sevgili annişler nasıl geçti bugün gününüz???
ben bugün 2.kez doktora gittim,
6 haftalık hamiş oldum,
bebeğimizin kalp atışını gördük, yanıp sönüyordu,ses duymadık ama,
doktora sorduğumda makinanın sesi yok dedi,
normalde ses duyanlar varmı?
bebeğimiz için herşey yolunda gidiyor çok şükür,
4.7mm ölçülerinden :)
yalnız birsorun var,
5 cm büyüklüğünde bir kistim vardı,
doktor tehlikeli olmadığını, içinin su dolu olduğunu
zamanla kaybolacağını söledi,
kistim dışında herşey normal gidiyor inşallah,
birde doktor bir süre ilişkiye girmeyin dedi,
progestan kullanmaya da devam edicekmişim,
1 ay sonra tekrar gel dedi,
ben bir daha ki ay dr.Ahmet erdeme gideceğim,(ankara)
kistim dışında şimdilik kafama takılan birşey yok çok şükür,
bu şekilde kisti olan varmı merak ediyorum,
herkese tatlı rüyalar,
iyi pazarlar şimdiden![]()
canım bende de 4 cm lik 2 tane kist var
inşallah küçülecekler
ahmet erdem çok iyi bi dr dur bu arada ama çok yoğun
geçen sene geldiaklıam sizleri okuyunca... allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...
amin dorukk
oğlumun adı doruk yazmadan edemedim kızlarının resmini 2010 annelerinde gördüm maşallah çok çok tatlılar
allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu
canım ben kustuğum için zayıfladım
ama tartı farkı olabilir gerçi 1 kilo öyle korkulacak bişey değil normal alınması gereken zaten canım
iyi akşamlar,güzel anne adayları. henüz 4 hafta 3 günlk hamileym.pazrtesi günü doktoruma gideceğim umarım bir sorun çıkmaz :26: heyecanlı ve güzel bir dokuz ay bizi bekliyor allah hepimizn yardımcısı olsun,hamile olmak isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın güzel rabbim..![]()
hoşgeldin

ekledim seni ama eksik bilgilerini de yaz
listeye adım eklenmiş çok sevindim..eksik bilgilerimi veriyim yaşım 29...
81 lisin sanırım
bende 81 liyim ama ocakda doğduğum için 30 saydım kendimi

aayyy bu topige hep yazmak istemiştimm rabbim bugüneymiş kısmett.insaallah bende 10 agustosta bebbişime kavusurum kızlar ama bizde bi sorun var.6+5 te gittik ve kalp atışımızı alamadık çok korktuk ve endişelendik.dr.um 10 gün sonra yine gel bakalım dedi yani tam 8 haftalık olunca çarşamba kontrole gidecegiz insaallah kızlar sizdede böyle bişey oldumu acaba lütfen aydınlatırsanız sevinirim.
olabilir tabi ki canım
herkese göre değişir benim oğluma karından bakılmıştı 8 haftalıkken gördük
şimdi vajinal bakıldığı için gördüm bende kalp atışlarını yoksa karından yine yoktu
vajinal bile olsa 10 haftaya kadar bekliyorlar
içini ferah tut inşallah bişeycik olmayacak
seni de listeye ekliyorum
hoşgeldin