• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili annişler nasıl geçti bugün gününüz???

ben bugün 2.kez doktora gittim,
6 haftalık hamiş oldum,
bebeğimizin kalp atışını gördük, yanıp sönüyordu,ses duymadık ama,
doktora sorduğumda makinanın sesi yok dedi,
normalde ses duyanlar varmı?
bebeğimiz için herşey yolunda gidiyor çok şükür,
4.7mm ölçülerinden :)
yalnız birsorun var,
5 cm büyüklüğünde bir kistim vardı,
doktor tehlikeli olmadığını, içinin su dolu olduğunu
zamanla kaybolacağını söledi,
kistim dışında herşey normal gidiyor inşallah,
birde doktor bir süre ilişkiye girmeyin dedi,
progestan kullanmaya da devam edicekmişim,
1 ay sonra tekrar gel dedi,
ben bir daha ki ay dr.Ahmet erdeme gideceğim,(ankara)

kistim dışında şimdilik kafama takılan birşey yok çok şükür,
bu şekilde kisti olan varmı merak ediyorum,

herkese tatlı rüyalar,

iyi pazarlar şimdiden :71:

canım bende de 4 cm lik 2 tane kist var
inşallah küçülecekler
ahmet erdem çok iyi bi dr dur bu arada ama çok yoğun

geçen sene geldiaklıam sizleri okuyunca... allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...

amin dorukk
oğlumun adı doruk yazmadan edemedim kızlarının resmini 2010 annelerinde gördüm maşallah çok çok tatlılar
allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu

canım ben kustuğum için zayıfladım
ama tartı farkı olabilir gerçi 1 kilo öyle korkulacak bişey değil normal alınması gereken zaten canım

iyi akşamlar,güzel anne adayları. henüz 4 hafta 3 günlk hamileym.pazrtesi günü doktoruma gideceğim umarım bir sorun çıkmaz :26: heyecanlı ve güzel bir dokuz ay bizi bekliyor allah hepimizn yardımcısı olsun,hamile olmak isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın güzel rabbim..:emir_bebek:

hoşgeldin:71:
ekledim seni ama eksik bilgilerini de yaz

listeye adım eklenmiş çok sevindim..eksik bilgilerimi veriyim yaşım 29...

81 lisin sanırım
bende 81 liyim ama ocakda doğduğum için 30 saydım kendimi:9:

aayyy bu topige hep yazmak istemiştimm rabbim bugüneymiş kısmett.insaallah bende 10 agustosta bebbişime kavusurum kızlar ama bizde bi sorun var.6+5 te gittik ve kalp atışımızı alamadık çok korktuk ve endişelendik.dr.um 10 gün sonra yine gel bakalım dedi yani tam 8 haftalık olunca çarşamba kontrole gidecegiz insaallah kızlar sizdede böyle bişey oldumu acaba lütfen aydınlatırsanız sevinirim.

olabilir tabi ki canım
herkese göre değişir benim oğluma karından bakılmıştı 8 haftalıkken gördük
şimdi vajinal bakıldığı için gördüm bende kalp atışlarını yoksa karından yine yoktu
vajinal bile olsa 10 haftaya kadar bekliyorlar
içini ferah tut inşallah bişeycik olmayacak
seni de listeye ekliyorum
hoşgeldin:71:

hemen atlamış gibi oldum tesadüf :)
benimde aynı oldu canım hatta 7+ da tekrar gittimizde yine duyamıınca aşaıdan izin verdim ve duyduk :)) korkmana gerek yok düşük tehliken olmadıı müddetçe ki benim vardı ama bak babişkom bizimle içini ferah tut olabiliyor genellikle butür şeyler.Allah sağsağlim zamanında kucaına almayı nasip etsin Allah kurtarsın :)) (son cümlemi yazın en sıcak zamanında son ayında ne demek stediimi anlıcaksin.biz çok kızardıkta böle diyenlere :))

vallaha cnm 6+5 gittigimizde 3 gün geri dedi gelişimi 6+2 görünüyor dedi.kalp atışını alamayınca bende korktum ve alttan baktırdım altanda alamadık biz işte sonra başka dr. a gittik oda 10 gün sonra yine gel dedi cnm çarşamba gidecegiz insaallah.düşük tehlikesi şöyle geçen çarşamba 3 damla kan geldi aha dedim bebegim gidiyor heralde derken kesildi ne oldugunu anlamadım bi dahada olmadı çok şükür cnm.8.haftamıza girecegiz insaallah cnm çarşamba kesin duyulması lazım rabbime emanetiz.bebegim insaallah sıkı sıkı tutunur ve sorun yaşamadan güzel haberler vermek nasip olur insaallah:49:

günaydın demeyi unutuum GÜNYDIIIINNNNN
bendede çok şükür bi problem yok:nazar:
ama ben ne kesyi gördüm ne kalp atışını :43:dr bna 4 ocak dedi ama ben dayanamıycam perşembe günü gidicem
:49:

