o kadar da acmis bacaklarini gostermis ama niye anlayamamis ki bu doktorlar.
sen endiselenme canim, bu haftaki ultrasonda kesin belli olur.
ben de cok gec ogrenenlerdenim, 19. haftada
bizimki bacaklarini kapadi gostermedi ama ondan
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us bebek çeyizine birkaç model devamı için blog adresimdeki kız ve erkek bebekler için olan linkleri tıklayıp dolaşın BUYRUNhanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
ya ben anlamadım nasıl bellı olmazkı bana dr 13 haftalıkken erkek dedı ve 16. haftada kesınleşti kı sen 23 haftalık hamılesin herseyı bellı artık bebegın nasıl olurda goremezler bence sen başka bır dr gıt canım cunku cınsıyet değişmez bebeğin sadece dr lar yanlış gorur cok zor bır durum canımkızlarda 3 çizgi oluyormuş bende öyle biliyorum bende yumurtalığa benzettim ama kafam çok karıştı bizede öyle geldi ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?