görürsün inşallah canım
sana ne demişlerdi
listede 8 kasım görünüyorsun bence görürsün üzme kendini nolur:20:
hiçbir anne üzmesin kendini:70:

vallaha cnm 6+5 gittigimizde 3 gün geri dedi gelişimi 6+2 görünüyor dedi.kalp atışını alamayınca bende korktum ve alttan baktırdım altanda alamadık biz işte sonra başka dr. a gittik oda 10 gün sonra yine gel dedi cnm çarşamba gidecegiz insaallah.düşük tehlikesi şöyle geçen çarşamba 3 damla kan geldi aha dedim bebegim gidiyor heralde derken kesildi ne oldugunu anlamadım bi dahada olmadı çok şükür cnm.8.haftamıza girecegiz insaallah cnm çarşamba kesin duyulması lazım rabbime emanetiz.bebegim insaallah sıkı sıkı tutunur ve sorun yaşamadan güzel haberler vermek nasip olur insaallah:49:

canım benim kanamam 15 aralıktan beri devam ediyor
ilaç kullanmama rağmen hala kesilmedi:18:
bende yarın gidecem çalış derse çalışacam
içimizi ferah tutmaya çalışalım inşallah herşey güzel gidecek
her bebeğin gelişimi farklı

görürsün inşallah canım
sana ne demişlerdi
listede 8 kasım görünüyorsun bence görürsün üzme kendini nolur:20:
hiçbir anne üzmesin kendini:70:

evet 8kasım ama benim yumurtalarım geç çatlamış onun için sata göre 7 haftalık ama ben 2hafta geriden gelicekmişim satımı bidahaki gittigimde düzenliycek ozaman size yeniden satımı söyliycem çünkü dogum tarihimde 15 agustos değilde 25 agustos olacak işte bi dr gitsemmmmm

Selam kizlar
Daha once selma vermistim ama arada kaynadim galiba:14:
Temmuz anneleri topigindeyim ben, sat'im 18 ekim normalde 9+5 gunluk olacakti,ama geriden geliyormus. Dogum icin 2 agustos dedi doktorum. Artik ya temmuz ya agustos annesi olacagim insallah.Aranizda bana da yer var mi?
hepinizi opuyorum:16:

Son düzenleme:
Selam kizlar
Temmuz anneleri topigindeyim ben, sat'im 18 ekim normalde 9+5 gunluk olacakti,ama geriden geliyormus. Dogum icin 2 agustos dedi doktorum. Artik ya temmuz ya agustos annesi olacagim insallah.Aranizda bana da yer var mi?

hosgeldın bal perisi tabıkı yerın var hemde bas kosede.cok sevındık geldıgıne.gerıden gelenler hepsını gecer unutma:)

adamelcım ınsallah hemencık kesılır kanamaların sakın yorma kendını sureklı uzan.

gelısımcı nerdesınnn 3.cagrımmm merak edıyorumm

evet 8kasım ama benim yumurtalarım geç çatlamış onun için sata göre 7 haftalık ama ben 2hafta geriden gelicekmişim satımı bidahaki gittigimde düzenliycek ozaman size yeniden satımı söyliycem çünkü dogum tarihimde 15 agustos değilde 25 agustos olacak işte bi dr gitsemmmmm
canım benimde SAT ım 8 kasım. alttan bakıldığı içi keseyi gördük ( karıdan göremedi diyebilirim cok zorlandı) ama kalp atısı falan yok henuz dr 3 güne bir cağırıyordu kesenin gelişimine bakmak için biraz yavas buyuyor dedi. daha önceden de kötu bir anımız oldugu için belki hassas davranıyor ama beni geriyor. kese salı günü 6.4 mm olmustu. 1 hafta geriden geliyormus. küçük diyorlar 2 dr a gittim. 2 si de küçük diyor halbuki burda benim gibi olanlar var onları görünce içim rahatlıyor. ama dr ları dinlersem durum hiç de iyi değil.

Son düzenleme:
bende listeye eklenmişim.. listeyi yapan arkadaşa teşekkürler, ben henüz doktora gidemedim, inşallahh gidince pıt pıtlarını duycam minik mucizemin. duyunca hemen haber vercem. pıt pıtları duyunca diğer bilgileri de veririm

sevgili annişler nasıl geçti bugün gününüz???

ben bugün 2.kez doktora gittim,
6 haftalık hamiş oldum,
bebeğimizin kalp atışını gördük, yanıp sönüyordu,ses duymadık ama,
doktora sorduğumda makinanın sesi yok dedi,
normalde ses duyanlar varmı?
bebeğimiz için herşey yolunda gidiyor çok şükür,
4.7mm ölçülerinden :)
yalnız birsorun var,
5 cm büyüklüğünde bir kistim vardı,
doktor tehlikeli olmadığını, içinin su dolu olduğunu
zamanla kaybolacağını söledi,
kistim dışında herşey normal gidiyor inşallah,
birde doktor bir süre ilişkiye girmeyin dedi,
progestan kullanmaya da devam edicekmişim,
1 ay sonra tekrar gel dedi,
ben bir daha ki ay dr.Ahmet erdeme gideceğim,(ankara)

kistim dışında şimdilik kafama takılan birşey yok çok şükür,
bu şekilde kisti olan varmı merak ediyorum,

herkese tatlı rüyalar,

iyi pazarlar şimdiden :71:
bebek mi 4.7 mm yoksa kesesi mi canım? bizim kesmiz 6.4 ama hala ne bebeği gördük ne kalp atısı duyduk...:59:

Son düzenleme:

bana da öyle dediler canım
net tarihi daha sonra söyleyeceklermiş
bebekler sağlıklı olsunlarda varsın küçük olsunlr

Selam kizlar

olabilir canım eskisi kadar takip edemiyorum bütün sayfaları çok hızlı ilerliyor artık
özelden mesaj atarsanız kaçırmam kimseyi
2 ağustosa göre yazdım seni listeye sat ı da ona göre ayarladım:9:
diğer bilgilerini de verirsin

hosgeldın bal perisi tabıkı yerın var hemde bas kosede.cok sevındık geldıgıne.gerıden gelenler hepsını gecer unutma:)

adamelcım ınsallah hemencık kesılır kanamaların sakın yorma kendını sureklı uzan.

gelısımcı nerdesınnn 3.cagrımmm merak edıyorumm

evde 2 yaşında bi canavar varken mi :37: mümkün olmuyo sanırım o yüzden kesilmedi
inşallah sağlıklıdır meleğim:49:

canım benimde SAT ım 8 kasım. alttan bakıldığı içi keseyi gördük ( karıdan göremedi diyebilirim cok zorlandı) ama kalp atısı falan yok henuz dr 3 güne bir cağırıyordu kesenin gelişimine bakmak için biraz yavas buyuyor dedi. daha önceden de kötu bir anımız oldugu için belki hassas davranıyor ama beni geriyor. kese salı günü 6.4 mm olmustu. 1 hafta geriden geliyormus. küçük diyorlar 2 dr a gittim. 2 si de küçük diyor halbuki burda benim gibi olanlar var onları görünce içim rahatlıyor. ama dr ları dinlersem durum hiç de iyi değil.

inşallah sadece dr evhamı olsun senin de burnundan getirdiler valla
kese 1 cm iken bebek görünmüyordu bende de niye küçücük kesede inatla bebek arayıp geriyorlar seni anlamadım ki

bende listeye eklenmişim.. listeyi yapan arkadaşa teşekkürler, ben henüz doktora gidemedim, inşallahh gidince pıt pıtlarını duycam minik mucizemin. duyunca hemen haber vercem. pıt pıtları duyunca diğer bilgileri de veririm

rica ederim tatlım
pıt pıt ları bekleme şimdiden yazalım bilgilerini

selamlar kızlar..
perşembe günü çok az pembe akıntım gelmişti..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..
dün gece ilişki oldu sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam olmuş..
sabahtan bu yana da kahverengi leke şeklinde çok az gelmiş.
dr.a ulaşamıyorum.progestan aldım sabah..
ilk gebeliğim çok korkuyorum..

selamlar kızlar..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..

cnm panık yapma hemen ılacını al bence doktoruda ara sıra ara ulasmaya calıs panık yok sakın ol

selamlar kızlar..

kırmızı olmadıkça ve miktar çok olmadıkça korkma dedi dr bana
kahverengi yoğun olmayan bi kanamnın göstergesiymiş
ilacını al uzan dinlen canım

kızalr dün keseyi gördük akşam kanamam başladı hemen doktora gittik
düşük tehlikesine karşı ilaç verdi.
dünden beri yatıyorum ayağa hiç kalmıyorum.
çok şükür kanamam azaldı sancımda yok. yarın tekrar doktorla görüşücem

kızlar çok mu yoruyoruz kendimizi bu kanama neden oluyor ben de dahil hepimizde nerdeyse. rabbim bebekelrimizi korusun. dinlenmek çok önemli

arkadaşlar benimde kahve rengi lekelenmem var..göüyorum ki bu sorunu yaşayan çok arkadaşlar var.benim ilk gebeliğimde de olmuştu ..şimdi progestan kullanıyorum iki 2 gündür ve geçti..2 hafta kullanıcam bu ilacı.progestan kesiyo hemen...
bu arada ben 25 aralık cumartesi kan testi yaptırdım ve 596 çıktı..doktorum çarşamba çağırdı keseyi görmek için..acaba alttan mı bakıcak..ben alttan baktırmak istemiyorum...
bir şey daha beta hcg 2 günde bir 2 kat artıyo bildiğim kadarıyla...benim cumartesi 596 olduğuna göre çarşamaba 2000-2400 arası bir şey olur...beta hcg bu kadar ken ultrasonda görünür mü kese..

kızalr dün keseyi gördük akşam kanamam başladı hemen doktora gittik
düşük tehlikesine karşı ilaç verdi.
dünden beri yatıyorum ayağa hiç kalmıyorum.
çok şükür kanamam azaldı sancımda yok. yarın tekrar doktorla görüşücem

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine bol bol dinlen.

Back